Gilera GP 800 Turbo!!!
Ανεβάζει καλά έτσι;![]()
![]()
Gilera GP 800 Turbo!!!
Ανεβάζει καλά έτσι;![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως λέει πως του κόστισε 3000. Σχεδόν τα ίδια είναι για να τουρμπίσεις και αυτοκίνητο. Αναρωτιέμαι τι έβαλε πάνω ...
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
ti les????mpravo!!!!
![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
eleos...tosh douleia gia automato....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως λέει πως του κόστισε 3000. Σχεδόν τα ίδια είναι για να τουρμπίσεις και αυτοκίνητο. Αναρωτιέμαι τι έβαλε πάνω ...
Και τί σε κάνει να νομίζεις ότι το τούρμπισμα σε μηχανάκι είναι φτηνότερο;Τα ίδια πράγματα χρειάζεσαι![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Ναι, απλά σκεφτόμουν πως λόγω λιγότερων κυβικών/ιπποδύναμης, τα εξαρτήματα για μοτό θα ήταν μικρότερα, φθηνότερα κτλ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και τί σε κάνει να νομίζεις ότι το τούρμπισμα σε μηχανάκι είναι φτηνότερο;Τα ίδια πράγματα χρειάζεσαι![]()
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Ναι, απλά σκεφτόμουν πως λόγω λιγότερων κυβικών/ιπποδύναμης, τα εξαρτήματα για μοτό θα ήταν μικρότερα, φθηνότερα κτλ ...
Αυτό δεν ισχύει πάντα, η σχέση μεγέθους-τιμής.Για παράδειγμα δες πόσο κάνει ένας σκληρός δίσκος για desktop pc και πόσο για laptop![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αυτό δεν ισχύει, ξέρεις πόσο πιο ακριβά είναι τα ανταλλακτικά μιας μοτοσυκλέτας σε σύγκριση με ενός αυτοκινήτου..Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Ναι, απλά σκεφτόμουν πως λόγω λιγότερων κυβικών/ιπποδύναμης, τα εξαρτήματα για μοτό θα ήταν μικρότερα, φθηνότερα κτλ ...![]()
![]()
υγ: και φθηνά του βγήκε![]()
Καλά και εγώ κάνω κουβέντα χωρίς να ξέρω τιμές εξαρτημάτων τουρμπαρίσματος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτό δεν ισχύει πάντα, η σχέση μεγέθους-τιμής.Για παράδειγμα δες πόσο κάνει ένας σκληρός δίσκος για desktop pc και πόσο για laptop![]()
![]()
αλλά αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει όπου έχεις να κάνεις με "μηχανικές" δυνάμεις. Στις μοτό δεν κάνουν απλώς σμίκρυνση της τεχνολογίας των αυτοκινήτων, χρησιμοποιούν λιγότερη πρώτη ύλη.
Τώρα ο λόγος που μια απλή μανέτα κάνει 30 ευρώ ... είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο
EDIT: τι σκατά κάνετε ξύπνιοι στις 2:00 τα ξημερώματα; :rotflmao:
τι σκατά κάνετε ξύπνιοι στις 2:00 τα ξημερώματα; :rotflmao:
Περιμένω να γράψεις για να σου απαντήσω
![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Περιμένουμε να μας απαντήσει ένα γκομενάκι στο facebook..!Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
EDIT: τι σκατά κάνετε ξύπνιοι στις 2:00 τα ξημερώματα; :rotflmao:![]()
:rotflmao:
Για να μην βαράς το κούτελο στο keyboard, δώσε μου το κινητό σου να σου κάνω αναπάντητη όταν σου απαντήσω και πήγαινε για ύπνοΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Περιμένω να γράψεις για να σου απαντήσω
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Για να μην βαράς το κούτελο στο keyboard, δώσε μου το κινητό σου να σου κάνω αναπάντητη όταν σου απαντήσω και πήγαινε για ύπνο
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάκη τζάμπα περιμένεις,το γκομενάκι στο facebook μιλάει μαζί μου γι'αυτό δεν σου μιλάει
Fortis Fortuna Adiuvat
Σε τί time zone είναι το γκομενάκι; Χαίρομαι που οι ορίζοντές σου δεν περιορίζονται στα στενά ελληνικά σύνοραΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Περιμένουμε να μας απαντήσει ένα γκομενάκι στο facebook..!![]()
Κύριοι να σας απαντήσω αύριο που θα κοιμάται η μπέμπα γιατί τώρα την έπιασε να με "ξεδιπλώσει";:rotflmao: