Δεν ασχολούμε με κινέζουςΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και δεν τον επέπληξες????![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ασχολούμε με κινέζουςΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και δεν τον επέπληξες????![]()
![]()
![]()
![]()
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
Μήτσο τι γνώμη έχεις για τα αστέρια ? :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
τι γνώμη να εχει για κατι τόσο όμορφο που εχω πλασει ΕΓΩ!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Envy is the ulcer of the soul.
Socrates (469 BC - 399 BC)
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ε είσαι παλαβός πάει και τέλειωσε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
Rocking All the Way
![]()
:rotflmao:
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
τι γνώμη να εχει για κατι τόσο όμορφο που εχω πλασει ΕΓΩ!
Έπρεπε να τα κάνεις λίγο πιο φωτεινά και να τα τακτοποιήσεις κάπως,πολύ χύμα τα έβαλες βρε αδερφέ:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Επειδή η κατάσταση έχει όντως ξεφύγει, κουλάρετε λίγο και μην κάνετε κατάχρηση του χώρου που σας δίνει το moto.gr. Αν γουστάρετε chat υπάρχει και το msn, διαφορετικά θα πέσει χοντρό moderation μιας και η κατηγορία λέει Συναντήσεις Βόλτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Μιας που η κατάσταση για μας τους Θεσσαλούς έχει ψιλοξεφύγει, κατόπιν πρότασης
του Lariseou, συζητήσαμε κι αποφασίσαμε να φτιάξουμε δικό μας υποφόρουμ ώστε
να χωρίσουμε σε ενότητες όλα αυτά τα άσχετα τα οποία ποστάρουμε στις συναντήσεις
και να βάλουμε επιτέλους μία τάξη.
Πείτε εντυπώσεις!!![]()
Εντός ολίγου θα μεταφερθεί και το θέμα του project breeze για το όνομα του μηχανικού μιας και 3 σπαμμοthread απ΄το θεσσαλικό κλιμάκιο είναι too much.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Επειδή η κατάσταση έχει όντως ξεφύγει, κουλάρετε λίγο και μην κάνετε κατάχρηση του χώρου που σας δίνει το moto.gr. Αν γουστάρετε chat υπάρχει και το msn, διαφορετικά θα πέσει χοντρό moderation μιας και η κατηγορία λέει Συναντήσεις Βόλτες.
Εντός ολίγου θα μεταφερθεί και το θέμα του project breeze για το όνομα του μηχανικού μιας και 3 σπαμμοthread απ΄το θεσσαλικό κλιμάκιο είναι too much.
byron το 70 % σε αυτο το forum ειναι συναντησης βόλτες.......
φυσικα υπαρχει και εχει ξεφύγει αλλα με πολυ ωραιο τροπο ,,,,,join in και θα δεις.!!
τωρα για τα αλλα 2 ποστ , αμα σας χαλασε τοσο πολυ σβηστα αν και απο οτι ειδα ανεκδοτο ήτανε και αρεσε σε πολλούς!
τελος πάντων δεν νομηζω πως το κακο σπαμ του forum θα το βρεις εδω μέσα.........και ενας λογος που γράφουμε εδω και οχι στο msn ειναι επειδη γουστάρουμε το forum.....ολοι εχουμε msn
και το εχουμε για αλλο σκοπο............κανα γκομενακι και ετσι !
ειναι κανεις για καμια μπυρα μετα ? ?
μιτσο?? μακη???
21,00????
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Επειδή η κατάσταση έχει όντως ξεφύγει, κουλάρετε λίγο και μην κάνετε κατάχρηση του χώρου που σας δίνει το moto.gr. Αν γουστάρετε chat υπάρχει και το msn, διαφορετικά θα πέσει χοντρό moderation μιας και η κατηγορία λέει Συναντήσεις Βόλτες.
Τα υπόλοιπα δηλαδή threads που ανοίχτηκαν στις Αντιπαραθέσεις δεν είναι σπαμμοthreads;Για κοίταξέ τα λίγο καλύτερα φίλε Βύρωνα.Επίσης δεν νομίζω πως το ένα και μοναδικό Thread που αφορά ολόκληρη την Θεσσαλία είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για το forum.Εσείς στην Αθήνα έχετε δύο Threads ένα για το Δέλεαρ και ένα Αντι-δέλεαρ...Έλεος δηλαδή...
Fortis Fortuna Adiuvat
Πουτ@ν@ χούντα![]()
![]()
![]()
:a47:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Τα υπόλοιπα δηλαδή threads που ανοίχτηκαν στις Αντιπαραθέσεις δεν είναι σπαμμοthreads;Για κοίταξέ τα λίγο καλύτερα φίλε Βύρωνα.Επίσης δεν νομίζω πως το ένα και μοναδικό Thread που αφορά ολόκληρη την Θεσσαλία είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για το forum.Εσείς στην Αθήνα έχετε δύο Threads ένα για το Δέλεαρ και ένα Αντι-δέλεαρ...Έλεος δηλαδή...
δεν νομίζω να χρειάζεται κουβέντα Ηρακλή........ας ημαστε εμεις εντάξει και ασε τους αλλους...!
ΛΟΥΚΕΤΟ ΡΕΕΕΕΕ......... να βρομε την ησυχια μας επιτελους!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?