Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Με τις υγείες μου...

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    :a011: :a011:
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
    Και εγω ο αγαθός, οταν παλαιά το κλείδωνα στο helmet holder σκεφτόμουνα πως δεν θα το κλέψουν, γιατί αν κόψουν το λουράκι το κράνος είναι άχρηστο.....
    Και εγώ έτσι νόμιζα & πριν ένα χρόνο μου κλέψανε στο Θησείο ένα uvex που ήταν κλειδωμένο στην μηχανή...Η φάση ήταν πως στο γυρισμό είχε μπλόκο μου έκανε σήμα & πέρασα κάνοντας πως δεν είδα...Σιγα μη με πίστευε ο μπάτσος!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    εγω ειχα κρατησει τα λουρακια για αποδειξη στους μπατσους οτι μου τα εκοψαν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    παντως πιθανοτατα να σε ειχαν δει απο πριν να βαζεις το κρανος στην μπαγκαζιερα και να μην την ανοιξαν τυχαια
    τι να πω,κριμα φιλε
    εγω παντως σχεδον παντα το κλειδωνω πανω στη μηχανη να πανε να γ@@@@@ 3 χρονια το χω και το χα παρει 120 ευρω χαρας το χρεπι που θα κονομισουν.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Τον στηνεις στον τοιχο και παντου εκτως απο το κεφαλι που λογικα ειναι και το κρανος.Καλα ο κοσμος που ηταν γυρω λεω`γω τωρα δεν ειδαν καποιον να πελευει να ανοιξει το βαλιτσακι?Τοσο ευκολα ανοιγουν?:a29:
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Τον στηνεις στον τοιχο και παντου εκτως απο το κεφαλι που λογικα ειναι και το κρανος.Καλα ο κοσμος που ηταν γυρω λεω`γω τωρα δεν ειδαν καποιον να πελευει να ανοιξει το βαλιτσακι?Τοσο ευκολα ανοιγουν?:a29:
    Δεν ενδιαφέρεται κανένας φίλε μου για το τι κάνει κάποιος στο μηχανάκι σου...Σου λέει ''το δικό μου ανοίγει?'',δεν τον απασχολεί...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Και κόσμος τριγύρω υπήρχε, και φωτεινό σημείο ήταν με πολλές μηχανές παρκαρισμένες, και ο συναγερμός χτύπησε έτσι για να τραβήξει μερικά βλέμματα... αλλά σιγά μη βάλει ο άλλος το κεφάλι του στον ντορβά για το ξένο μηχανάκι που κάποιος προσπαθεί να το ανοίξει...

Καλα εγω Μ@λακας ειμαι και αμα δω κατι αμεσως χωνομαι?Δεν κανω πλακα..Μονο οταν ειμαι με την κοπελα μου φοβαμε,μηπως γινει η στραβη και την πληρωσει και αυτη αλιως βουρ στο ψαχνο...Δεν παμε καλα μου φενετε.. Ρε γαμοτο δυσκολο ειναι να καλαβεις οτι αυριο μεθαυριο μπορει να κλεψουν και εσενα?Τι να περιμενεις ομως απο μια χωρα που το 90% κοιτα την παρτη του? Ερχονται και εκλογες και νιωθω ακομα χειροτερα που θα βλεπω ανθωπους χαμογελαστους να βγαινουν απο το παραβαν του αισχους,λες και καιρδισαν το ΛΟΤΤΟ.Αι`σιχτιρ.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Με τις υγείες μας....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2010, 17:49
  2. Με τις υγείες μου!!!
    από castoras στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2008, 12:08
  3. D. D. D. - Με τις υγείες μας!