Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Ψαλιδι τυπου motogp

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Τι είναι αυτό το snail-mail πάλι?
    Διεύθυνση "συμβατικής" αλληλογραφίας...

http://en.wikipedia.org/wiki/Snail_mail

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Δηλαδή την σήμερον ημέρα ο Άγγλος θέλει να του γράψω γράμμα; :rotflmao: Τέλοσπάντων πολύ μου γυάλιζει ένα ντεπόζιτο 24λιτρο για το Κ7,και φυσικά με 2 τάπες endurance style...

Ωραία και τα beater αλλά και τα 2300 που ζητάει είναι κάπως,σε σχέση με τα 450 λιρόνια που θέλει ο Άγγλος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αφου βεβαια το θες μονο για μοστρα μπορεις να πας το μαμα να το γεμισεις με στοκο σε ενα φαναρτζη και να στο κανει να φαινεται σα δοκαρι ουρανοξυστη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το θεμα δεν ειναι να φαινετε κατι αλλα να εχει και διαφορα.οπως ειπα και παραπανω το ωτεποζιτο του μπιτερ ειναι 8 λιτρα παραπανω απο το εργοσυασιακο.
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

α giwrgos76 δεν σου ειπα πηγα και ρωτησα στον dulaveris για το ψαλιδακι δεν ειναι κακη η τιμουλα μονο 3500 γιουρα
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από melowolem
    το θεμα δεν ειναι να φαινετε κατι αλλα να εχει και διαφορα.οπως ειπα και παραπανω το ωτεποζιτο του μπιτερ ειναι 8 λιτρα παραπανω απο το εργοσυασιακο.

Εκτός αυτού,έχει και το μισό βάρος,αλλά ουσιαστική διαφορά σε καθημερινό μηχανάκι δεν έχει... Στο endurance με τις αντλίες που ρίχνουν 12lt/sec ίσως έχει..

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    α giwrgos76 δεν σου ειπα πηγα και ρωτησα στον dulaveris για το ψαλιδακι δεν ειναι κακη η τιμουλα μονο 3500 γιουρα
    αν τελικα το παραγγειλεις απο εκει παρε μου και μενα ενα και θα σου δωσω τα λεφτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από geosot
    Δες πρώτα τις τιμές του Beater για τα τεπόζιτα. Είναι λίγο τσιμπημένες.

Αν σε ενδιαφέρει τεπόζιτο, δες και αυτόν εδώ

The Tank Shop

Aν πας στην σελίδα ALL OTHERS έχει

Honda SP1 works replica tank

Αν πάντως πάρεις το τεπόζιτο από τον Beater

του sp1 λες να μπαινει στο cbrακι μου???

του sp1 λες να μπαινει στο cbrακι μου???
    Ο tankshop δεν φαίνεται να λέι όχι στα one off. Ένα τηλεφωνάκι και θα μάθεις.

ξερεις τι προσεξα στον τανκ σοπ???
    απο την ημερα που θα το παραγγειλεις,θα μετρησεις και 20 βδομαδεσ για να το παρεις..:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Το καλό πράγμα αργεί. Ο tankshop τα διαμορφώνει κυρίως με διάφορα εργαλεία χειρός. Είναι μια εγγλέζικη παράδοση, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί που φτιάχνουν τεπόζιτα στο νησί.

koukla

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	!bbgrg2!!wk~$(kgrhqqokioeq43hb5kdbkwtub0s4w~~_1.jpg 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	21,1 KB 
ID:	175964

και ποσο κανει το κουκλι σου???δεν πιστευω να

παρε και απο την αλλη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	!bbgr1e!bgk~$(kgrhqmokimeq46m,09qbkwtvqs+hw~~_1.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	17,5 KB 
ID:	175966

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πιος θα παρει το πρωταθλημα στα MotoGP
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 14:38
  2. MotoGP Δοκιμαστικα 16/04/2004
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2004, 19:19
  3. Δοκιμαστικά MotoGp στο Sepang της Μαλαισίας...
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2004, 12:28
  4. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  5. [b]motogp[/b]
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 19:46

Κανόνες δημοσιεύσεων