Να σου πω...βρήκα ένα λουράκι της ΚΤΜ στο σπίτι μου...θες να στο δώσω να το φοράς στο σκυλάκο???![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου πω...βρήκα ένα λουράκι της ΚΤΜ στο σπίτι μου...θες να στο δώσω να το φοράς στο σκυλάκο???![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Οχι ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω για την προσφορα αλλα να πηγαινω καθε Τριτη γιατρο, κοστιζει πολυ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Στράτο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ φίλε !!!!![]()
![]()
ΦΟΒΕΡΟΣ !!!
Να τον χαίρεστε ρε φίλε !!!
Και χρώμα ασορτί !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Λουράκι ΚΤΜ !!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ο Max ειναι μακρυνος ξαδελφος να υποθεσω??Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Να τον χαιρεστεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον πηρες απο ενα απο τα καλυτερα εκτροφεια Labrador Retriever στην Ελλαδα.
Ο Max στελνει τους συναδελφικους του χαιρετισμους :
Για πες για πες περισσοτερα για συμπεριφορες κλπ.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καθαροαιμος και ο Max....και για να μην σου πολυλογω για συμπεριφορες...ενα θα σου πω :Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ο Max ειναι μακρυνος ξαδελφος να υποθεσω??
Για πες για πες περισσοτερα για συμπεριφορες κλπ.![]()
Τα Λαμπραντορ ειναι ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΦΗΒΟΙ...με οτι αυτο συνεπαγεται![]()
![]()
![]()
![]()
Στρατο να σου ζησει![]()
Οταν μεγαλωσει να τον παρεις μαζι σε καποια βολτα να κανει παρεα με τα δικα μου![]()
![]()
Μονο που εγω αν θελησω να τα φερω ολα δεν θα πρεπει ερθω με την μοτο αλλα με λεωφορειο![]()
:rotflmao: :rotflmao:
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Βρε πες την αληθεια![]()
Μηπως τον ετοιμαζεις για να αγριοκουνελα της Τηνου??![]()
Απ οτι ξερω η συγκεκριμενη ρατσα ειναι για παπιες καλη γιατι βουταει στα νερα αφοβαΑρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Βρε πες την αληθεια![]()
Μηπως τον ετοιμαζεις για να αγριοκουνελα της Τηνου??![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Απ οτι ξερω η συγκεκριμενη ρατσα ειναι για παπιες καλη γιατι βουταει στα νερα αφοβα![]()
![]()
Σωστος!!!!!![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
να και ο δικος μου!
[IMG]http://imageshack.gr/files/b8sz1amfj8fpdha6ds6d.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.gr/files/6p4pu1wpmrfjk0mplgpk.jpg[/IMG]
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
να και ο δικος μου!