Λεπον...ως γνωστον ο λογοτεχνικος μου οιστρος δεν ειναι και για νομπελ γιαυτο δεν θελω ουυυυυυ....
''Εχω αδεια απο πρωτη του μηνος και λεω να παω Αλεξανδρουπολη...θα ερθει και ο Τεο που εχει αδεια...ψηνεσε???απο κυριακη μεχρι σαββατο που θα γυρισουμε Αθηνα''
''Βασικα σκεφτομουνα για motogp στο Misano και ακομα δεν ξερω...θα δουμε''
Τελικα γινονται η καταλληλες συνενοησεις για τις διαμονες και αποφασιζετε και η ωρα αναχωρησης...Κυριακη στις 6 ραντεβου στα Mc....φτανω κλασσικα αργοπορημενος κανα 20λεπτακι αλλα Ω ΘΑΥΜΑ εχω φτασει πρωτος....''θα τους σκισω σκεφτομαι'' και ενα διαβολικο γελιο διαπερναει την ατμοσφαιρα....6.30 φτανουν τα πουλακια μου...καθομαστε...πινουμε το καφε/red bull/τιποτα εκαστος και αναχωρουμε....προορισμος λιγο εξω απο την Σαλλονικα (Πλαγιαρη) στην ΠΠΠ....ο δρομος γνωστος εως βαρετος....μια ατελιωτη ευθεια με καποια κομματια εργων και καποιες στροφες/καμπες να δινουν ενδιαφερον....πρωτη σταση στο 222....βασικα μεχρι το 225 και παλι πισω στο 222 γιατι ο μαλακας με το SV,και ενω σε ολο την διαδρομη πηγαιναμε χαλαρα, του καβλωσε να το ανοιξει για περασει κατι yugo στο 221...γαμαει τελικα το SV... ...δευτερη σταση στα Τεμπη οπου ερχετε η δευτερη κορυφαια ατακα...''Ουφ αυτη η ευθεια της Κατερινης ηταν ατελιωτη (η μικρη αδαης κορασιδα δεν ξερει που ειναι η Λαρισα και που η Κατερινη)''...παλι γελια...ωραια το παμε σκεφτηκα....τελευταια σταση στην πρωτη μας διανυχτερευση στο Πλαγιαριον Θεσσαλονικης...μπανακι....φαι....καφε με φιλους...και μετα νανι....αυριο ξεκιναει η βολτα...και τα καλα...
κουμπι κοντινιου...