Σελίδα 171 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 71121161166167168169170171172173174175176181221271 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.551 έως 2.565 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    πιο εμπάργκο ρε terens...πραγματικά λες να με νοιάζει?????
    όπως είπες χυδαίοι είναι οι άνθρωποι

αλλά νόμιζα έπιασες το νόημα πριν κάποια τοστ
    δεν είπα εσένα τυχαία.....αλλά....

χυδαία είναι η κατα επ'επιλογήν ευαισθησία.....η υποκρισία...το κωλογλύψιμο

οι λέξεις......απλά δείχνουν που ανήκει ο καθένας
    ακόμα δεν κατάλαβες ότι προκαλώ την υποκρισία τους...τον ψευτοευασθησία τους???

τρεις μείναμε....και ο stoubi
    κωλοτούμπες εντός των γραμμών του γηπέδου είναι αποδεκτές,αυτο είναι η μπάλα
    εκτος όμως όχι....

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΡΣΙΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ.........

Δέν ξέρω πού τό πάς,.........
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ..........
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ..........
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ............

Τά σχόλια μου άφορούσαν μόνο............ΕΜΕΝΑ καί............ΣΕΝΑ......!!!
    Δέν είναι τίμιο νά χρησιμοποιείς τά λεγόμενα μου γιά νά νοιώσεις δικαίωση
    άπέναντι σέ άλλους....!!!
    ΑΝ ΑΥΤΟ ...........προσπαθείς....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Οι Ελληνες οντως δεν ειμασταν ρατσιστες αλλα στη συγκεκριμμενη περιπτωση μιλαμε για καθαρη πραξη ρατσισμου ξεφτιλιστηκαμε σε ολα τα ξενα εντυπα και θα πρεπει να την καταδικασουμε.....

Χωρις να γνωριζω απο ποιους εγινε εχω την υποψια οτι δεν προκειται για οπαδους του Βολου.....

ΕΧΕΙ ΛΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ..............

Γιά ποιός πρόκειται......??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΡΣΙΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ.........

Δέν ξέρω πού τό πάς,.........

Τά σχόλια μου άφορούσαν μόνο............ΕΜΕΝΑ καί............ΣΕΝΑ......!!!

ακριβώς αυτό....δεν το πάω πουθενά

και δεν νομίζω να χρησιμοποίησα λεγόμενα σου....δείξε μου που να διορθώσω....
    αντιθέτως τα αντέκρουσα και σου είπα ότι τους έχω στα @@ μου γραμμένους.... ...εκτός αν δεν ήταν κατανοητό...να δικαιωθώ απέναντι που?
    σου είπα...κωλοτούμπες εντός γραμμών είναι αποδεκτές και λογικες..αυτές περιμένουμε...εκτος γραμμών

και όπως σου είπα και πρίν...... χυδαίους ποιους θεωρώ.....και δεν αλλάζω....δεν εκτιμώ...δεν γουστάρω...
    κατα τ'αλλα μην μου αγχώνεσαι

α...ουγκ

υ.γ μην το κάνεις σαν τον άλλον ...που διάβαζε για μπουκάλια (το πίστευε κιόλας) όταν εγώ δεν έγραψα ποτέ για αυτά....το που κατηγόρησα τον σισε για το μπουκάλι (ασχέτως πια είναι η άποψη μου,δεν την είπα) ακόμα περιμένω να το διαβάσω....και φαντάζομαι θα περιμένω πολύ ακόμα...γιατι απλά δεν υπάρχει.....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    ΕΧΕΙ ΛΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ..............

Γιά ποιός πρόκειται......??

Για εμενα δεν εχει........

Δυστυχως ομως υπαρχουν ανεγκεφαλοι που τα κανουν και αλλοι ανεγκεφαλοι που ψαχνουν για αντιποινα

λοιπον παιδες επειδη οπως θα καταλαβατε λειπω και μπαινω σπανια προς το παρων...με μια γρηγορη ματια απαντω γρηγορα γρηγορα .

terens αστο κολοτουμπιζεις. τωρα θα κανουμε και τον νιομπλια προπονητη επειδη εβαλε σε (δεν ξερω εγω τι θεση λες ) τον νινη. και ο τενκατε τον εχειβαλει δεκαρι, αλλα οταν το κανει τοτε ειναι απλα ασχετος σωστα?
    απλα μην απλωνεσαι...γιατι ο νινης ειναι ΔΕΚΑΡΙ....και οταν το καταλαβετε θα γελαει ο κοσμος.

πανουλη επιμένω οτιΔΕΝ ηταν τοσο τρομερο τακλιν...εχω δει πολυ χειροτερα σε παιχνιδια επιπεδου τσου λου...δες μονο το περσινο που καποιος εκοψε την μπαλα σε καποιον.

λοιποι κυριοι : μην προσπαθειτε να δειτε αν ειναι η οχι δικαιολογημενη η ενεργεια του σισε...αλλοιμονο αν μπουμε σε αυτην την διαδικασια. ανθρωπος ειναι ετσι εαντεδρασε, τελος.
    και μη λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στο κεφαλι. ειναι απο σοβαρα πρωταθληματα οι ανθρωποι, εχουν μαθει αλλιως κλπ κλπ....θυμηθειτε μονο αντιδραση καντονα σε ενα θεατη στην κερκιδα που τον εβριζε, μη λετε λοιπον οτι σας κατεβει.
    - οσοι πιστευετε οτι υπηρχαν εστω και 2 οπαδοι του ολυμπιακου ΒΟΛΟΥ στο γηπεδο, απλα ακομα κοιμαστε οριοι.
    - ρατσισμος δεν υπαρχει, αλλα η καζουρα ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει....και ολα αυτα γινονται για την καζουρα....μην βιαστειτε να πειτε ρατσιστες τους γαυρους καποιοι....γιατι θυμαμαι μεσα στο ΣΕΦ την χρονια του εντι τζονσον που εχασε προς το τελος ενα κρισιμο σουτ και ολη η πρασινη κερκιδα φωναζε ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ....φυσικα για πικαρισμα, και ειχε αποτελεσμα, εγινε χαμος.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

υ.γ μην το κάνεις σαν τον άλλον ...που διάβαζε για μπουκάλια (το πίστευε κιόλας) όταν εγώ δεν έγραψα ποτέ για αυτά....το που κατηγόρησα τον σισε για το μπουκάλι (ασχέτως πια είναι η άποψη μου,δεν την είπα) ακόμα περιμένω να το διαβάσω....και φαντάζομαι θα περιμένω πολύ ακόμα...γιατι απλά δεν υπάρχει.....
    ρε φιλε δεν απανταω γιατι βαριεμαι αυτες τις κυκλικες κουβεντες που δεν οδηγουν πουθενα

αλλα αφου επιμενεις εδω γραφεις

όσο για τα αστεία....και το πικάρισμα και η προσπάθεια εκνευρισμού των παικτών απο την κερκίδα είναι μέσα στο παιχνίδι....

όσο δεν αγγίζεις οικογένεια του παίκτη και νεκρούς ...εκεί αλλάζει το πράγμα....

και ο Ανρί στο οακα τα ίδια άκουγε απο τους βάζελους....ουγκ ουγκ του φωνάζαν....και??

τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα
    λεγοντας οτι ολα αυτα τα ουγκ ειναι φυσιολογικα, εκτος οτι καταλαβαινουμε το πολιτισμικο σου επιπεδο καταλαβαινουμε επισης οτι κατηγορεις τον σισσε που πεταξε μπουκαλια..

τοσο απλα..

τωρα αμα θες να συνεχισουμε την κουβεντα ας το κανουμε, να περναει και η ωρα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    λοιπον παιδες επειδη οπως θα καταλαβατε λειπω και μπαινω σπανια προς το παρων...με μια γρηγορη ματια απαντω γρηγορα γρηγορα .

terens αστο κολοτουμπιζεις. τωρα θα κανουμε και τον νιομπλια προπονητη επειδη εβαλε σε (δεν ξερω εγω τι θεση λες ) τον νινη. και ο τενκατε τον εχειβαλει δεκαρι, αλλα οταν το κανει τοτε ειναι απλα ασχετος σωστα?
    απλα μην απλωνεσαι...γιατι ο νινης ειναι ΔΕΚΑΡΙ....και οταν το καταλαβετε θα γελαει ο κοσμος.

πανουλη επιμένω οτιΔΕΝ ηταν τοσο τρομερο τακλιν...εχω δει πολυ χειροτερα σε παιχνιδια επιπεδου τσου λου...δες μονο το περσινο που καποιος εκοψε την μπαλα σε καποιον.

λοιποι κυριοι : μην προσπαθειτε να δειτε αν ειναι η οχι δικαιολογημενη η ενεργεια του σισε...αλλοιμονο αν μπουμε σε αυτην την διαδικασια. ανθρωπος ειναι ετσι εαντεδρασε, τελος.
    και μη λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στο κεφαλι. ειναι απο σοβαρα πρωταθληματα οι ανθρωποι, εχουν μαθει αλλιως κλπ κλπ....θυμηθειτε μονο αντιδραση καντονα σε ενα θεατη στην κερκιδα που τον εβριζε, μη λετε λοιπον οτι σας κατεβει.
    - οσοι πιστευετε οτι υπηρχαν εστω και 2 οπαδοι του ολυμπιακου ΒΟΛΟΥ στο γηπεδο, απλα ακομα κοιμαστε οριοι.
    - ρατσισμος δεν υπαρχει, αλλα η καζουρα ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει....και ολα αυτα γινονται για την καζουρα....μην βιαστειτε να πειτε ρατσιστες τους γαυρους καποιοι....γιατι θυμαμαι μεσα στο ΣΕΦ την χρονια του εντι τζονσον που εχασε προς το τελος ενα κρισιμο σουτ και ολη η πρασινη κερκιδα φωναζε ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ....φυσικα για πικαρισμα, και ειχε αποτελεσμα, εγινε χαμος.

OΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΤΣ........ΕΒΑΛΕ Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟ ΝΙΝΗ.....

Άπό μένα, δώρο ένα παπί..........κινέζικο έτσι νά μήν ξανοιγόμαστε.....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    λεγοντας οτι ολα αυτα τα ουγκ ειναι φυσιολογικα, εκτος οτι καταλαβαινουμε το πολιτισμικο σου επιπεδο καταλαβαινουμε επισης οτι κατηγορεις τον σισσε που πεταξε μπουκαλια..

τοσο απλα..

με καλύπτει ο kal περι πολιτισμικού επιπέδου...τα΄ίδια εννοούμε

και εκεί πάει το ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ.....αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ΠΙΚΑΡΙΣΜΑ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

πάντως ευτυχώς ΔΕΝ είναι σαν το δικό σου....ευτυχώς...λυπάμαι για το δικο σου παντως

.....

αλλάζω την απάντηση...δεν αξίζεις μια

"quote:
    --------------------------------------------------------------------------------

οσο για τα αστεία....και το πικάρισμα και η προσπάθεια εκνευρισμού των παικτών απο την κερκίδα είναι μέσα στο παιχνίδι....

όσο δεν αγγίζεις οικογένεια του παίκτη και νεκρούς ...εκεί αλλάζει το πράγμα....

και ο Ανρί στο οακα τα ίδια άκουγε απο τους βάζελους....ουγκ ουγκ του φωνάζαν....και??

τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ή τεράστιο πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή άστο καλύτερα....
    κρίμα να εκτίθεσε τόσο πολύ και να γράφεις ανακρίβειες....το επίπεδο που λέγαμε
    terens γι αυτο διαφωνούμε περι χυδαίων ανθρώπων.....σιχάματα
    τελος μπορώ να πω ότι βλέπω πεντακάθαρα ότι έγραψα για το μπουκάλι που πέταξε πίσω ... μιλάμε το απέδειξες....ξερεις αυτό δείχνει και την νοήμοσυνη σου

υ.γ 1ο ενικό πρέπει να βάζεις
    υ.γ 2 μην εκτίθεσε άλλο βάζοντας κατι που δεν είπε κάποιος και επιμένεις κιόλας.....είναι κρίμα....
    y.g 3 τέλος απο μένα...ότι κατάλαβες κατάλαβες....λυπάμαι...δεν έχει και νόημα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...........

Διπλό έμείς καί άσσο ή Λετονία.......δύσκολο

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    με καλύπτει ο kal περι πολιτισμικού επιπέδου...τα΄ίδια εννοούμε

και εκεί πάει το ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ.....αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ΠΙΚΑΡΙΣΜΑ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

πάντως ευτυχώς ΔΕΝ είναι σαν το δικό σου....ευτυχώς...λυπάμαι για το δικο σου παντως

.....

αλλάζω την απάντηση...δεν αξίζεις μια

"quote:
    --------------------------------------------------------------------------------

οσο για τα αστεία....και το πικάρισμα και η προσπάθεια εκνευρισμού των παικτών απο την κερκίδα είναι μέσα στο παιχνίδι....

τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ή τεράστιο πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή άστο καλύτερα....
    κρίμα να εκτίθεσε τόσο πολύ και να γράφεις ανακρίβειες....το επίπεδο που λέγαμε
    terens γι αυτο διαφωνούμε περι χυδαίων ανθρώπων.....σιχάματα
    τελος μπορώ να πω ότι βλέπω πεντακάθαρα ότι έγραψα για το μπουκάλι που πέταξε πίσω ... μιλάμε το απέδειξες....ξερεις αυτό δείχνει και την νοήμοσυνη σου

υ.γ 1ο ενικό πρέπει να βάζεις
    υ.γ 2 μην εκτίθεσε άλλο βάζοντας κατι που δεν είπε κάποιος και επιμένεις κιόλας.....είναι κρίμα....
    y.g 3 τέλος απο μένα...ότι κατάλαβες κατάλαβες....λυπάμαι...δεν έχει και νόημα
    καλα, οταν μαθεις να σεβεσαι καποια πραγματα ξαναμιλαμε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...........

Διπλό έμείς καί άσσο ή Λετονία.......δύσκολο

Καλή μας τύχη .........

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ωραία εμφάνιση. Εύγε!

Δηλαδή μπορεί να γίνει πιο τραγική αυτή η ομάδα;

Είναι δυνατόν να παίζεις τόση ώρα τη μπάλα έξω απ' την περιοχή του αντιπάλου, χωρίς ουσιαστική πίεση, και να κάνεις μόνο ένα γκολ και ελάχιστες ευκαιρίες;

Πρώτη μου φορά έχω δει τόσες πολλές και τόσο άστοχες σέντρες. Ούτε μία δεν πήγε σε κεφάλι δικού μας.. ή μήπως οι δικοί μας δεν πήγαιναν στη μπάλα; Καλά γι παιχνίδι με μπάλα κάτω δε συζητώ... η αμπαλία σε όλο της το μεγαλείο... Κίνηση χωρίς μπάλα; Τί είναι αυτό; Αυτοματισμοί;;; Πώς είπατε;

Δεν ξέρω για στησίματα κλπ, αλλά η ομάδα (εκτός της αμυντικής της λειτουργίας που παραμένει σχετικά καλή) ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! Μου φαίνεται ότι ο Όττο ή πρέπει να πάρει πόδι ή να ξυπνήσει και να τους σουτάρει όλους και να βάλει μέσα τα παιδάκια που βλέπαμε χτες.

Θέλουμε και μουντιάλ με τέτοια χάλια... θα μας ξεκολλιάσουν κι αν το 94 στις ΗΠΑ ήμασταν ένα παλτό, τώρα είμαστε πρώην πρωταθλητές Ευρώπης και το ξεφτιλίκι θα είναι τεράστιο. Τουλάχιστον αν δεν πάς τρως μια σχετική καζούρα και ξεχνιέται. Να πας με τέτοια χάλια όμως είναι επικίνδυνο.

Πραγματικά δεν ξέρω τί θέλω περισσότερο. Να περάσουμε με κίνδυνο να ξεφτιλιστούμε ή να μείνουμε εδώ που είμαστε μπας και συμμαζέψουμε ορισμένα πράματα;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πήραμε απλά οτι αξίζαμε στην μπάλα... και οχι.. έτσι όπως είμαστε καλύτερα να κάτσουμε εδώ που είμαστε.

Για το basket πάντως απο όσο φαίνεται , το ταλέντο υπάρχει και σίγουρα πλέον ανήκουμε στην παγκόσμια ελίτ με όποιους και αν είμαστε στο παρκέ.

Πάντως κρατώ μια πισινή γιατί θέλω να δώ την ομάδα απέναντι σε μια ομάδα όπως Γαλλία και Ρωσία που αν μη τι άλλο έχουν ιστορία στο άθλημα. Μπράβο στα παιδιά αυτά γιατί πάντα είναι πιστοί σε αυτό που κάνουν και παλεύουν κάθε φορά στον θεσμό για μια θέση σε τετράδα.

Κάποιες φορές έρχεται.. κάποιες οχι... αλλά η προσπάθεια τους είναι πάντα αξιέπαινη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    στο χθεσινό παιχνίδι της εθνικής είχε μια διαφήμιση στις πινακίδες NY tenKate και μετα carrera sunglasses.

To TenKate ειναι μοντέλο γυαλιών ή υψηλό μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟ?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    στο χθεσινό παιχνίδι της εθνικής είχε μια διαφήμιση στις πινακίδες NY tenKate και μετα carrera sunglasses.

To TenKate ειναι μοντέλο γυαλιών ή υψηλό μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟ?
    H TenKate είναι εταιρία που παράγει υφάσματα ....... Κυρίως τεντόπανα και πανιά ιστιοφόρων και ιστιοπλοϊκών

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607