ναι ο Τρισκαταρατος ο ιδιος!!![]()
εμενα γιατι μου κανει για εξωτερικο η φωτο και οχι για Ελλαδα?
![]()
Yamaha δεν είναι αυτό?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
To πούλησε η μάνα του... τελευταίου...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εμενα γιατι μου κανει για εξωτερικο η φωτο και οχι για Ελλαδα?![]()
Δε μπορούσε να βλέπει άλλα ελληνόπουλα να χάνονται...![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Τα κολληματα μετραει με σταυρους στο ρεζερβουαρ...
ειναι σαν τα σχεδια που κανουν οι φυλακισμενοι στους τοιχους των κελιων μετροντας τις ημερες
Μάλλον είναι στην Ν.Υόρκη κιόλας γιατί άμα παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε κροκόδειλους να βγαίνουν από τις αποχετεύσεις:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
δηλαδή αυτό τώρα είναι η Christine των δύο τροχών;
Ειναι μηπως η γνωστη ιστορια με το Samurai?
Oh yes.Αρχικά δημιουργήθηκε από marooned
Ειναι μηπως η γνωστη ιστορια με το Samurai?![]()
![]()
οteenαναι...
Από 16 χρονών ακούω την ίδια ιστορία αλλά για ένα κόκκινο fzr1000.Αρχικά δημιουργήθηκε από marooned
Ειναι μηπως η γνωστη ιστορια με το Samurai?
Ούρμπαν μιθ...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Από 16 χρονών ακούω την ίδια ιστορία αλλά για ένα κόκκινο fzr1000.
Ούρμπαν μιθ...
Ακριβώς,σαν την ιστορία με τον τυπά που έσπασαν τα φρένα και έδωσε το κράνος στην γκόμενά του για να μην σκοτωθεί,για τον άλλον που έπεσε με την μηχανή,ήταν μια χαρά αλλά του βγάλανε το κράνος και άνοιξε το κεφάλι του στην μέση και πέθανε,για τα αντικαβλωτικά στον στρατό και ένα σωρό άλλα τέτοια...
Fortis Fortuna Adiuvat
ΨΕΜΜΑΤΑ ΉΤΑΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
...για τα αντικαβλωτικά στον στρατό...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θαλαμοφύλακα, πιάσε το κράνος να μαζώξεις το πρωί τα αγγουράκια!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τα αντικαβλωτικα στο στρατο νομιζα κι εγω οτι ειναι μυθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ακριβώς,σαν την ιστορία με τον τυπά που έσπασαν τα φρένα και έδωσε το κράνος στην γκόμενά του για να μην σκοτωθεί,για τον άλλον που έπεσε με την μηχανή,ήταν μια χαρά αλλά του βγάλανε το κράνος και άνοιξε το κεφάλι του στην μέση και πέθανε,για τα αντικαβλωτικά στον στρατό και ένα σωρό άλλα τέτοια...
Αλλά μετά από 30 χρόνια εχουν αρχίσει και με πιάνουνε.....
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new
Albert Einstein
Αρχικά δημιουργήθηκε από billpos
Τα αντικαβλωτικα στο στρατο νομιζα κι εγω οτι ειναι μυθος.
Αλλά μετά από 30 χρόνια εχουν αρχίσει και με πιάνουνε.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()