Ρε θα μας πεθάνεις ρεεεεεεεε!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
[FONT=times new roman]Γιατι ΔΕΝ μπορει να με παρει ο υπνος στο τιμονι...... [/FONT]
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ρε θα μας πεθάνεις ρεεεεεεεε!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
[FONT=times new roman]Γιατι ΔΕΝ μπορει να με παρει ο υπνος στο τιμονι...... [/FONT]
![]()
![]()
![]()
Γιατί όταν στρίβω της αρέσει και μου το δείχνει. Πάντα ανατριχιάζω από ευχαρίστηση! ΠΑΝΤΑ.
Γιατί πάει τον κώλο της
Γιατί με φοβίζει μερικές φορές που πάει τον κώλο της
Γιατί είναι φτιαγμένη να γουστάρει τις πίστες
Γιατί όταν έχω σκωτούρες στο μυαλό και πάμε βόλτα φροντίζει να με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Έστω προσωρινά αλλά εκείνες τις στιγμές εγώ είμαι απόλυτα ευτυχισμένος.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!-μηχανόβιος-εύηχο-όμορφο οπως διάβασα σε άλλο post και συμφωνώ!
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
δε μας πτοει η παραμικρη στουκα!σοβαρη ή οχι θα ξανακαβαλησουμε!!!γιατι αυτη ειναι η ελευθερία μας-ειτε στα 18 που ξεκινησα-ειτε τωρα στα 27 married-ειτε με παιδια αργοτερα-με εγγονια(ζωη να εχουμε-γιατι κυκλοφορουν και μ@λ@κες που δεν υπολογιζουν τπτ-αυτ\το ή μοτο!) πάντα η μηχανή οποια και να ειναι αυτη,θα μας βγάζει απο οποιο ζορι και αν τραβάμε----απλως με μια βόλτα,ακομη και το τετραγωνο στη γειτονιά!!!
τα ιδια μου λεγανε και οι δικοι μου-και ακομη λένε,οτι πρεπει να σοβαρευτω-παντρεμένος γαρ-αλλά μή μασάς---μου τάζανε και μένα αυτ\το κάποτε,αλλά μηχανή ηταν τελικά η αγορά μου!!!
να εισαι και να ειμαστε παντα καλα ολοι!!!!
πολύ πολύ πολύ σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ksavvas
ΓΙΑΤΙ,
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΕΝΩ
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!
Υ.Γ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
Γιατι...
ειναι απο τις λιγες φορες που ελεγχεις τα παντα, νιωθεις να εχεις τον απολυτο ελεγχο της ζωης σου.
na sou pw otan tha parw ?:P
Αρχικά δημιουργήθηκε από motard
na sou pw otan tha parw ?:P
Αντε περιμένουμε..
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ (5 ATOMA) ΜΕ BMW R50 '66 SIDECAR
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΕΣΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ!!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ
CAGIVA ELEFANT 750
γιατι..
η σελα της! είναι το μονο μερος που νιωθεις σαν το σπιτι σου...![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ
MERRY CHRISTMASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΦΡΕΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!!!!!!!!! [ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΤΗΣ!!]
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Γιατι ειναι απο τα λιγα πραγματα στην ζωη που διεγειρει ολες μου τις αισθησεις..![]()
The only easy day was yesterday.
γιατί ήταν κεραυνοβόλος ερωτάς από την πρώτη μάτια
γιατί κάθε πρωί είναι σαν να την βλέπω πρώτη φορά
γιατί κάθε βραδύ ονειρεύομαι τη θα κάνω μαζί της την άλλη μέρα
γιατί μου φτενέ τα πάντα και η πάντες αν για κάποιο λόγο μηνώ έστω και για μέρα μακριά της
δεν μπορώ άλλο συγκινήθηκα πάω να κάνω καμιά βόλτα.
άντε καλή χρονιά να έχουμε και πάντα αγρατζουνιστοι εμείς και οι καλές μας
Αρχικά δημιουργήθηκε από ksavvas
ΓΙΑΤΙ,
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΕΝΩ
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!
Υ.Γ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ![]()
![]()
![]()
money cant buy me love !!!