Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Με γειές!!!![]()
Καλά ανοίγματα, στριψίματα, χωσίματα, πατήματα και γενικώς πολλά πολλά χλμ στην πίστα!!
Πολλοί θα ζηλέψουν.... ξεκινώντας απο εμένα...![]()
Ελα στην Πάτρα την Κυριακη έχει αγώνες, στρωσανε και με καινουρια ασφατλο την διαδρομη (δρομοι της πόλης), αμέ τι νόμιζες?
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έχω ενημερωθεί για τον αγώνα...μπορεί να έρθω Πάτρα αλλά σαν θεατής φυσικά μόνο (προς το παρόν)Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ελα στην Πάτρα την Κυριακη έχει αγώνες, στρωσανε και με καινουρια ασφατλο την διαδρομη (δρομοι της πόλης), αμέ τι νόμιζες?![]()
όλες οι πίστες είναι ανοιχτές εκτός κι αν έχει αγώνες...βέβαια οι δοκιμαστικές βόλτες θα γίνουν στο πάρκιν του ιπποδρόμου που είναι και κοντά μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
a poly ωραιο! και τωρα που θα πηγαινεις να παίζεις;![]()
Ωραίος![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Όμορφα πράγματα, καλοτάξιδο!![]()
![]()
Να το χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι φίλε!![]()
![]()
Θέλω κι εγώ καρτάκι.Πόσο σου πήγε το μαλλί φίλε Νάσο;Καλόστριφτο,καλοπαντιλίκωτο και καλοβολτάριστο![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Κοίτα πως ξεφυτρώσαν οι κουτάκηδες κι ακόμα δεν πέσανε οι βαρβάτες οι βροχές...!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Θέλω κι εγώ καρτάκι.Πόσο σου πήγε το μαλλί φίλε Νάσο;![]()
:rotflmao:
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα πως ξεφυτρώσαν οι κουτάκηδες κι ακόμα δεν πέσανε οι βαρβάτες οι βροχές...!![]()
:rotflmao:
παντως κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη επαφη με την οποια μπορεις να καλοσωρισεις το παιδι σου στον χωρο της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου θαλητισμου βεβαια!
ελπιζω να εχεις καμια πιστουλα κοντα στο σπιτι να το χαιρεσαι...!!!!
παντα με φρεσκα λαστιχακια να μπαινει με 1000 στις στροφες!
Καλοριζικο
![]()
![]()
![]()
καλορίζικο
![]()
![]()
τυγχάνω κάτοχος ενός kosmic-Rotax και δεν ξέρω αν έχεις ξαναοδηγήσει κάτι τέτοιο και πόσο καλή φυσική κατάσταση έχεις αλλά εγώ προσωπικά στην αρχή είχα μείνει μ@λ@κ@ς με τα περιθώρεια που έχει![]()
![]()
και ακόμα δυσκολεύομαι να βγάλω πάνω από 5 καλούς γύρους, μετά τα φτύνω.΄΄ολα αυτά στον Ασπρόπυργο, σε ποιά πίστα σκοπεύεις να πηγαίνεις?
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related
Και μετά να πάρει κανένα πολυμορφικό και να γίνει μανιώδης συλλέκτης αγροτεμαχίων ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παντως κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη επαφη με την οποια μπορεις να καλοσωρισεις το παιδι σου στον χωρο της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου θαλητισμου βεβαια!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr