Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Δεν μας προσέχουν ρε γμτ..

οχι ρε Βυρωνα γμτ
    τωρα ανοιξα και το εμαθα
    παντως παει για ευτυχη καταληξη
    παλι καλα
    gas......N

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Να σαι καλά Νίκο

Όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής, ευτυχώς..

να κανονήσουμε να τα πούμε ε;!

εγινε
    gas......N

Σιωπηλό Μέλος Το avatar του/της Zeus_46
    Που σαι Βύρων , άμα είναι καμμιά καλή αντί για λουλούδια στείλε της . . . . . εμένα ! ! ! !
    Ο καλύτερος τρόπος να δείξεις την εκτίμηση σου . . . . θα της μάθω να στρίβει κιόλας ! ! ! ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

P.S. τελικά τι θα κάνεις με την μηχανή ??? μάστορα ή ebay ??
    Money talks and bullshit walks . . .

:rotflmao: :rotflmao:

Οκ Chrisman!! Deal.. Θα κάνω τα κονε..

Με την μηχανή θα πάω μάλλον αύριο στο συνεργιο με τον πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής της, θα μου δώσουν τα χρήματα κ μετα.....βλέπουμε. Ανάλογα τις τιμές που θα έχουν τα πραγματα από την αντιπρωσοπεία σε σχέση με το ebay κ τι τελικά θα κάνω στην μηχανή.

περαστικα φιλε και σορυ που γραφω στο δικο σου ποστ...και εγω παιδια τρακαρα σημερα με ενα σουρωμενο.....ειχε στοπ και το παραβιασε.,...οδηγουσε ενα τ50 και εγω ενα fazer και χτυπησαμε μουρι με μουρι.η ζημια μου ειναι το καπακι τισ μηχανης που βρισκετε το βολαν ενα μανιταρι το ντεποζιτο και το πλαστικο φτερο της σελας που καλυπτει την ασφαλειοθηκη...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Εσύ χτύπησες;

Περαστικα και τωρα θα την κανεις καλυτερη την μηχανη σου!

*************** www.motodevils.gr ***************

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα..

Σε ευχαρισρώ φίλε

Φίλε μου περαστικά κατά πρώτο λόγο.

Συμφωνώ πως δεν μας βλέπουν 100%.

Υπάρχουν όμως πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων οι οποίοι βλέπουν προσέχουν και παραχωρούν προτεραιότητα σε μηχανές.

Πίστεψε με, έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι, δεν προσέχουν καθόλου. Προσπεράσεις εκεί που δεν πρέπει, να τρέχουν ανάμεσα σε σταματημένα αμάξια κτλ.
    Αυτό που μου έκανε μέγιστη εντύπωση μια μέρα ενώ ήμουν με αμάξι, ήταν πριν από μερικές μέρες, όταν προσπαθούσα να βγω από πάρκινγκ σε κεντρικό δρόμο με σχετική κίνηση και ενώ δύο μηχανόβιοι πήγαιναν αργά ξαφνικά γκάζωσαν να περάσουν από μπροστά μου και εννοείται πως δεν έκοψαν έστω και λίγο να βγω, λες και θα πανηγύριζαν την κατάκτηση του μοτο gp εν αθήναις.

Σαφώς και δεν μας βλέπουν αλλά σκέψου πόσοι μοτοσυκλετιστές δεν βλέπουν!
    If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias

Αυτό που μου έκανε μέγιστη εντύπωση μια μέρα ενώ ήμουν με αμάξι, ήταν πριν από μερικές μέρες, όταν προσπαθούσα να βγω από πάρκινγκ σε κεντρικό δρόμο με σχετική κίνηση και ενώ δύο μηχανόβιοι πήγαιναν αργά ξαφνικά γκάζωσαν να περάσουν από μπροστά μου και εννοείται πως δεν έκοψαν έστω και λίγο να βγω,
    Το παραδειγμα σου ειναι αστοχο μιας και ειναι προφανες απο την περιγραφη οτι οι μηχανοβιοι (και κουτι να ηταν δεν εχει σημασια), ειχαν προτεταιοτητα μιας και κινουνταν στο δρομο, ενω εσυ εβγαινες απο παρκινγκ... δεν καταλαβα λοιπον, γιατι επρεπε να κοψουν για να βγεις εσυ?

Κατα τ' αλλα δε διαφωνω... καλοι και οι κακοι υπαρχουν παντου αλλωστε!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Το παραδειγμα σου ειναι αστοχο μιας και ειναι προφανες απο την περιγραφη οτι οι μηχανοβιοι (και κουτι να ηταν δεν εχει σημασια), ειχαν προτεταιοτητα μιας και κινουνταν στο δρομο, ενω εσυ εβγαινες απο παρκινγκ... δεν καταλαβα λοιπον, γιατι επρεπε να κοψουν για να βγεις εσυ?

Κατα τ' αλλα δε διαφωνω... καλοι και οι κακοι υπαρχουν παντου αλλωστε!

Δεν έχω την απαίτηση να σταματήσει κανείς μπροστά μου, ειδικά όταν έχει προτεραιότητα. Όταν όμως και αφού με περάσει θα βρει ένα κάρο αμάξια μποτιλιαρισμένα και θα αναγκαστεί να κάνει ζιγκ ζαγκ, ε μπορεί να κόψει για να περάσω-ο εγώ και ο κάθε εγώ. (Είχε κίνηση οπότε με το που με περάσαν, έκοψαν ταχύτητα για να χωθούν). ΤΟ παράδειγμα δεν εστιάζει στο αν βγήκα η όχι, αλλά φαντάσου άπειρους οδηγούς που θα έβγαιναν στην θέση σου με στυλ αφεντικού αδιαφορώντας για το αν τα μηχανάκια θα κόψουν η θα ανοίξουν.
    If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
    αλλά φαντάσου άπειρους οδηγούς που θα έβγαιναν στην θέση σου με στυλ αφεντικού αδιαφορώντας για το αν τα μηχανάκια θα κόψουν η θα ανοίξουν.
    Οπως ειπα και πιο πανω οι καλοι και οι κακοι υπαρχουν παντου, απλα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι σε ενα τρακαρισμα "ρουτινας" ο κουτακιας θα βγει ατσαλακωτος και θα παει μεχρι το φαναρτζιδικο, ενω ο μοτοσυκλετιστης παιζει την ιδια του τη ζωη και τη σωματικη του ακεραιωτητα!

Γι' αυτο το λογο, εμεις οι μοτοσυκλετιστες πρεπει εχουμε εξελιχθει απο μαντηδες μεχρι ψυχολογοι και να προβλεπουμε τις καθε ειδους ταρζανιες των "αφεντικων" των δρομων!

Μονο και μονο γι' αυτο θα συμφωνησω οτι πρεπει η οδηγηση μας να ειναι αμυντικη, μιας και ως γνωστων ο κοκ διστυχως ΔΕΝ σωζει απο καταγματα, ραμματα, αναπηριες κτλ
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είσαι άρρωστος? Δεν μας κάνεις.
    από loukasfilm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 18:56
  2. Τι να κάνουμε για να μας προσέχουν???
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 16:21
  3. Η άλωση της Κωνσταντινούπολης. Τί δεν μας λένε;;;;
    από efialtis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2006, 13:46
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 15:23
  5. Αφού δεν μας σηκώνεται...
    από fastheo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0