Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Πρωτη μηχανή, κάνει το bandit????

αν εχεις μυαλο μια χαρα ειναι για 1ο... σε 1 μηνα θα το εχεις μαθει. σιγα τα ωα...

πανω στα δυσκολα θα αποκτησεις εμπειρια. Παρτο. το εχει ενας συναδερφος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος...

φιλος μου, σωστο παλικαρι, με μυαλο στο κεφαλι του, προσεχτικος πηρε 1ο μηχανη V-strom...
    μια χαρα το παει και δεν εχει παθει και τπτ. χτυπα ξυλο...!!! τεσπα...

γνωμη μου παντα εεε?? !!!!!!!

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια!

Φίλτατε, όταν διάβασα το αρχικό σου μήνυμα, ήταν σαν αν το είχα γράψει εγώ! Κι εγώ στα 28 χρόνια, 1,81 ύψος, έτοιμος να πάρω την πρώτη μου μηχανή κι έχω φάει κόλλημα με το Bandit 650 '08 (με το μπικίνι φέρινγκ). Κι έχω ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες. Κάνει για 1η μηχανή;; Κάνει για κυρίως πόλη και λίγα ταξίδια; Βάρος πιστεύω να παλεύεται, και ειδικά με το ύψος που έχουμε κι οι δυο μας. Το καλό είναι ότι φτάνουμε να πατήσουμε κάτω καλά καλά. Βέβαια, κι εγώ άσχετος αρχάριος είμαι οπότε πού να ξέρω αν αυτό αρκεί... κι εμένα πάντως μου είπαν γι αυτή τη σχολή 0-300, και για μια άλλη (νομίζω California riding school ή κάπως έτσι, όπως το γνωρίζει ας με διορθώσει) και οπωσδήποτε θα είναι από τα πρώτα πράματα που θα κάνω. Το μόνο που με κολλάει τώρα είναι ότι μου έχει γυαλίσει και η BMW GS 650 F, αν και τελείως διαφορετικό είδος. Αλλά σ'αυτην σκέφτομαι τα ακριβά ανταλλακτικά γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ σαν αρχάριοι κάποια βλακεία θα κάνουμε και θα γρατζουνιστεί...

Πήγα σήμερα σε μια αντιπροσωπεία και μου δίνει τη σχάρα δώρο, και 20% έκπτωση στα κάγκελα με χρηματοδότηση 72 μηνών. Έχεις βρει τίποτα καλύτερο;;

Δεν είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της BMW. Αλλά το GS ούτε φρενάρει, ούτε στρίβει, ούτε επιταχύνει όπως το Bandit. Και California Superbike School κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν δεν γίνεις τακτικός πελάτης των track days, δεν αξίζει τα 1200 ευρώ που θα δώσεις για να κάνεις τα 4 -πλέον- επίπεδα. Κάνε το απλό 0-300, δες το Fast and Safe του motograndprix club (θα πάω τέλος του μήνα) που είναι ότι πρέπει για χρήστες δρόμου.

αν τελικά πάρετε bandit για πρώτη μηχανή, πάρτε το φιμωμένο στα 34 άλογα όπως στο εξωτερικό. Όταν το συνηθίσετε, το επαναφέρετε στην αρχική του ιπποδύναμη. Τουλάχιστον στην αρχή να σας απασχολεί μόνο το βάρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
    αν τελικά πάρετε bandit για πρώτη μηχανή, πάρτε το φιμωμένο στα 34 άλογα όπως στο εξωτερικό.
    Υπάρχει αυτό που λέγεται μυαλό. Όταν το πήρα, είχα "εσωτερικό κόφτη" στις 5000 στροφές. Άλλαζα εκεί, ότι και αν γινόταν. Μετά κάποια χιλιόμετρα, συνηθίζοντας, ανέβασα το προσωπικό μου όριο. Ουσιαστικά, αν κάποιος το πάρει καινούριο, θα κάνει το ίδιο πράγμα όπως το στρώνει. Δεν χρειάζεται επεμβάσεις, που η Ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει υποδομή να κάνει, αφού δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη από την Ελληνική νομοθεσία.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. άλλος τη μηχανή άλλος το κινητό
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 01:55
  2. τι κανει το μαυρο....
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2006, 16:03
  3. Η πρωτη διαμαχη για το 2006
    από marios8 στο forum Αντιπαραθέσεις