Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μαλακα μου
την τόλμη & γοητεία βλέπουμε ή τον παναθηναικό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ομως..........ετσι ειναι!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μαλακα μου
την τόλμη & γοητεία βλέπουμε ή τον παναθηναικό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ομως..........ετσι ειναι!!!!
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τη διπλη δουλεια απο το 5αρι και την πενταπλη δουλεια απο το 2αρι...χοχοχοχοχο
πειτε μου τωρα οτι ο ρομπερτο μπατζιο ΔΕΝ ηταν δεκαρι να γελανε και οι πετρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Για να τελειώνει το θέμα με τον Νίνη και επιεδή όλοι εμείς προπονητές της εξέδρας είμαστε ας δούμε τι λένε και αυτοί που θα διαχειριστουν την αγοροπωλησία του...
http://www.sport-fm.gr/article/195549
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;
«Δεν είναι ούτε επιθετικός, ούτε μέσος, αλλά ένας πλέι μέικερ με την κλασική έννοια του όρου».
Πρακτικά, θα έπαιρνε το ρόλο του Γουέσλεϊ Σνάιντερ…
«Ναι, η θέση του είναι αυτή. Όπως αγωνιζόταν ο Ρομπέρτο Μπάτζιο παλαιότερα».
Από κει και πέρα το τι λέμε εμείς.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οχι αλλο καραγκουνη!!!!!
και οποιος πει οτι ο Καραβουτας εβγαλε την ασιστ του γκολ, ειναι πολυ ασχετος............
γιατι με τοσες φορες που περναει η μπαλλα απ τα ποδια του καραγκουνη και παιζοντας πισω απ τους επιθετικους......................... θα επρεπε να βγαζει 5/10 ασιστ σε καθε αγωνα!!!!!
Ομως ο Καραβουτας προτιμα να ψαχνει να ριξει καμια βουτια η να σουταρει......αντι να ψαχνει τους επιθετικους!!!!!
που σουν αγορι μου τοσο καιροοο????
τωρα θα βγει ο ακατανομαστος και ποιος σε σωζει
Nα δω πως θα γελατε οταν θα σας παει βολτα με το παπακι μου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
πειτε μου τωρα οτι ο ρομπερτο μπατζιο ΔΕΝ ηταν δεκαρι να γελανε και οι πετρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Δε μού λέτε καλέ,επειδή εγώ ακόμα να καταλάβω.Ο μεσοεπιθετικός-που λέει και το ρεπορτάζ-δεκάρι είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
πειτε μου τωρα οτι ο ρομπερτο μπατζιο ΔΕΝ ηταν δεκαρι να γελανε και οι πετρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δηλαδή ρε παιδί μου,ο Ροναλντίνιο δεκάρι είναι;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
εσυ ξεχνα το παπακι...το εχουμε κερδισει εμεις λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Nα δω πως θα γελατε οταν θα σας παει βολτα με το παπακι μου.....![]()
![]()
το 10 δεν φοραγε ρε???τι θα ηταν???φαντης μπαστουνι???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
πειτε μου τωρα οτι ο ρομπερτο μπατζιο ΔΕΝ ηταν δεκαρι να γελανε και οι πετρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ οσα και να σου πουμε δεν θα καταλαβεις ρε πλιατσικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε μού λέτε καλέ,επειδή εγώ ακόμα να καταλάβω.Ο μεσοεπιθετικός-που λέει και το ρεπορτάζ-δεκάρι είναι;
μεσοεπιθετικοι λεγονται ολοι οσοι παιζουν κεντρο και μπροστα....
το δεξι εξτρεμ λεγεται και μεσοεπιθετικος.
το αριστερο εξτρεμ λεγεται και μεσοεπιθετικος.
ο επιτελικος (δεκαρι) λεγεται και μεσοεπιθετικος.
δεν μου απαντησε κανεις για τον ρομπερτο μπατζιο ομως....
ο ροναλντινιο ηταν δεκαρι στη γαλλλια...(σιγα μην ηξερες που επαιζε πριν αλλα λεμε):rotflmao:
δεν ειναι στην μπαρτσα και την μιλαν
Ροναλντινιο??????Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε μού λέτε καλέ,επειδή εγώ ακόμα να καταλάβω.Ο μεσοεπιθετικός-που λέει και το ρεπορτάζ-δεκάρι είναι;
θα μπορουσε, αλλα εχει αλλαξει θεση!!!!
εχει πολυ ποιο ελευθερο ρολο.................!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oGkdrHhelQc
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είναι γνωστό άλλωστε ότι η παράγκα του ΠΑΟΚ έχει πάρει τόσα πέτσινα πρωταθλήματα, όπως και ότι οι αντίπαλοί του σχεδόν σε κάθε ματς έχουν παίκτη/παίκτες λιγότερο από μούφες βουτιές!Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
- - - - - - -
και τωρα με παοκ προσεξτε τι κλωτσιδια θα φαει ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
και τα τσιμεντα θα πεφτουν βροχη
και μετα θα λεμε τι ωραιοι φιλαθλοι......
Όλοι θυμόμαστε άλλωστε παιχνίδια που έληξαν στο 82' ή αποβολή με δύο κίτρινες για θέατρο (που όπως απεδείχθη ήταν και τα δύο πέναλτι) ή πέναλτι έξω από την περιοχή ή γκολ με κεφαλιά που ακυρώθηκε (όπως πάντα το γαμημένο το ριπλέι έδειξε ότι κακώς έγινε αυτό) για χέρι και τόσες άλλες περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ αδίκησε τη μοναδική ομάδα στον πλανήτη που πάντα παίζει καθαρά και 50-50, αλλά απαγορεύεται να χάσει.
... και όχι λουλούδια όπως στη Ριζούπολη...Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
- - - - - - -
τουλάχιστον τώρα δεν πετάνε μαλαματίνες
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
(7+10)/2=8,5Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε σεις πως λεγεται ο παικτης που εχει ενα ελευθερο ρολο πισω απο τον η τους επιθετικους μοιραζοντας παιχνιδι σε αυτους και βγαινοντας επισης ως επιθετικος μερικες φορες; αυτος ειναι ο Νινης και αυτη ειναι η θεση του!
αυτο που εχω σκιασει με μαυρο ειναι η περιοχη του...αυτο τι ειναι; 7αρι η 10αρι;![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
βαλε κατι παραπανω ρε μαστορα! στο κοστος ειμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
(7+10)/2=8,5![]()
![]()
εξαρταται ποιον ρωτας ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε σεις πως λεγεται ο παικτης που εχει ενα ελευθερο ρολο πισω απο τον η τους επιθετικους μοιραζοντας παιχνιδι σε αυτους και βγαινοντας επισης ως επιθετικος μερικες φορες; αυτος ειναι ο Νινης και αυτη ειναι η θεση του!
αυτο που εχω σκιασει με μαυρο ειναι η περιοχη του...αυτο τι ειναι; 7αρι η 10αρι;
αν ρωτας τον τερενς....λεγεται εφταρο-εξτρεμ-δευτερο επιθετικος-τα ξερω καλυτερα απο εσας γιατι τα σπουδασα την δεκαετια του 70
αν ρωτας τον βαγγέλη....ακομα τα μαθαινει...
:rotflmao: :rotflmao: