Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: Τόσο χάλια ρε γαμώτο...

Παλαιό μέλος
    Μιλας για υποκρισια ενω κανενας απο εμας δεν μπορει να κανει κατι για αυτο
    Ααααχχ αυτο μας εχει φαει....
    Παντως καπου που εγινε αναφορα στους σκλαβους... οι σκλαβοι στην αρχαια αθηνα περνουσαν πολυ καλυτερα απο εμας σημερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    Παντα ετρωγα και θα συνεχισω. Γιατι ειναι συμαντικο για τον οργανισμο μας να τρωμε ολες τις τροφες τωρα δεν εχω καταλαβει τι σε πειραξε το εγινε τετοιο post σε forum για μοτοσυκλετες η οτι οποιος και να δει κατι τετοιο φυσικα και θα δειξει ευαισθησια.. πρεπει να το παραδεχτεις οτι ειναι τραγικα και απάνθρωπα ολα αυτα. Μιλας για υποκρισια ενω κανενας απο εμας δεν μπορει να κανει κατι για αυτο , σιγουρα πισω απο τετοιες επιχειρήσεις πεζουν πολλα φραγκα και καλύπτονται ολα αυτα.Υπαρχουν παντου χιλιαδες ζωα που ειναι υπο προστασια και θελουν βοηθεια αλλες τοσες ομαδες που κανουν εθελοντισμό 10 μερες να ψαχνουμε θα βρουμε χιλιαδες.. το θεμα ειναι οτι ολα θυσιάστηκαν στον βωμό του χρηματος και του κερδους και αυτα υποφερουν χωρις να μπορουν να κανουν κατι.. όποιος μπορει και βοηθάει το κανει , εγω προσωπικά δεν εχω ουτε τα λεφτα ουτε τον χρονο να παω στιν κινα να κανω εθελοντισμό στα panda ενα μηνα , αυτο δεν σημαίνει οτι δεν στεναχωριέμαι βλεποντας τετοιες εικονες σε αθωα ζωα. αυτα απο μενα , φιλικα παντα

ΥΓ. τωρα που ειπες πιτογυρο η αριστοτελους κοντα ειναι...
    Μπορεις να κανεις κατι. Να μην ξαναφας κρεας ή στην καλυτερη περιπτωση κοτοπουλο! Αλλιως ειναι υποκρισια το να βλεπεις τι γινεται και να συνεχιζεις να εισαι μερος της αιτιας για την οποια γινεται! Η γιαγια μου ειχε σπιτικα κοτοπουλα και σε πληροφορω πως το θεαμα οταν εσφαζε ενα απο αυτα, ηταν πολυ χειροτερο! Ξερεις πως τα σφαζουν; Τους κοβουν το κεφαλι με το μπαλτα και το κοτοπουλο συνεχιζει να περπαταει ακεφαλο και να κακαριζει! Να πηγαινει οπου να' ναι πανικοβλητο και να ριχνεται στους τοιχους, μεχρι να ψοφησει μερικα λεπτα αργοτερα! Επαθες πολιτισμικο σοκ; Σε λιγο καιρο οσοι ζειτε στην Αθηνα και σε αλλα αστικα κεντρα, μακρια απ' τα χωρια, μου φαινεται πως θ' αρχισετε να διαδηλωνετε παρεα με τη Μπριζιτ Μπαρντω, με τα δερματινα σας, τρωγοντας kfc για τα δικαιωματα των οικοσιτων ζωων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
    Μπορεις να κανεις κατι. Να μην ξαναφας κρεας ή στην καλυτερη περιπτωση κοτοπουλο! Αλλιως ειναι υποκρισια το να βλεπεις τι γινεται και να συνεχιζεις να εισαι μερος της αιτιας για την οποια γινεται! Η γιαγια μου ειχε σπιτικα κοτοπουλα και σε πληροφορω πως το θεαμα οταν εσφαζε ενα απο αυτα, ηταν πολυ χειροτερο! Ξερεις πως τα σφαζουν; Τους κοβουν το κεφαλι με το μπαλτα και το κοτοπουλο συνεχιζει να περπαταει ακεφαλο και να κακαριζει! Να πηγαινει οπου να' ναι πανικοβλητο και να ριχνεται στους τοιχους, μεχρι να ψοφησει μερικα λεπτα αργοτερα! Επαθες πολιτισμικο σοκ; Σε λιγο καιρο οσοι ζειτε στην Αθηνα και σε αλλα αστικα κεντρα, μακρια απ' τα χωρια, μου φαινεται πως θ' αρχισετε να διαδηλωνετε παρεα με τη Μπριζιτ Μπαρντω, με τα δερματινα σας, τρωγοντας kfc για τα δικαιωματα των οικοσιτων ζωων.
    Τι λες ρε φιλε... δηλαδη, θα κοψουμε την πρωτογεννη πρωτεϊνη που ειναι απαραιτητη για τον οργανισμο μας, επειδη καποιοι στο βωμο του (υπερ)κερδους, φερονται στα ζωα με αυτον τον τροπο?

Μηπως αντι για τα κοτοπουλα, θα ηταν καλυτερα να κοβαμε αυτους που συμπεριφερονται ετσι στα κοτοπουλα?

Βεβαια αυτο προϋποθετει αυστηρους ελεγχους και συγκρουση με μεγαλα συμφεροντα και ποιος θα το κανει αυτο? Το κρατος οπερετα, ή μηπως οι μπατσοι που κανονικα θα επρεπε να εφαρμοζουν τον νομο χωρις διακρισεις?
    Αστους αυτους... αυτοι ειναι επιφωρτισμενοι με το πως θα υπηρετουν και θα γλειφουν καλυτερα τους εκαστοτε πολιτικους προϊσταμενους και γι' αυτους ο "αυστηρος" ελεγχος φτανει μεχρι το κρανος και τη ζωνη και στο να πιασουν κανα τελειωμενο πρεζακια που εκει θα βρουν να εφαρμοσουν βεβαια το Νομο (μη χεσω!)
    Για μεγαλεμπορους και κοτερα στη μυκονο τιγκα στην κοκα, ουτε κουβεντα βεβαια γιατι κανει τζιζ...
    money cant buy me love !!!

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-

Καταρχην αρχηγε ξερω τι γινετε στα χωρια εχω και εγω ενα και πηγαίνω συχνά. Τωρα με το να μας λες φλοραντζες επειδή δείξαμε ευαισθησία στα 2 video (κανε ενα κοπο και δες και το αλλο που εχει post). ειναι λιγο ακυρο. τεσπα δεν καταλαβες μαλλον τον γενικο συλλογισμο εδω που εχει να κανει με την αντιμετώπισή τον ζώον. εγω προσωπικά ειμαι κατα του τροπου που γινετε και οχι γιατι γινετε. μαζική σφαγη θα γινει γιατι και η καταναλωση ειναι τεραστια απο εμας, απλα να γινοτανε και λιγο πιο ανθρώπινα

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Τι λες ρε φιλε... δηλαδη, θα κοψουμε την πρωτογεννη πρωτεϊνη που ειναι απαραιτητη για τον οργανισμο μας, επειδη καποιοι στο βωμο του (υπερ)κερδους, φερονται στα ζωα με αυτον τον τροπο?

Μηπως αντι για τα κοτοπουλα, θα ηταν καλυτερα να κοβαμε αυτους που συμπεριφερονται ετσι στα κοτοπουλα?

Βεβαια αυτο προϋποθετει αυστηρους ελεγχους και συγκρουση με μεγαλα συμφεροντα και ποιος θα το κανει αυτο? Το κρατος οπερετα, ή μηπως οι μπατσοι που κανονικα θα επρεπε να εφαρμοζουν τον νομο χωρις διακρισεις?
    Αστους αυτους... αυτοι ειναι επιφωρτισμενοι με το πως θα υπηρετουν και θα γλειφουν καλυτερα τους εκαστοτε πολιτικους προϊσταμενους και γι' αυτους ο "αυστηρος" ελεγχος φτανει μεχρι το κρανος και τη ζωνη και στο να πιασουν κανα τελειωμενο πρεζακια που εκει θα βρουν να εφαρμοσουν βεβαια το Νομο (μη χεσω!)
    Για μεγαλεμπορους και κοτερα στη μυκονο τιγκα στην κοκα, ουτε κουβεντα βεβαια γιατι κανει τζιζ...

Σε σενα δεν ειπα να κοψεις ουτε την πρωτογενη ουτε τη δευτερογενη πρωτεινη! Στο βωμο του υπερκερδους (μου αρεσει η πρωτοτυπια στην εκφραση) αποτελεις ενα καλολαδωμενο γραναζι. Απο τη στιγμη που δεν προτιθεσαι να κανεις τιποτα περισσοτερο απο αυτη τη συζητηση, δεν πειθεις κανεναν με λυπημενα emoticon και επιφωνηματα εκπληξης και συμπαθειας προς τα βασανισμενα κοτοπουλα.
    Αν δε θελεις να συμπεριφερονται ετσι στα κοτοπουλα, με το να βγαινεις και να κατηγορεις τους αστυνομικους και τους εφοπλιστες στη μυκονο, δεν το πετυχαινεις και δε βλεπω και τι σχεση εχουν ολοι αυτοι, αλλα τελος παντων. Αυτοι ειναι οι μπαλαντερ υπευθυνοι για ολα.
    Αν θελεις ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης και θανατωσης στα κοτοπουλα, τοτε η συμβουλη μου ειναι να παρεις τις κοτουλες σου στην αυλη σου και να τις δινεις μια μπουκια ψωμι ποτισμενη καλα με ουζο, πριν τις κοψεις το κεφαλι. Δισφορετικα δες την εγκυκλοπαιδικη αποψη των video και σταματησε να αντιφασκεις με λογια και πραξεις.

μπρρρρρρρρρρ Το avatar του/της joe_black

Ας μην υποτιμάμε την δύναμη της ενημέρωσης.

Το ότι εμείς απέχουμε έναν ωκεανό από το μέρος που διαδραματίζεται
    αυτό το γεγονός, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν εκεί συνάνθρωποί μας
    που μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο σε ότι συμβαίνει.

Το βίντεο αυτό μπήκε στις 29 Αυγούστου 2009 και σε 9 μέρες έχει
    κάνει 1.300.000 επισκέψεις και θα κάνει εκατομμύρια ακόμη.

Η αμαύρωση και μόνο του εταιρικού προφίλ της εν λόγω εταιρίας
    είναι πιστεύω ένα βήμα, ελπίζω και σε υπόλοιπα.

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως προς το συγκεκριμένο γεγονός
    είναι να ενημερωθούμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Σε σενα δεν ειπα να κοψεις ουτε την πρωτογενη ουτε τη δευτερογενη πρωτεινη! Στο βωμο του υπερκερδους (μου αρεσει η πρωτοτυπια στην εκφραση) αποτελεις ενα καλολαδωμενο γραναζι. Απο τη στιγμη που δεν προτιθεσαι να κανεις τιποτα περισσοτερο απο αυτη τη συζητηση, δεν πειθεις κανεναν με λυπημενα emoticon και επιφωνηματα εκπληξης και συμπαθειας προς τα βασανισμενα κοτοπουλα.
    Αν δε θελεις να συμπεριφερονται ετσι στα κοτοπουλα, με το να βγαινεις και να κατηγορεις τους αστυνομικους και τους εφοπλιστες στη μυκονο, δεν το πετυχαινεις και δε βλεπω και τι σχεση εχουν ολοι αυτοι, αλλα τελος παντων. Αυτοι ειναι οι μπαλαντερ υπευθυνοι για ολα.
    Αν θελεις ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης και θανατωσης στα κοτοπουλα, τοτε η συμβουλη μου ειναι να παρεις τις κοτουλες σου στην αυλη σου και να τις δινεις μια μπουκια ψωμι ποτισμενη καλα με ουζο, πριν τις κοψεις το κεφαλι. Δισφορετικα δες την εγκυκλοπαιδικη αποψη των video και σταματησε να αντιφασκεις με λογια και πραξεις.
    Καλα, εσυ δεν ειπες πιο πανω να κοψουμε το κοτοπουλο?

Και αν δεν φταιει το κρατος και οι μηχανισμοι του (μπατσοι) για ελειπη νομοθεσια και ελεγχο, ποιος φταει ρε φιλε? Εγω που τρωω κοτοπουλο?

Ετσι οπως το πας, θα μας πεις στο τελος οτι και για το αθλιο και απαρχαιομενο συστημα της ευδαπ, φταιμε εμεις που πινουμε νερο!

Αν και πολυ θα το ηθελα, δεν εχω αυλη (αν ειχα θα το ειχα κανει!)... θα κρατησω ομως την πολιτιμη συμβουλη σου (ψωμι με ουζο) για οταν θα αποκτησω αυλη και κοτες!

ΥΓ. Μπορει να ειμαι γραναζι, αλλα οχι καλολαδωμενο!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    <---πατατακια ειναι.

Καλα, εσυ δεν ειπες πιο πανω να κοψουμε το κοτοπουλο?

Και αν δεν φταιει το κρατος και οι μηχανισμοι του (μπατσοι) για ελειπη νομοθεσια και ελεγχο, ποιος φταει ρε φιλε? Εγω που τρωω κοτοπουλο?

Ετσι οπως το πας, θα μας πεις στο τελος οτι και για το αθλιο και απαρχαιομενο συστημα της ευδαπ, φταιμε εμεις που πινουμε νερο!

Αν και πολυ θα το ηθελα, δεν εχω αυλη (αν ειχα θα το ειχα κανει!)... θα κρατησω ομως την πολιτιμη συμβουλη σου (ψωμι με ουζο) για οταν θα αποκτησω αυλη και κοτες!

ΥΓ. Μπορει να ειμαι γραναζι, αλλα οχι καλολαδωμενο!
    Δεν το ελεγα σαν συμβουλη γενικα. Το ειπα σε καποιον με τον οποιο ειχαμε αρχισει τη συγκεκριμενη συζητηση. Οι αστυνομικοι δε φταινε ουτε για το νερο, ουτε για τα κοτοπουλα! Ελεος! Για την ελλειπη νομοθεσια, φταιει η νομοθετικη εξουσια! Για τον ελεγχο υπαρχουν αρμοδιες νομαρχιακες υπηρεσιες! Απο τη στιγμη που δεν εχεις κανει τιποτα και αναλωνεις την επιθετικοτητα σου σε μενα, εισαι καλολαδωμενο.

Ολα τα σφαγεια ζωων βρισκονται μακρια απο τις πολεις και τα αστικα κεντρα για εναν και μονο λογο... Για να μη μπορεις να δεις τι γινεται μεσα.. Να μην ειναι ευκολα προσβασιμα!
    Αν ο ανθρωπος επρεπε να σκοτωσει για να τραφει... τοτε πιθανον οι περισσοτεροι απο εμας να ειμασταν χορτοφαγοι! Και γενικοτερα... Αν και μονο οι τοιχοι τον σφαγειων ηταν διαφανοι... Φανταστειτε τι θα ειχαν δει τα ματια ολων μας...

Δεν το ελεγα σαν συμβουλη γενικα. Το ειπα σε καποιον με τον οποιο ειχαμε αρχισει τη συγκεκριμενη συζητηση. Οι αστυνομικοι δε φταινε ουτε για το νερο, ουτε για τα κοτοπουλα! Ελεος! Για την ελλειπη νομοθεσια, φταιει η νομοθετικη εξουσια! Για τον ελεγχο υπαρχουν αρμοδιες νομαρχιακες υπηρεσιες! Απο τη στιγμη που δεν εχεις κανει τιποτα και αναλωνεις την επιθετικοτητα σου σε μενα, εισαι καλολαδωμενο.
    Δεκτο και σωστο το σχολιο σου για την νομοθετικη εξουσια καθως και για τις νομαρχιακες υπηρεσιες που ειναι υπευθυνες για το λαδωμα... εεεεε sorry, τον ελεγχο θελω να πω!

Η οποια επιθετικοτητα απο μερους μου που λες, ειναι αποτελεσμα της ειρωνειας που ΕΣΥ ξεκινησες λεγοντας για "δευτερογενη πρωτεϊνη" και περι "πρωτοτυπιας της εκφρασης" μου... λες και διαγωνιζομαι για το νομπελ λογοτεχνειας και σε βαλαμε κριτη

No hard feelings mate!!

Παλαιό μέλος
    μαζική σφαγη θα γινει γιατι και η καταναλωση ειναι τεραστια απο εμας, απλα να γινοτανε και λιγο πιο ανθρώπινα
    Μαζικη σφαγη με ανθρωπια!!!!!

πουλ πουλ πουλ ελα κοτοπουλακι να σε σφαξω......

(και για τα κοτοπουλα οι μπατσοι....????)

Α εδω εχετε πλακα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

(και για τα κοτοπουλα οι μπατσοι....????)

Α εδω εχετε πλακα...
    Οπου "μπατσοι" δεν ειναι απαραιτητα ενα γουρουνι με κρανος, ασπιδα και χημικα, αλλα το εκαστοτε οργανο "ελεγχου της νομιμοτητας" :a13: του κρατους (που ολοι πληρωνουμε!)

ΥΓ. Ασφαλως και εχουμε πλακα...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    @TheFace, ωραιος.

Οπου "μπατσοι" δεν ειναι απαραιτητα ενα γουρουνι με κρανος, ασπιδα και χημικα, αλλα το εκαστοτε οργανο "ελεγχου της νομιμοτητας" :a13: του κρατους (που ολοι πληρωνουμε!)

ΥΓ. Ασφαλως και εχουμε πλακα...
    Εν ολιγοις, ολοι οι πολιτικοι και οι κρατικοι υπαλληλοι, πλην συγγενων και αυτων που ψηφιζουμε εμεις (εσυ εν προκειμενω) ειναι μπατσοι! Dum spiro, μαθαινω...

ΥΓ. Mais bien s&#251;r

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΧι Ρε Γαμωτο.......
    από Pokermon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 09:20
  2. Για Την Εθνικη Μασ...... Ρε Γαμωτο!!!!
    από LINA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 15:59
  3. Γιατι ρε γαμωτο......
    από gcrook στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 23:19
  4. Ατυχία ρε γαμώτο
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2004, 02:00

Κανόνες δημοσιεύσεων