Στο ημίχρονο του αγώνα της εθνικής ένα γρήγορο ποστ γιατί το έχω άχτι..
Ψάχνω εδώ και μερικούς μήνες καινούρια μηχανή σε ιντερνετ, περιοδικά , απευθείας σε καταστήματα
και έχω κάνει και μερικά τεστ ραιντ κτλ...
Έχω καταλήξει σε στριτάκι, γυμνό, 600άρι .Αν και θέλω να κάνω και ταξίδια, συμβιβάζομαι με το στριτ γιατί πολύ απλά γουστάρω το στύλ, τη θέση οδήγησης, τη συμπερίφορά του.
Για μένα όμως η εμφάνιση είναι πολύ βασική,θέλω να είναι όμορφη , στυλάτη και όσο το δυνατόν μονάδικη . Πως να το κάνουμε , θέλω να την βλέπω και να θέλω να την καβαλήσω(πονηροί!).
Απωθημένο μου, απο μικρός , ήταν το cb400. Αλλά! δεν θέλω πάλι καμιά γερασμένη, δεύτερο χέρι, θέλω
να είμαι εγώ ο πρώτος της(πονηροι!). Ψάχνω λοιπόν για κάτι φρέσκο. Από το 2006 και μετά δηλαδή.
Και μπαίνω στο ζουμί:
Είμαι τόσο περίεργος που δεν μου αρέσει κανένα απ΄τα καινούρια στριτ που κυκλοφορούν;;;
Τα βλέπω κ φαντάζομαι πάνω τους καγκουρες-καφετεριάκιες(επίσημη ορόλογια).
Όλα σχεδόν μου φαίνονται ίδια:
Hornet, Gsr , FZ6, Gladius, MT03, XJ6, ER6....
Ποιος καρ#%λης σκέφτηκε να σχεδιάσει αυτό το άθλιο φανάρι που φοράνε πλεον όλα τους;;;
Υποθέτω θεωρείται πιο νεανικό, επιθετικό μπλα μπλα...για αυτό και στα 1000+cc έχουν διατηρήσει το στρογγύλοφάναρο(cb1300)..
Eγώ όμως που τα ευρωπαικά(bmw, motoguzzi) τα θεωρώ ακριβά κ δε θέλω να πάω πάνω από 850cc τι να κάνω;;
Ξεκινάει και το μπάσκετ για αυτό κλείνω λιγο απότομα!