Σελίδα 41 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 31363738394041424344454651 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ας είμαστε όλοι καλά και μακρυά απ'όποιαδήποτε στραβή, όπως κι αν λεγόμαστε.. αυτό και βάζω τελεία (τελευταία ελπίζω )

να βαλω κι εγω δυο μπυρες

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ααα….μαλιστα….

Δηλαδης ,

ΟΥΤΕ τα ss
    OYTE τα εντουρο –MX-trial κλπ
    ΟΥΤΕ τα naked
    Είναι μοτοσικλέτες

γιατί ο κ@λος σου γίνεται κόντρα πλακέ θαλάσσης άμα κάνεις ταξίδι…

και καλά , περί ορέξεως μοτοσικλέτας …..κολοκυθόπιτα….

κανείς όμως από εσάς με τις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΡΕΣ δεν μου απάντησε

ΠΩΣ εννοεί τον ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ ???

Ολο δυσκολες ερωτησεις κανεις, τι ειναι μοτοσυκλετα, την αλλη τι ειναι μοτοσυκλετιστης..
    Μηπως να ξαναγραφεις στην πρωτη δημοτικου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ γιατι καποιοι μπερδευτηκαν!
    Καποιος που εχει ενα beverly και κινειται συχνα στη πολη,αλλα εχει κι ενα GSXR,η ΚΤΜ και του πινει το αιμα ειναι μοτοσυκλετιστης η οχι,αφου εχει και scooter?????
    Εσυ αν οδηγουσες beverly gsxr και ktm θα ενοιωθες σκουτερακιας?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ γιατι καποιοι μπερδευτηκαν!
    Καποιος που εχει ενα beverly και κινειται συχνα στη πολη,αλλα εχει κι ενα GSXR,η ΚΤΜ και του πινει το αιμα ειναι μοτοσυκλετιστης η οχι,αφου εχει και scooter?????

εμενα με φοβιζουν αυτοι που ΜΑΘΑΝ να οδηγουν σε Scooter (με διπλωμα ή χωρις ), ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να οδηγουν "γκαζι-φρενο" ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ πως ΑΥΤΑ που ξερουν ειναι ΟΛΑ περι μοτοσυκλετας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κατι παραπανω..... και ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ατομα που στα 40 τους κι ενω "Σιχαινοντουσαν" τα "παλιομηχανακι" πηραν ενα "αυτοματο" απο αναγκη και συμβιβασμο...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εμενα με φοβιζουν αυτοι που ΜΑΘΑΝ να οδηγουν σε Scooter (με διπλωμα ή χωρις ), ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να οδηγουν "γκαζι-φρενο" ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ πως ΑΥΤΑ που ξερουν ειναι ΟΛΑ περι μοτοσυκλετας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κατι παραπανω..... και ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ατομα που στα 40 τους κι ενω "Σιχαινοντουσαν" τα "παλιομηχανακι" πηραν ενα "αυτοματο" απο αναγκη και συμβιβασμο...

Με φοβίζουν οι φιλοσοφικές σκέψεις του SVX... :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

να λυγανε τα σκελετα...
    και μενα με φοβιζουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι κατεχουν το απολυτο μοτοσυκλετιστικο φως και μαλιστα το κρατανε για τη παρτη τους, μηπως χασουν τα μοτοσυκλετιστικα πρωτεια...

Και βεβαια οι κακεντρεχεις κομπλεξικοι που απομονωνουν τα γραφομενα καποιου για να κανουν εντυπωση....

Αλλα κατι μαθαμε και σημερα...το να εισαι μοτοσυκλετιστης ειναι κατι σαν συννεφακι που σε ακολουθει μονο οταν καβαλας το τουμπανο, αμεσως μολις ανεβεις σε σκουτερ το συνεφφο σκαει και εξαφανιζεσαι...μετα ανηκεις στους φτωχους πλην τιμιους σκουτεραδες...σαν τη σταχτοπουτα ενα πραμα....ΤΣΟΥ ΡΕ!
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    και μενα με φοβιζουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι κατεχουν το απολυτο μοτοσυκλετιστικο φως και μαλιστα το κρατανε για τη παρτη τους, μηπως χασουν τα μοτοσυκλετιστικα πρωτεια...

Και βεβαια οι κακεντρεχεις κομπλεξικοι που απομονωνουν τα γραφομενα καποιου για να κανουν εντυπωση....

Αλλα κατι μαθαμε και σημερα...το να εισαι μοτοσυκλετιστης ειναι κατι σαν συννεφακι που σε ακολουθει μονο οταν καβαλας το τουμπανο, αμεσως μολις ανεβεις σε σκουτερ το συνεφφο σκαει και εξαφανιζεσαι...μετα ανηκεις στους φτωχους πλην τιμιους σκουτεραδες...σαν τη σταχτοπουτα ενα πραμα....ΤΣΟΥ ΡΕ!

φιλε μου εγω εμαθα οτι στην ζουγκλα αυτη με τις 2 ροδες...επιβιωνει πρωτα αυτος που ξερει να δουλευει φρενα ......

εσας που δουλευετε με μαεστρια γκαζι παντος εδαφους και οχηματων σας αφηνω να τα πειτε ....

Υ.Γ. η πιο επιρρεπης σε ατυχηματα περιοδος για εναν οδηγο ειναι οταν τελικα "αποφασισει" πως εμαθε να "χειριζεται" το οχημα του ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Ολο δυσκολες ερωτησεις κανεις, τι ειναι μοτοσυκλετα, την αλλη τι ειναι μοτοσυκλετιστης..
    Μηπως να ξαναγραφεις στην πρωτη δημοτικου?
    Από το συντακτικό σου αλλά και από την εμπεριστατωμένη απάντηση σου στο ερώτημα μου , καταλαβαίνω ότι ζορίζεσαι στα δύσκολα… κρίμα γιατί είσαι και ….μηχανόβιος…

Με ένα απλό σχήμα λήγω εδώ την κουβέντα σας,όποιος το καταλάβει,το κατάλαβε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	math.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	20,9 KB 
ID:	173030
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Από το συντακτικό σου αλλά και από την εμπεριστατωμένη απάντηση σου στο ερώτημα μου , καταλαβαίνω ότι ζορίζεσαι στα δύσκολα… κρίμα γιατί είσαι και ….μηχανόβιος…
    Μολις επεβαλα στην 6χρονη κορη μου τις ερωτησεις σου, ξερεις και μου απαντησε με την εξεις ερωτηση:
    - Καλα αυτος ο μαντραχαλος δεν ξερει τι ειναι μοτοσυκλετα και μοτοσυκλετιστης? :rotflmao:
    Οταν σου απαντω γραφω εσκεμενα παιδικα Ελληνικα για να τα πιανεις

Μολις επεβαλα στην 6χρονη κορη μου τις ερωτησεις σου, ξερεις και μου απαντησε με την εξεις ερωτηση:
    - Καλα αυτος ο μαντραχαλος δεν ξερει τι ειναι μοτοσυκλετα και μοτοσυκλετιστης? :rotflmao:
    Οταν σου απαντω γραφω εσκεμενα παιδικα Ελληνικα για να τα πιανεις

Αααα…..μην είσαι αυταρχικός με την κόρη σου….

Μην της ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ πράγματα γιατί είναι πολύ μικρούλα ακόμη….

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Ο τίτλος του θρέντ είναι αυτός............ Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Κι εσείς το καταξεσκίσατε ως και για κόντρες γράψατε................

Τελικά τα σκούτερ θα γίνουν μοτοσυκλέτες ή όχι απαντήστε επί του θέματος (αν μπορείτε)!

Τεχνολογικά είναι καλύτερα από τις μοτοσυκλέτες (αν ναι και γιατί) ???

Τέλος αφήστε τα περί κομπλεξισμού ΔΕΝ πιάνει!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος

Εγω γιατι νομιζω οτι οι κομπλεξικοι ειναι οι σκουτεραδες που το παιζουν καθως πρεπει all around bikers ενω ξεσκιζονται στα φαναρια για να ταπωσουν τις μοτοσυκλετες?
    Κι εγω φοβαμαι τα υψη αλλα δεν κατηγορω τους πιλοτους για αλαζονεια.
    Ελατε τωρα, παραδεχτειτε οτι φοβαστε το γκαζι και δεν θα σας κανω ντα ντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Εγω γιατι νομιζω οτι οι κομπλεξικοι ειναι οι σκουτεραδες που το παιζουν καθως πρεπει all around bikers ενω ξεσκιζονται στα φαναρια για να ταπωσουν τις μοτοσυκλετες?
    Κι εγω φοβαμαι τα υψη αλλα δεν κατηγορω τους πιλοτους για αλαζονεια.
    Ελατε τωρα, παραδεχτειτε οτι φοβαστε το γκαζι και δεν θα σας κανω ντα ντα
    Έγραψες!!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Με ένα απλό σχήμα λήγω εδώ την κουβέντα σας,όποιος το καταλάβει,το κατάλαβε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1570440161_b576f351dc.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	26,1 KB 
ID:	173033

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46