Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Bagster

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Λεπον.....

μου έκανα δώρο ένα μπαγκστερ, διάβασα το τόπικ και πάω να εφαρμόσω τα γραφόμενα...

θα επιστρέψω με παρατηρήσεις, απορίες κλπ κλπ κλπ...

ΥΓ: Ο ψάχνων, βρίσκει...ετοιμος ήμαν να ανοιξω νέο τόπικ, αλλά σκέφτηκα "τι στι διάολο, μόνο εγω έχω μπαγκστερ και θελω να το βάλω;;;;"
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
    Μολις σημερα εβαλα το bagster με τα μπροστινα κομματια εξωτερικα οπως αναφερεται και εδω.

Ενταξει, θελει καιρο για να εφαρμοσει πανω στο ντεποζιτο, αλλα αναρωτιεμαι... ειναι φυσιολογικο το γεγονος οτι το τιμονι βρισκει (οταν το στριβω στο τερμα φυσικα) πανω στις δυο πλαστικες ασφαλειες οπου κουμπωνει το tank bag?????

Δεν εχω παρει ακομα το tankbag και απλα σκεφτομαι μηπως βρισκει το τιμονι πουθενα και αναρωτιεμαι μηπως εχω κανει καποιο λαθος, αν και φαινεται λιγο δυσκολο να κανει κανεις λαθος....

Τα μπροστινα κομμάτια πάνε εσωτερικά των πλαστικών!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Τα μπροστινα κομμάτια πάνε εσωτερικά των πλαστικών!

Χμμ.... Δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις....
    μονο τα πλαινα κομματι ειναι μεσα στα πλαστικα... ολα τα υπολοιπα εκτος... αν εβαζες καμμια φωτο θα βοηθουσε πολυ

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Λεπόν...

Τα κατάφερα....με λίγο ζόρισμα, γιατί έχω μια πτώση απο κάθε πλευρά () και τα κάγκελα έχουν μπει λίγο μέσα....αλλά...τα κατάφερα,...

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφαιρέσετε τα δυο μικρά μαύρα πλαστικά, δυο βίδες ουσιαστικά....

απλά εγώ ζορίστικα γιατί ενώ απο τα δεξιά το έβαλα τσακ-μπαμ, απο την άλλη δεν έφτανε η τρύπα και μπει ανάμεσα στη βίδα και αναγκάστηκα να την ανοίξω λίγο παραπάνω...

περιμένω πλέον να στρώσει πάνω στο μηχανάκι....

Ευχαριστώ για τη βοήθεια που είχα απο το σαιτ, για μια ακόμα φορά...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Νέο μέλος
    ρε παιδιά, στο πλύσιμο να το βγάλω; σκεφτομαι πως αν το αφήσω μην πιάσει υγρασία από κάτω...

Το έβαλα και εγώ σήμερα (105 Ευροπουλα ) αλλά ρε παιδιά, δεν έχει στρώσει καλά χαμηλά ανάμεσα στα πόδια και νομίζω φουσκώνει και λίγο (δεν εφάπτεται καλά με το τεποζιτο.

Θα πλύνω την μηχανή αύριο και θα την αφήσω να στεγνώσει στον ήλιο και βλέπουμε... ελπίζω να στρώσει γρήγορα...

Μήπως θέλει και καμιά αλοιφή για δέρματα για να την απλώσω από επάνω μπας και μαλακωσει και φτιάξει?

με το πλησιμο και την υγρασια εχουμε κανενα προβλημα???

Παλαιό μέλος
    Όταν βραχεί η μηχανή κρατάει λίγο υγρασία απο κάτω κυρίως τον χειμώνα... το καλοκαίρι την αφήνεις λίγο στον ήλιο και στεγνώνει σε dt... πάντως και τον χειμώνα δεν υπάρχει πρόβλημα... ξέρω κόσμο που είχε κάλυμα ντεποζιτου για πολλά χρόνια και δεν είχε πρόβλημα... εντάξει θα αργει περισσότερο να στεγνώσει αλλά σίγουρα στεγνώνει... δεν είμαστε και στο England.

Οσον αφορά την τοποθέτηση εχω να πω οτι θέλει μια σχετική προσοχή στον μπροστινό ιμάντα. Πρέπει να μπεί με τέτοιο τρόπο που να μην πιάνει τίποτα καλώδια ή οτιδήποτε άλλο περνά απο τον λαιμό... Σ' εμένα που αγόρασα την μοτο με κάλυμα ενοείται οτι το είχαν περάσει πολύ τσαπατσούλικα απο τον λαιμό... με το που πήγα στο σπίτι το έβγαλα και το ξαναέβαλα μονος μου!!!

Tank Bag χωρίς bagster δε μπαίνει?... Νομίζω με μαγνήτες? Αν κάποιος δηλ το βάζει για να βάλει tankbag. Γιατί το bagster αν το έχεις πολύ καιρό πάνω στο μότο και το βγάλεις...θα δείς διαφορά στο χρώμα! Θα είναι σα καινούριο εκεί που είναι καλυμμένο. Τώρα για να το κλέψει κάποιος... πρέπει να είναι πολύ....προσεκτικός και αν μπεί σε αυτή τη διαδικασία....ξηλώνει και τη μηχανη!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. R1200 Bagster ....
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2005, 19:27
  2. bagster gia CB400S4
    από gdevelek στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 12:02
  3. bagster?
    από noble στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket