Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 155

Θέμα: Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    αν η μοτο σου μοιαζει με βαρκα ναι....

τα διτροχα 1.80....
    aaa giayto :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	normal_pattaya_love_boat_luxury_cruises_to_koh_larn_1.jpg 
Προβολές:	375 
Μέγεθος:	31,2 KB 
ID:	174257

Απορια...........

Ετσι ποσο παει η γεφυρα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-carrying-honda_460x0w.jpg 
Προβολές:	360 
Μέγεθος:	48,5 KB 
ID:	174259

Αυτο ειναι 6ροδο

αρα 10+1.80=11.80!!!!

Παλαιό μέλος
    Άν αύτοί πού σέ κυβερνάνε τώρα έχουν χίλους λόγους νά φυλάγονται, ό Πάλμε, καί δέν ήθελε καί δέν είχε...!!
    Ο Παλμε μαλλον ειχε ενα λογο να φυλαγετε απλως δε το ηξερε....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο. Διαβάστε το, αξίζει.

Bend over, I'll drive.
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62675&cid=4

Τελευταια φορα που με πιασανε σε μπλοκο 17 χρονων με XL185 και μας κυνηγουσανε 2 μηχανες και 2 περιπολικα. Κατηγοριες ηταν αυτοσχεδιοι αγωνες, επικινδυνη οδηγηση, εξυβριση, αντισταση κατα της αρχης, φθορα κρατικης περιουσιας και κατι αλλα ψιλα. Μας εκλεισε περιπολικο στη διασταυρωση και πεσαμε πανω του.

Εννοειται δε σταματαω ποτε. Εχω διπλωμα, αδεια, ασφαλεια, τα παντα. Αλλα οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν. Οποτε μου κανουν σημα τους κανω κι εγω και φευγω. Δεν το θεωρω μαγκια. Το θεωρω θεμα αρχης. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εγω τη δικη μου. Και δεν κρινω κανενα. Θελανε και φυγανε απ το μπλοκο. Και δε νομιζω να το κανανε για τα διοδια. Ευκολα συμπερασματα γιατι;

Nα σταματησω στο μπατσο που εχει περασει δεκα κοκκινα; Να σταματησω στο μπατσο που στο περιπολικο δε βαζει ποτε ζωνη? Να σταματησω να του δωσω την ευκαιρια να βρει αφορμη να παρει για το κρατος, το οποιο μ εχει ξεσκισει, το οποιο ουδεποτε και πουθενα νοιαστηκε για την ασφαλεια μου, την παιδεια μου, την περιθαλψη μου, και πανω απ ολα την αξιοπρεπεια μου ρπμ και να παιξουμε το θεατρακι του να ψαχνει να βρει αιτια να με γραψει;

Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει; Να σταματησω να με γραψουν για καυσαερια στην Ακραπα με φοντο τα εργοστασια λιγνιτη και τα καμμενα; Ναι; Αληθεια; Παρτε με και μια φωτο με το φοντο με το στρατηγο ανεμο. Αντε μην τα παρω στο κρανιο.

Να σταματησω να με γραψετε επειδη το αμαξι μου δεν εχει περασει ΚΤΕΟ με φοντο το the mall που λειτουργει χωρις αδεια? Που να σταματησω ρε σ' αυτη τη χωρα και να μη με κοιταξει στα μουτρα ο σαρκασμος? Που? Οταν ειναι να με πηδηξετε με θελετε πολιτικαλυ κορρεκτ νομοταγη Ευρωπαιο κι οποτε ειναι τα δικαιωματα μου ειμαι γκιαούρης;

Οχι ρε κεραταδες, αν ειστε αλητες μια εγω ειμαι δεκα, και σε αλητες σαν και σας δε σταματαω να πληρωνω. Κοφτες και στα μουτρα σας. Το καταλαβατε ή να βαλω και δευτέρα;

http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/...ill-drive.html

Παλαιό μέλος
    Και καλη τυχη μαγκες... ε??

Ωραια ολα αυτα αλλα εμενα κανεις ποτε δε με εχει γραψει επειδη δεν εκανα κατι...
    Για το κρανος μου εχουν κανει μονο παρατηρηση κανα δυο φορες
    Και με εχουν γραψει και για σταθμευση.

Μηπως λεω εγω αυτοι που τους γραφουν προκαλουν??

Για να μη λεμε τα ιδια η αληθεια ειναι καπου στη μεση πιστευω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο. Διαβάστε το, αξίζει.

δεν θα μπορουσα να τα ειχα γραψει καλυτερα...

και για να μην παρεξηγουμαστε.
    και πινακιδα εχω και σταματαω οταν μου κανουν σημα μεσα στην πολη.

αν ομως εχω βγει Α.Ο. η Ε.Ο. καλυπτω πινακιδα γιατι οι καμερες γραφουν, και αν και οποτε μου κανουν σημα για να σταματησω (επειδη ξερω οτι το λιγοτερο κουστουμι ειναι τα 300€) δεν προκειται να το κανω.

κακα τα ψεμματα, οταν θες να χαρεις το μηχανακι σου πρεπει να εισαι με ενα 1000αρικο στην τσεπη.
    ε,οχι. θα το χαρω και θα φαω το χιλιαρικο σουβλακια.

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Bend over, I'll drive.
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62675&cid=4

Τελευταια φορα που με πιασανε σε μπλοκο 17 χρονων με XL185 και μας κυνηγουσανε 2 μηχανες και 2 περιπολικα. Κατηγοριες ηταν αυτοσχεδιοι αγωνες, επικινδυνη οδηγηση, εξυβριση, αντισταση κατα της αρχης, φθορα κρατικης περιουσιας και κατι αλλα ψιλα. Μας εκλεισε περιπολικο στη διασταυρωση και πεσαμε πανω του.

Εννοειται δε σταματαω ποτε. Εχω διπλωμα, αδεια, ασφαλεια, τα παντα. Αλλα οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν. Οποτε μου κανουν σημα τους κανω κι εγω και φευγω. Δεν το θεωρω μαγκια. Το θεωρω θεμα αρχης. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εγω τη δικη μου. Και δεν κρινω κανενα. Θελανε και φυγανε απ το μπλοκο. Και δε νομιζω να το κανανε για τα διοδια. Ευκολα συμπερασματα γιατι;

Nα σταματησω στο μπατσο που εχει περασει δεκα κοκκινα; Να σταματησω στο μπατσο που στο περιπολικο δε βαζει ποτε ζωνη? Να σταματησω να του δωσω την ευκαιρια να βρει αφορμη να παρει για το κρατος, το οποιο μ εχει ξεσκισει, το οποιο ουδεποτε και πουθενα νοιαστηκε για την ασφαλεια μου, την παιδεια μου, την περιθαλψη μου, και πανω απ ολα την αξιοπρεπεια μου ρπμ και να παιξουμε το θεατρακι του να ψαχνει να βρει αιτια να με γραψει;

Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει; Να σταματησω να με γραψουν για καυσαερια στην Ακραπα με φοντο τα εργοστασια λιγνιτη και τα καμμενα; Ναι; Αληθεια; Παρτε με και μια φωτο με το φοντο με το στρατηγο ανεμο. Αντε μην τα παρω στο κρανιο.

Να σταματησω να με γραψετε επειδη το αμαξι μου δεν εχει περασει ΚΤΕΟ με φοντο το the mall που λειτουργει χωρις αδεια? Που να σταματησω ρε σ' αυτη τη χωρα και να μη με κοιταξει στα μουτρα ο σαρκασμος? Που? Οταν ειναι να με πηδηξετε με θελετε πολιτικαλυ κορρεκτ νομοταγη Ευρωπαιο κι οποτε ειναι τα δικαιωματα μου ειμαι γκιαούρης;

Οχι ρε κεραταδες, αν ειστε αλητες μια εγω ειμαι δεκα, και σε αλητες σαν και σας δε σταματαω να πληρωνω. Κοφτες και στα μουτρα σας. Το καταλαβατε ή να βαλω και δευτέρα;

α γεια σου!!!
    το χαρακτηριστικοτερο ολων ειναι αυτο...."Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει;"......
    ετσι ειναι...παρτε το χαμπαρι!!!!ετσι ακριβως!!!στο 90% των περιπτωσεων θα ψαξουν αφορμη για γραψιμο....τη δουλεια τους αυτοι τη δουλεια μου κ γω....αντε γεια μας!!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αίντε ρε μάγκες στο καλό, και να αφήσετε και καμμιά προκήρυξη στο φεύγα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αίντε ρε μάγκες στο καλό, και να αφήσετε και καμμιά προκήρυξη στο φεύγα.
    εσυ Βυρωνα οταν πας με το υπερτουμπανο δικυλινδρο 1000αρι σου βολτα, πας στην εθνικη με 120, στην πολη με 50 και καθεσαι παντα πισω απο τ'αμαξια χωρις να κανεις σφηνες και να προσπερνας, ε??

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    το πιο αστειο ειναι οτι οτι αυτοι που χαρηκαν με την "επιτυχια" των τροχομπατσων δεν ειναι τιποτα θειτσες που δεν ξερουν αμα το αμαξι τους εχει παραπανω απο 3η ταχυτητα, αλλα καθ' "ολα αξιοπρεπεις" αναβατες που και γκαζια ριχνουν, και τα βιντεο με τα κατορθωματα τους ανεβαζουν και, και. και οταν μιλανε για τα παιδια του θεματος λενε "ε, τι θελανε να τους πουνε και μπραβο οι μπατσοι?"

συγνωμη αλλα για μενα αυτη η λογικη ειναι ακομα πιο gtp και απ αυτη που εχουν τα καγκουρια. δηλαδη κατι που κανεις εν γνωση σου ειτε το θεωρεις σωστο και το στηριζεις μεχρι τελους (στην προκειμενη με φευγιο, μιας και το να καταργησεις τους νομους ειναι κομματακι δυσκολο) , ειτε θεωρεις οτι ειναι μαλακια και απλα δεν το κανεις!!

το να λες κανω κατι παρανομο (αρα και ανηθικο για καποιους) οσο δεν με βλεπουν, αλλα αν με δουν θα λουφαξω και θα ζητησω και συγνωμη, συγνωμη αλλα εμενα με θιγει σαν ανθρωπο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Άμα τον τσακώνανε τον Λύκο θα θελα να τον έβλεπα να έλεγε τα ίδια επιχειρήματα και στον εισαγγελέα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εσυ Βυρωνα οταν πας με το υπερτουμπανο δικυλινδρο 1000αρι σου βολτα, πας στην εθνικη με 120, στην πολη με 50 και καθεσαι παντα πισω απο τ'αμαξια χωρις να κανεις σφηνες και να προσπερνας, ε??
    H αλήθεια είναι οτι δεν το κάνω, και ούτε έχω πει ποτέ οτι το κάνω. Η διαφορά μεταξύ του να ανοίξω το γκάζι εκεί που με παίρνει, μέχρι να κοτσάρω μια κάμερα για να δείξω στους άλλους τι καρατιμόνι είμαι κάνοντας την Ελευσίνα-Κόρινθο σε 10 λεπτά περνώντας φίλλερ τους άλλους οδηγούς είναι τόσο μεγάλη που δεν μπαίνω κάν στον κόπο να επιχειρηματολογήσω.

Για κάποιον άγνωστο για μένα λόγο επιμένεις να υποστηρίζεις ή να δίνεις κίνητρα (που ούτε οι ίδιοι δεν είχαν φανταστεί) στον κάθε ανεγκέφαλο καραμαλάκα όπως ήταν ο τύπος με το Busa.
    Συμφωνείς με τον ανένδοτο του Λύκου που λέει τι ακριβώς? Ότι οι μάγκες ήταν θύματα της κρατικής καταστολής? Ότι όσο υπάρχουν ανοιχτές λακούβες και μπάτσοι χωρίς ζώνη κερδίζουμε το δικαίωμα αμφισβήτησης καθε εξουσίας και την υποχρέωση ανυπακοής στη στολή? Σε λίγο θα τους αποδώσουμε και τον τίτλο του Μάρτυρα της Γέφυρας ρε ΄σεις....

Μάγκες, οι πρώην γρήγοροι απλα έπαιξαν ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά και έχασαν. Συνέπεια αυτού είναι να αρπάξεις ότι προβλέπεται. Ούτε μα ούτε μου,μιας και είναι γνωστοί οι κανόνες και δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα. Το πιθανότερο είναι ότι αν την γλύτωναν θα γίνονταν οι μάγκες της Αχαϊοακαρνανίας που έκαναν τη γέφυρα πουτάνα. Δυστυχώς στον πόλεμο κατά της κρατικής αυθαιρεσίας υπάρχουν και θύματα των 1.80? :a31:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παντως ωραια η λογικη ρε παιδια, να αφηνουμε αυτους με τις μηχανες να τρεχουν, γιατι δε φροντιζουν για αλλα πιο σοβαρα θεματα οπως μιζες κλπ αλλα τους ''πειραξε'' το οτι ετρεχαν 5 βλαμενοι...

ειναι απλο, κανεις τη μλκια εν γνωση σου, και αμα σε πιασουν, δε φταιει κανεις αλλος παρα μονο εσυ...

αμα το παμε ετσι, και λετε να τους αφησουν επειδη ετρεχαν και δεν επιασαν τους αλλους με τις προμυθειες και τις μιζες, τι θα λεγατε αμα αφηναν ενα κλεφτακο που πηγε να σηκωσει το μηχανακι σας?

ετσι κι αλλιως ο κλεφτακος, η ''κλεψια'' του θα ηταν πολυ μικροτερη απ'αυτου που πηρε την προμυθεια...

τι λετε?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το κυνηγητό δεν ξεκίνησε ποτέ για το 1.80, αλλά επειδή ο τύπος, που τελικά έπιασαν, δε σταμάτησε σε μπλόκο.

Κατά τ'άλλα, δεν πληρώνω διόδια, για δικούς μου λόγους, αλλά στη συγκεκριμένη γέφυρα θα πληρώσω. Γιατί? Επειδή θεωρώ ότι σέβονται τους μοτοσυκλετιστές, έχοντας την ταρίφα στο 1/6 του αντίστοιχου ποσού για αυτοκινητιστές και είναι ένα αξιόλογο έργο που εξυπηρετεί πάρα πάρα πολύ. Να κάνεις τον "αγώνα" σου, αλλά να ξέρεις γιατί.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. 7ος Αγώνας ταχύτητας στα Μεγαρα
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 14:51
  3. 6ος αγώνας ταχύτητας ΜΕΓΑΡΑ 1-10-2005
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 22:19