για κατι που ειπωθηκε πριν λιγο...την καριερα του (για την ζωη του δεν ξερουμε) την κατεστρεψε μονος του επειδη δεν σταματησε...και οχι επειδη εσυ εζησες και θυμασαι λεπτομεριες...
για κατι που ειπωθηκε πριν λιγο...την καριερα του (για την ζωη του δεν ξερουμε) την κατεστρεψε μονος του επειδη δεν σταματησε...και οχι επειδη εσυ εζησες και θυμασαι λεπτομεριες...
Καλά οι μπάτσοι δεν κινήθηκαν να συλλάβουν το ιδιοκτήτη (και ας μην οδηγούσε αυτός) από την στιγμή που υπήρχε τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη![]()
Μήπως έκαναν τα στραβά μάτια επειδή είναι μιλημένοι;;;
Φίλε μου καταλαβαίνω ότι είσαι στο κρεβάτι του πόνου και πως προέχει να γίνεις γρήγορα καλά (κάτι το οποίο ευχόμαστε όλοι), αλλά αν το μαγκάκι έχει κάνα καλό δικηγόρο μπορεί να σου βγει και από πάνω στο τέλος.
Μην καθυστερείς, βάλε τον δικηγόρο σου να κάνει μήνυση για τις σωματικές και υλικές βλάβες και βάλτον να πιέσει την αστυνομία να τον συλλάβει (αν και πέρασε το αυτόφωρο) και να ασκήσει δίωξη όπως οφείλει.
Προς θεού μην τους αφήνετε ατιμώρητους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
θα κανετε οτι ακριβως σας ειπε ο πατερας του...
λιγο ακομα κ η ειδηση θα ηταν ως εξης..
Ειμαι φιλος του Kalemg ο οποιος επεσε θυμα τροχαιου.. Αγνωστος οδηγος τον χτυπησε κ τον εγκατελειψε να πεθανει αβοηθητος. Οποιος εχει δει οτιδηποτε να επικοινωνησει με τον πατερα του κτλ...
Ανατρίχιασα διαβάζοντας το παραπάνω.....![]()
![]()
Θα συμφωνήσω με όσους έγραψαν πιο πάνω για το τι να κάνεις......
Give me fuel, Give me fire
Ίσως κανείς από τους προλαλήσαντες να μην έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχει κάνει λάθος.
Άποψή μου είναι ότι συμβάν πήρε μεγαλύτερη τροπή από ο,τι έπρεπε με το να μη σταματήσει ο νεαρός αλλά θα μπορούσε να σταματήσει εδώ.
Θα βάλει την ασφάλειά του να σε πληρώσει και με το παραπάνω (φτιάξε από μηχανάκι μέχρι φουσκωτό με τις θετικές δηλώσεις που θα σου κάνει, συν αποζημίωση για βλάβη κλπ...).
Από εκεί και πέρα, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ όλα καλά.
Ας θυμηθούμε όλοι τις μακακίες που έχουμε κάνει στη ζωή μας και τη γλιτώσαμε. Και τη γλίτωσαν και οι άλλοι ..
ΥΓ. αν πρόκειται περί ανθρώπου δε χρειάζεται να τιμωρηθεί πέραν των δικών του τύψεων (και θετικών δηλώσεων)
Αν εστί κωλόπαις, τότε ίσως να του αξίζει κάτι παραπάνω.
ΥΓ2. έχω βρεθεί στη θέση του θύματος με τον οδηγό του φορτηγού να μην παραδέχεται τι έγινε. Τελικά μετά από χρόνια "δικαιώθηκα". Όταν ήρθε η ώρα του ποινικού μέρους της διαδικασίας κρατήθηκα και δε μίλησα. Στο κομμάτι που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη ζωή του προτίμησα να τον βοηθήσω να κηρυχθεί αθώος.
Δεν το έχω μετανιώσει ως τώρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
elpizw na gineis kala re file perastika sou..makari na vreis auto to? pantos anthropos dn einai..
alla dn fteei mono autos... polla ftene se autin tin koinwnia...sta @@ tous oloi omws...
Κατ' αρχάς περαστικά
κατά δεύτερον αυτό:
δεν είναι ακριβές.Αρχικά δημιουργήθηκε από Kalemg
Ο γιος του είναι 25 χρονων ,μόνιμος στρατιωτικός και καταλαβαίνεται τι συνέπειες θα υπάρξουν για τον ιδιο αν κινηθούμε νομικά.
Διότι, το μόνο που μπορεί να πάθει από το στρατό (περισσότερο από ό,τι θα πάθαινε ως ιδιώτης) είναι να γίνει μία ωραιότατη ΕΔΕ και να φάει πειθαρχική ποινή, που θα γραφεί μεν στο φάκελό του δεν θα είναι όμως και τίποτα το τρομερό.
Στην χειρότερη να του καθυστερήσει την εξέλιξη. Ούτε θα φύγει από το στρατό, ούτε θα πάρει δυσμενή μετάθεση, ούτε τίποτα το τραγικό.
Οπότε, μην μασάς από "είμαι στον στρατό" και "λυπήσου με".
Τέσπα, η επιλογή είναι δική σου,
αλλά πρόσεξε μόνο μην από την καλή σου την καρδιά στο τέλος βγεις εσύ ο χαμένος...
![]()
αν τον κυνηγησεις νομικα, με τον ευατο σου θα εισαι ενταξει (πιστευω)
αν τον αφησεις παντα θα σε χαλαει αυτο.
κανε οτι αισθανεσαι καλυτερα
περαστικα και αγυριστα
Λάθη έχουμε κάνει όλοι,όχι τέτοια όμως που να κοστίσουν τη ζωή ενός συνανθρώπου μας προκειμένου να σώσουμε το τομάρι μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Ίσως κανείς από τους προλαλήσαντες να μην έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχει κάνει λάθος.
Λάθος ήταν μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης,που έγινε εγκληματική αμέλεια τη στιγμή της εγκατάλειψης.
Αδυνατώ να πιστέψω πως σε ένα forum μοτοσυκλετιστών είναι ποτέ δυνατό να δικαιολογήσουμε την εγκατάλειψη τραυματία
Ρε παιδια συγνωμη αλλα τι συζηταμε τωρα????
Εχετε καταλαβει οτι αυτο που εκανε ο τυπος , δηλαδη να χτυπησει ανθρωπο και να τον παρατησει αβοηθητο ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ το τονιζω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πραξη???
Δεν νομιζω οτι σηκωνει συγχωρεση...
Εγώ με τίποτα δεν δικαιολογώ και δεν προσπαθώ να δώσω ελαφρηντικό στον θύτη και τις ενέργειές του εκείνη τη στιγμή, ούτε ξέρω ούτε μπορώ να ξέρω ούτε δικαιοδοσία μου είναι.
Με στεναχώρισαν κάποιες αντιδράσεις, αλλά φυσικό είναι όπως σε πολλά θέματα και σε αυτό διαφορετικά άτομα να έχουν διαφορετικές απόψεις. Όταν γίνεται μια στραβή ή έστω βγαίνει στην επιφάνεια ένα κάθαρμα, δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια comments. Δεν θα έπρεπε να είναι συμπεριφορά αυτή επειδή κάποιος ή κάποιοι κάλουν μαλακίες όλοι οι υπόλοιποι να το έχουν άλοθι και να το παίζουν τσαμπουκά και ιστορία. Ο παραδειγματισμός ή η αλλάγή νοοτροπίας θεωρώ πως δεν πετυχαίνεται με τέτοια σχόλια, ενώ αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, να αλλάξει η οδηγική συμπεριφορά που όλοι οδηγάμε, όχι να πηδήξουμε εκείνον σαν ζώα επειδή πρέπει να βρίσκουμε κάθε μέρα και έναν λόγο να τα σπαμε.
Εννοείται μιλάω έτσι, αφού όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλα, ο οδηγός της μοτο θα επανέλθει και θα οδηγήσει ξανά και με περισσότερες εμπειρίες πλέον και θα έχει την περίθαλψη που πρέπει.
ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και απάντησαν στο πρώτο μου σχόλιο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Στην χειρότερη να του καθυστερήσει την εξέλιξη. Ούτε θα φύγει από το στρατό, ούτε θα πάρει δυσμενή μετάθεση, ούτε τίποτα το τραγικό.
Και στέρηση βαθμού μπορεί να φάει, και έκπτωση βαθμού (ειδικά αν είναι υπαξιωματικός)
Και μπορούν να τον τρέχουν στα στρατοδικεία για πολλά χρόνια! και καλά να πάθει!
γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζει να βρίσκονται σε σώματα ασφαλείας.-
Πιθανό, αλλά -κατά την άποψή μου- δύσκολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Και στέρηση βαθμού μπορεί να φάει, και έκπτωση βαθμού (ειδικά αν είναι υπαξιωματικός)
Στρατοδικείο θα πάει μόνο και μόνο επειδή είναι στρατιωτικός.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Και μπορούν να τον τρέχουν στα στρατοδικεία για πολλά χρόνια!
Αν ήταν πολίτης θα πήγαινε στα τακτικά δικαστήρια.
Δεν διαφέρει σε κάτι επί της ουσίας αυτό.
Εννοείται καλά να πάθειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και καλά να πάθει!
γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζει να βρίσκονται σε σώματα ασφαλείας.-
Εγώ πάντως είμαι της άποψης οτι καμιά φορά αναζητάς την τιμωρία του άλλου όχι για να γίνει μετά καλύτερος άνθρωπος, αλλά για να νιώσεις και εσύ καλύτερα. Εκτός πια και εάν είσαι τόσο ανώτερος άνθρωπος...
φιλε kalemg
σιγουρα ο τυπος πρεπει να τιμωρηθει για την αδιαφορια και την εγκαταλειψη θυματος σε τροχαιο.
δεν χωραει αμφιβολια γι αυτο.
Αν καποιος εξετασει το προφιλ του δραστη, πιθανοτατα θα διαπιστωσει οτι ειναι ενα θρασυδειλο
στρατοκαυλο ψευτομαγκακι που πουλαει τσαμπουκα εκει που το παιρνει και κανει την μυξοπαρθενα οπου το στριμωχνουν.
πιθανοτατα αν ειχες και την ευκαιρια να ρωτησεις κποιον υφισταμενο του, θα μας ελεγε
οτι ειναι ενας σουπερ ντουπερ παπαρας που πουλαει καψωνι για να "ψηλωσει" κανα ποντο.
εκτος του οτι σε εστειλε στο γκρεμο και σε αφησε αβοηθητο, ολα αυτα ειναι καλοι λογοι
να του βαλεις τα @@ σε μια ταναλια και να αρχισεις να σφιγγεις.
υποψιαζομαι ομως οτι η θεση σου δεν ειναι και τοσο σιγουρη.
Σε καμμια περιπτωση δεν λεω οτι εχεις μεγαλοποιησει το συμβαν κι οτι τα πραγματα δεν ειναι
ετσι οπως τα περιγραφεις.
Υποψιαζομαι ομως οτι δεν εχεις απτες αποδειξεις, αποδειξεις που να μπορουν να σταθουν
σε ενα δικαστηριο και να αποδεικνυουν οτι το ατυχημα το προκαλεσε ο φταιχτης.
Και δυστυχως θα σου ζητηθει να το αποδειξεις αυτο.
Μακαρι να σε φωτισε ο θεος και να ζητησες επισημη πραγματογνομωσυνη στο αυτοκινητο
μολις το εντοπισατε.
πολυ φοβαμαι (και μακαρι να κανω λαθος) οτι δεν το εκανες.
εχεις (απο οτι καταλαβα) μονο μια προφορικη παραδοχη υπαιτιοτητας, που ομως μπορει
να αλλαξει ανα πασα στιγμη.
και κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξει μολις περασει το πρωτο σοκ της ανακαλυψης και συμβουλευτει καποιον δικηγορο.
Νομιζω λοιπον (και εκνευριζομαι με τον εαυτο μου που το λεω αυτο) οτι πρεπει να κινηθεις
με πρωτο γνωμονα την αποκατασταση και την αποζημιωση των σωματικων και υλικων σου βλαβων στοχευοντας σε ενα διμερη συμβιβασμο και να μην μπλεξεις σε ενα μακροχρονιο δικαστικο αγωνα με αμφιβολο αποτελεσμα.
περαστικα και παντα ορθιος.
Δηλαδή έπρεπε να τον κλάψουμε τον οδηγό της μοτό(χτύπα ξύλο) για να είναι δικαιολογημένα τα σχόλια;Αρχικά δημιουργήθηκε από akolov87
Εννοείται μιλάω έτσι, αφού όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλα, ο οδηγός της μοτο θα επανέλθει και θα οδηγήσει ξανά και με περισσότερες εμπειρίες πλέον και θα έχει την περίθαλψη που πρέπει.
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com