Διεύθυνση "συμβατικής" αλληλογραφίας...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τι είναι αυτό το snail-mail πάλι?![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Snail_mail
Διεύθυνση "συμβατικής" αλληλογραφίας...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τι είναι αυτό το snail-mail πάλι?![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Snail_mail
Δηλαδή την σήμερον ημέρα ο Άγγλος θέλει να του γράψω γράμμα;:rotflmao: Τέλοσπάντων πολύ μου γυάλιζει ένα ντεπόζιτο 24λιτρο για το Κ7,και φυσικά με 2 τάπες endurance style...
![]()
Ωραία και τα beater αλλά και τα 2300 που ζητάει είναι κάπως,σε σχέση με τα 450 λιρόνια που θέλει ο Άγγλος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αφου βεβαια το θες μονο για μοστρα μπορεις να πας το μαμα να το γεμισεις με στοκο σε ενα φαναρτζη και να στο κανει να φαινεται σα δοκαρι ουρανοξυστη
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το θεμα δεν ειναι να φαινετε κατι αλλα να εχει και διαφορα.οπως ειπα και παραπανω το ωτεποζιτο του μπιτερ ειναι 8 λιτρα παραπανω απο το εργοσυασιακο.
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
α giwrgos76 δεν σου ειπα πηγα και ρωτησα στον dulaveris για το ψαλιδακι δεν ειναι κακη η τιμουλα μονο 3500 γιουρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από melowolem
το θεμα δεν ειναι να φαινετε κατι αλλα να εχει και διαφορα.οπως ειπα και παραπανω το ωτεποζιτο του μπιτερ ειναι 8 λιτρα παραπανω απο το εργοσυασιακο.
Εκτός αυτού,έχει και το μισό βάρος,αλλά ουσιαστική διαφορά σε καθημερινό μηχανάκι δεν έχει... Στο endurance με τις αντλίες που ρίχνουν 12lt/sec ίσως έχει..
αν τελικα το παραγγειλεις απο εκει παρε μου και μενα ενα και θα σου δωσω τα λεφταΑρχικά δημιουργήθηκε από melowolem
α giwrgos76 δεν σου ειπα πηγα και ρωτησα στον dulaveris για το ψαλιδακι δεν ειναι κακη η τιμουλα μονο 3500 γιουρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από geosot
Δες πρώτα τις τιμές του Beater για τα τεπόζιτα. Είναι λίγο τσιμπημένες.
Αν σε ενδιαφέρει τεπόζιτο, δες και αυτόν εδώ
The Tank Shop
Aν πας στην σελίδα ALL OTHERS έχει
Honda SP1 works replica tank
Αν πάντως πάρεις το τεπόζιτο από τον Beater![]()
![]()
![]()
![]()
του sp1 λες να μπαινει στο cbrακι μου???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο tankshop δεν φαίνεται να λέι όχι στα one off. Ένα τηλεφωνάκι και θα μάθεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από melowolem
του sp1 λες να μπαινει στο cbrακι μου???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεις τι προσεξα στον τανκ σοπ???
απο την ημερα που θα το παραγγειλεις,θα μετρησεις και 20 βδομαδεσ για να το παρεις..:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Το καλό πράγμα αργεί. Ο tankshop τα διαμορφώνει κυρίως με διάφορα εργαλεία χειρός. Είναι μια εγγλέζικη παράδοση, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί που φτιάχνουν τεπόζιτα στο νησί.
και ποσο κανει το κουκλι σου???δεν πιστευω να![]()
![]()
![]()