θα συμφωνήσω "την πρώτη αγάπη δεν την πουλάνε"
θα συμφωνήσω "την πρώτη αγάπη δεν την πουλάνε"
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι αλλα αμα δεν υπαρχει μετρητο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
θα συμφωνήσω "την πρώτη αγάπη δεν την πουλάνε"![]()
![]()
![]()
Μακαρι να μπορουσσα να το κρατησω....![]()
![]()
![]()
εκλογες έχουμε πούλα την άχρηστη την ψήφο σου όχι το 1ο σου μηχανάκι![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
εκλογες έχουμε πούλα την άχρηστη την ψήφο σου όχι το 1ο σου μηχανάκι![]()
![]()
Μαλλον το κορμι θα αρχισω να πουλαω...Κ τι κορμι ε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re kamene τι θα παρεις, το κατεμι τελικα?
για τον εμιλιανο δε ρωταω τι πηρε, αν και φανταζομαι τι πηρε![]()
Ασε να παρω πρωτα και μετα συζηταμε τι και πως...:smilea: :smilea: :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re kamene τι θα παρεις, το κατεμι τελικα?
για τον εμιλιανο δε ρωταω τι πηρε, αν και φανταζομαι τι πηρε![]()
Οταν με το καλο θα το εχω στα χερια μου θα καλεσω εκτακτη συνεδρια...
Σε 3ς μέρες πάμε Καλάβρυτα. Κυριακή.
Σημειο Συναντησης μας ειναι: N.E.O Πατρων-Αθηνων στο Parking του Everest...9:30 το πρωί. 10 Αναχωρούμε. Θα υπάρχει πληθώρα διαφορετικών μότο.
11 θα συναντηθούμε στο ανέβασμα προς Καλάβρυτα με παιδιά που θα έρθουν απο Αθήνα..
Ελάτε όλοι..δε θα ζουλέυει κανείς κανέναν γιατί όλοι έχουμε καλύτερο μηχανάκι απ όλους..
Θα γελάσουμε σίγουρα..
Θα φάμε καλά..
Θα απολάυσουμε μια ονειρική διαδρομή..
Θα ΘΑ ΘΑ
(έχω μπει στο πνεύμα προκλογικής περιόδου)
Θα, απ όλα λοιπόν!
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
99% μεσα και γω τελικα..παω να αλλαξω και λαστιχα σημερα γιατι τα χουν φτυσει και ανυπομονω για την πρωτη μου εκδρομουλα μαζι σας...
athens.indymedia.org
Ωραιος Χρηστακο...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
99% μεσα και γω τελικα..παω να αλλαξω και λαστιχα σημερα γιατι τα χουν φτυσει και ανυπομονω για την πρωτη μου εκδρομουλα μαζι σας...
Αντε και θα μας κανει κ το χατηρι ο καιρος μαλλον...
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΓΕΜΑΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!
και μιας και ειπες αδιαβροχο...ρε παιδες εσεις οι πιο εμπειροι,με τετοιο καιρο και προορισμο τα Καλαβρυτα που θα εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια απο Πατρα,τι μπουφαν σκοπευετε να χρησιμοποιησετε,καλοκαιρινο ή χειμερινο?Καλοκαιρινο υποθετω...
athens.indymedia.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
και μιας και ειπες αδιαβροχο...ρε παιδες εσεις οι πιο εμπειροι,με τετοιο καιρο και προορισμο τα Καλαβρυτα που θα εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια απο Πατρα,τι μπουφαν σκοπευετε να χρησιμοποιησετε,καλοκαιρινο ή χειμερινο?Καλοκαιρινο υποθετω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο το κοκκινο που εχεις ξεχνα το...
Πανω θα εχει 15 βαθμους...Χειμερινο αλλιως φορα απο μεσα κατι ζεστο για να μην το δαγκωσεις...![]()
paidia kai gw mesa..shmeiwste me. allaxthkan kai ta ladia sto cbr shmera kai einai etoimopolemo..
Σε εχω σημειωμενο εσενα εκει που ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
paidia kai gw mesa..shmeiwste me. allaxthkan kai ta ladia sto cbr shmera kai einai etoimopolemo..
![]()
![]()
![]()
Πλακα![]()
![]()
![]()
Λοιπον κοιτατε εδω:
http://forum.scooterclubhellas.gr/vi...er=asc&start=0
ξερεις τωρα ποια ειναι η μλκια ε?Εκτος απο το bering το καλοκαρινο που εχω,δεν εχω παρει ακομη χειμερινο..οποτε αυτο σκεφτομαι ειναι,θα τον δαγκωσω ή οχι?Θα αστακωθω με κανα φουτερ και οτι γινει...
Απο την στιγμη που ειπα να ρθω ενα σωρο θεματα εχω να λυσω,λαστιχα,μπουφαν οχουυυυυ!!!
δεν κολωνουμε ομως![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
Ρε οκ δεν ειναι τοσο τραγικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ξερεις τωρα ποια ειναι η μλκια ε?Εκτος απο το bering το καλοκαρινο που εχω,δεν εχω παρει ακομη χειμερινο..οποτε αυτο σκεφτομαι ειναι,θα τον δαγκωσω ή οχι?Θα αστακωθω με κανα φουτερ και οτι γινει...
Απο την στιγμη που ειπα να ρθω ενα σωρο θεματα εχω να λυσω,λαστιχα,μπουφαν οχουυυυυ!!!
δεν κολωνουμε ομως![]()
![]()
![]()
Απλα μην βαλεις κοντομανικο απο μεσα...Η βαλε αλλα παρε και μια πιο χειμωνιατικη μπλουζα μαζι...