Το σίγουρο ειναι οτι θα ήθελε ζελατινα.....................
με ανοιχτό κράνος δεν μπορώ να οδηγήσω.......
Το σίγουρο ειναι οτι θα ήθελε ζελατινα.....................
με ανοιχτό κράνος δεν μπορώ να οδηγήσω.......
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
....κανενα link να βρουμε ζελατινα ???? δεν νομιζω οτι θα συμφερει καποιο aftermarket BMW, το υπολογιζω σε κανα 400αρι και δεν θα τους κανω τη χαρη...
Στο K12GT να δεις γλέντια............του βάζω καύσιμο και μέχρι να μου δείξει την αυτονομία έχω φτάσει στη Λιβαδειά....Αρχικά δημιουργήθηκε από billyP
Προβληματακια με το δεικτη βενζινης εχω οπου δειχνει ανεξελεγκτος, δειχνει οτι θελει οποτε το θελει.
Καλορίζικο καλοτάξιδο.............
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08
kalotaxido file!!!!mia mera 8a ginei kai diko mou!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
kalotaxido file!!!!mia mera 8a ginei kai diko mou!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
εβαλα ζελατινα, δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα, ο αερας στο στηθος ελλατωθηκε, τουλαχιστον δεν ξοδεψα καμια περιουσια.... μολις 85 ευρώ....
έδειξε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καλορίζικο![]()
η σέλα είναι όντως σκληρή αλλά τη συνηθίζεις, εγω πλέον μετά απο 1 μήνα που το έχω δεν με ενοχλεί, ωστόσο το μαξ που έχω κάτσει είναι περίπου 1 ώρα... για παραπάνω θα δείξει σύντομακαι έχω να πω .... ouch! μετά απο ένα ταξίδι 15 ημερών, καβάλα απο το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα σχεδόν καθημερινά, ο κώλος μου είναι φλατ και σιδερένιος
εντουράδικη σέλα πρέπει να είναι, σχεδιασμένη για να μη κάθεται ο αναβάτης, όρθια οδήγηση![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καλοτάξιδη. Εγώ την έχω από Δεκέμβριο και είμαι πολυ ευχαριστημένοςΑρχικά δημιουργήθηκε από billyP
εβαλα ζελατινα, δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα, ο αερας στο στηθος ελλατωθηκε, τουλαχιστον δεν ξοδεψα καμια περιουσια.... μολις 85 ευρώ....
Ζελατίνα έβαλα αυτή και είναι πολυ καλή, άσε που ομόρφηνε τη μούρη τρομερά
http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=2345
Τα λάστιχα είναι μια χαρά. Εμένα είχα επάνω ta battlewing Bridgestone, αλλά ένα Tes ride που είχα κάνει και με τα Anakee καλά ήταν
![]()
Εκτος της KAPPA ζελατινας, φορεσα μια KAPPA 46 σε αντικατασταση της εργοστασιακης βαλίτσας η οποια ηταν καλή μεν, λίγη δε..... Αν σας πουν οτι δεν μπαινει η βαση της 46, θα επικοινωνησετε μαζι μου να σας πω πώς μπαινει και δεν χρειαζεται να πατε σε πιο ακριβη λύση...
Τη 46+βαση τα πληρωσα 120 ενω η λύση που προτεινει η KAPPA για το 800 ειναι 60 η βαση και 140-150 η 48 (αν θυμαμαι καλα). Ετσι ομως μεγαλωνε πολύ το πίσω μερος της μηχανης και το 800 εχει λεπτο κωλαρακι για τοσο φαρδιες μπαγκαζιερες....
Ολες οι μπαγκαζιερες δεχονται βαρος μεχρι 5 κιλα και οι μεγαλες και οι μικρες αρα ?????
Για ζελατίνα και ότι after market για bmw Προτείνω ανεπιφύλακτα το motorworks! Έχω πάρει απο κει αμορτισέρ για το funduro Μου και ήρθε σε 3 μέρες!
http://www.motorworks.co.uk/bmw/prod...r_text_image=0
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need