Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Να το πάρω?Τα φώτα σας παρακαλω...

Question Να το πάρω?Τα φώτα σας παρακαλω...

Κατ'αρχάς χαιρετώ όλους τους χρήστες του φόρουμ.Είναι το πρώτο μου post και θα ΄θελα να με βοηθήσετε στην αγορά της πρώτης μου μηχανής.Πρόσφατα είδα μια αγγελία για ένα fazer 600άρι του '99(ξέρετε,αυτό με τα ορθογώνια φανάρια),από ιδιώτη σε αρκετά χαμηλή τιμή(περίπου 2000 ευρά) και το σκέφτομαι αρκετά με βάση το μπάτζετ που έχω να διαθέσω.Έχει 50000 km και σύμφωνα με τον ίδιο ειναι σε πολύ καλή κατάσταση.Έχει ένα μικρό χτύπημα στο φαίριγκ και χρειάζεται πίσω λάστιχο.Φυσικά και θα πάω να το κοιτάξει μηχανικός εφόσον το αποφασίσω.Γενικά το μηχανάκι είναι αξιόπιστο?Από ό,τι είδα στο φορουμ οι περισσότεροι κάτοχοι fazer είναι ικανοποιημένοι..Επίσης,είναι κατάλληλο για να είναι η πρώτη μου μεγάλη μηχανη?Μεγάλο post ε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    στη θεση σου θα πηγαινα για μηχανακι (φαζερ εννοειται.το θεωρω σουπερ για 1η μηχανη και σκυλι αξιοπιστιας) πιο καινουργιο.

μπορεις με 3500-4000 να βρεις πολυ πιο καινουργιο μηχανακι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    στη θεση σου θα πηγαινα για μηχανακι (φαζερ εννοειται.το θεωρω σουπερ για 1η μηχανη και σκυλι αξιοπιστιας) πιο καινουργιο.

μπορεις με 3500-4000 να βρεις πολυ πιο καινουργιο μηχανακι.

Ευχαριστώ για τη συνβουλή φίλε trooper αλλά δυστυχώς δεν έχω τα χρήματα που αναφέρεις οπότε στην παρούσα φάση δεν το σκέφτομαι...

kai 50.000km, kai thelei kai lastixo? mipos thelei k filtra, kai bouzi isos? 10 xronon mixanaki apefyge to pistevo.. paraeinai liomeno. les oti den exeis, alla vreis allo ena xiliariko kai pare kati pio sygxrono.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
    mipos thelei k filtra, kai bouzi isos? [/B]
    Ο ίδιος λέει ότι είναι ok από αυτά.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο μηχανικός που θα το πάω να το δει θα τα δει σε τι κατάσταση είναι μπουζί και φίλτρα χωρίς να το κάνει βίδες.Εννοώ αν αυτά που λες είναι πράγματα που θα τα δει με τη μια..Ρωτάω γιατί δεν ξέρω

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Φίλε μου κατ'αρχάς καλωσήρθες στην παρέα!Ο,τι σου'πε ο Γιώργος (trooper)πρίν!!!Μην μπλέξεις με μηχανή 10ετίας όσο και αν το συγκεκριμένο είναι σκυλί!Και μην ξεχνάς ότι από τότε το μοτόρι άλλαξε 3 γενιές!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Ίσως έχεις δίκιο φίλε blueangel αλλά λάβε υπόψη σου ότι δεν έχω τις άπειρες απαιτήσεις από το μηχανάκι(το πρώτο μου θα είναι εξάλλου)..αυτό που θέλω είναι να μην μου χαλάει κάθε 3 και λίγο(ελπίζω ότι λόγω των καλών σχολίων που έχω ακούσει για το fazer αλλά και αν ο μηχανικός μου δώσει το ok,να μείνω ευχαριστημένος)..και φυσικά να είναι οικονομικό ε?

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Komisths
    Ίσως έχεις δίκιο φίλε blueangel αλλά λάβε υπόψη σου ότι δεν έχω τις άπειρες απαιτήσεις από το μηχανάκι(το πρώτο μου θα είναι εξάλλου)..αυτό που θέλω είναι να μην μου χαλάει κάθε 3 και λίγο(ελπίζω ότι λόγω των καλών σχολίων που έχω ακούσει για το fazer αλλά και αν ο μηχανικός μου δώσει το ok,να μείνω ευχαριστημένος)..και φυσικά να είναι οικονομικό ε?
    Πάρτο με κλειστά μάτια φίλε!Η ποιότητα του είναι δεδομένη αν και εγώ εντάξει μπορεί και να μην είμαι τόσο αντικειμενικός
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Μάλλον είσαι γιατί όλοι πάνω κάτω τα ίδια έχουν πει..περιττό να πω πως αυτές τις μέρες έχω διαβάσει οτιδήποτε υπάρχει εδώ μέσα για fazer..ευτυχώς που άλλαξες γνώμη γιατί με ψιλοάγχωσες με το προηγούμενο μήνυμα...:smilea:

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Παιδιά αξίζει να πάρω μοντέλο του 04; Τι προβλήματα κατά την άποψή σας μπορεί να έχει;
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    Παιδιά αξίζει να πάρω μοντέλο του 04; Τι προβλήματα κατά την άποψή σας μπορεί να έχει;
    αξιζει.παρτο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 18:26
  2. Τα <<φώτα >> σας παρακαλώ!
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 20:20
  3. Τα φωτα σας παρακαλω
    από Dodok edessa στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 13:41
  4. Τα φώτα σας παρακαλώ!