Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ...

ΚΩΣΤΗΣ ZZR1400R Το avatar του/της booktsio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    ολος αυτός ο όγκος της πληροφόρησης έχει και το κακό του: σε βάζουν στο τρυπάκι του "καλύτερου"του "ειδικού" του "απόλυτου" και συ το μόνο που χρειάζεσαι είναι ανοιχτό δρόμο και χρόνο να πας μια βόλτα...στο τέλος μιζεριάζεις... και κάνεις λάθος επιλογές και καταλήγεις να μένεις στο σπίτι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και να βλέπεις φωτό από ταξιδιωτικά....

Σωστοοοοοός...

Δεν συνεχίζω , αν θελει κάποιος άλλος ας γράψει τη γνώμη του...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
    οκ, αλλα γιατί;;;
    Τα κεφαλαία γράμματα δείχνουν ότι φωνάζεις στους άτυπους κανόνες των φόρουμ. Επίσης είναι σαφώς πιο δυσανάγνωστα.

Προσπάθησε να γράφεις κανονικά. Είναι καλύτερο για όλους μας.

Moto.gr Moderation Team

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τα κεφαλαία γράμματα δείχνουν ότι φωνάζεις στους άτυπους κανόνες των φόρουμ. Επίσης είναι σαφώς πιο δυσανάγνωστα.

Προσπάθησε να γράφεις κανονικά. Είναι καλύτερο για όλους μας.

Moto.gr Moderation Team
    οκ!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Συμφωνώ πρέπει να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις πολλές φορές για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο συντάκτης. Μήπως όμως έτσι δεν γίνονται πολλές δουλειές σήμερα? Οι περισσότεροι δουλεύουν στο περίπου...

Νέο μέλος Το avatar του/της ioarma
    delete

απαντηθηκε απο φιλο MikeG!!!!!
    Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγω απο ολη την συζητηση,συμφωνω σε ενα πραγμα.οτι τα περισσοτερα αρθρα στα περιοδικα ,και ειδικα σε ενα συγκεκριμενο περιοδικο,δειχνουν πολυ ερπα κολλα δουλεια,του τυπου "αντε να γραψουμε και αυτο να γεμισει η υλη ,να δειξουμε οτι εχουμε θεματα ,να μην νομιζει ο κοσμος οτι δεινει τζαμπα τα λεφτα" ...
    π.χ σε ταξιδιωτικο αρθρο απο το καλοκαιρι ,γεματο ενδιαφερον,γεμισαν τεσσερεις-πεντε σελιδες με εικονες και λιγα σχολια.γυρνωντας τις σελιδες και ψαχνωντας για εκτενεστερο κειμενο εμεινα με την τσουτσου στο χερι σκεφτομενος "τι, αυτο ηταν?"δε λεω μια φωτο 1000 λεξεις αλλα εμενα που μου αρεσει το διαβασμα καλων δημοσιογραφικων αρθρων ,που ειναι ο λογος που υπαρχουν τα περιοδικα,δεν μενω ικανοποιημενος.

+990 για το ποστ σου φιλε .ειναι πολυ καλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εγω απο ολη την συζητηση,συμφωνω σε ενα πραγμα.οτι τα περισσοτερα αρθρα στα περιοδικα ,και ειδικα σε ενα συγκεκριμενο περιοδικο,δειχνουν πολυ ερπα κολλα δουλεια,του τυπου "αντε να γραψουμε και αυτο να γεμισει η υλη ,να δειξουμε οτι εχουμε θεματα ,να μην νομιζει ο κοσμος οτι δεινει τζαμπα τα λεφτα" ...
    π.χ σε ταξιδιωτικο αρθρο απο το καλοκαιρι ,γεματο ενδιαφερον,γεμισαν τεσσερεις-πεντε σελιδες με εικονες και λιγα σχολια.γυρνωντας τις σελιδες και ψαχνωντας για εκτενεστερο κειμενο εμεινα με την τσουτσου στο χερι σκεφτομενος "τι, αυτο ηταν?"δε λεω μια φωτο 1000 λεξεις αλλα εμενα που μου αρεσει το διαβασμα καλων δημοσιογραφικων αρθρων ,που ειναι ο λογος που υπαρχουν τα περιοδικα,δεν μενω ικανοποιημενος.

παιδιά αν και καινούριος ήθελα να πώ την γνώμη μου... αγόρασα πρώτη φορά το motomag ψάχνοντας να βρώ τι πρώτη μηχανή θα πάρω όταν με το καλό μπορέσω.. λοιπόν μπορώ να πω τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα με τα άρθρα για τα ταξίδια είναι πάρα πολύ καλό.. το αγοράζω πλέον κάθε μήνα για να τα διαβάσω.. τώρα όσον αφορά για μηχανές πάλι για μένα που είμαι καινούριος και δεν γνωρίζω με βοηθάει να μάθω αρκετά πράγματα... νομίζω οτι ο κάθε ένας παίρνει κάποια πράγματα απο κάποια άρθρα και άλλα τα αφήνει αν δεν του αρέσουν.. επίσης το 0300 που παίρνω κάθε μήνα είναι πολύ ωραίο, λίγο διαφορετικό, λίγο πιο αγωνιστικό, για πιο τρελαμένους!!
    αυτή ήταν η γνώμη ενός noob... !! :smilea:
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    e-bike

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    e-bike
    +1000

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    +1000
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Thanks, mate, ίδια γεύση και σε μένα οι φυλλάδες τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από GSF
    παιδιά αν και καινούριος ήθελα να πώ την γνώμη μου... αγόρασα πρώτη φορά το motomag ψάχνοντας να βρώ τι πρώτη μηχανή θα πάρω όταν με το καλό μπορέσω.. λοιπόν μπορώ να πω τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα με τα άρθρα για τα ταξίδια είναι πάρα πολύ καλό.. το αγοράζω πλέον κάθε μήνα για να τα διαβάσω.. τώρα όσον αφορά για μηχανές πάλι για μένα που είμαι καινούριος και δεν γνωρίζω με βοηθάει να μάθω αρκετά πράγματα... νομίζω οτι ο κάθε ένας παίρνει κάποια πράγματα απο κάποια άρθρα και άλλα τα αφήνει αν δεν του αρέσουν.. επίσης το 0300 που παίρνω κάθε μήνα είναι πολύ ωραίο, λίγο διαφορετικό, λίγο πιο αγωνιστικό, για πιο τρελαμένους!!
    αυτή ήταν η γνώμη ενός noob... !! :smilea:

Αγαπητέ μου, τα είπες όλα... είσαι καινούριος και σε καλύπτει η θεματολογία τους και η ανάλυσή
    τους... Άρα απευθύνονται σε νέους μοτοσυκλετιστές γιατί θέλουν να μεγαλώσουν την πίτα-σωστό από μια άποψη- και όχι στούς πιο παλιούς που είναι και πιο μπελαλίδικο να τους καλύψουν και πιο χρονοβόρο και πιο πολυέξοδο... Να σαι καλά, πάντα όρθιος, να αγοράζεις πάντα αυτή που πραγματικά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, και σε καμια 15αρια χρόνια τα ξαναλέμε για τα περιοδικά...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Περι ορεξεως....

Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...στην ουσια ειναι γουστα,διαφημιση που παιρνει το περιοδικο απο την εκαστοτε εταιρια κλπ...
    Το καλητερο,το πιο ωραιο κλπ ΔΕΝ υπαρχει ...ειναι στο κεφαλι του καθενα.

Εμενα το Ντουκατι αυτη την εβδομαδα με "ματωσε" πολυ αγρια...τοσο πολυ που εχω πονοκεφαλο απο χτες,δεν κανω πλακα...παρολα ταυτα αν καποιος με ρωταγε,θα του ελεγα οτι ειναι το καλητερο μηχανημα που μπορει καποιος να εχει...
    Γιαυτο και δεν εχουμε ολοι την ιδια μηχανη.

Γνωμη μου
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Περι ορεξεως....

Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...στην ουσια ειναι γουστα,διαφημιση που παιρνει το περιοδικο απο την εκαστοτε εταιρια κλπ...
    Το καλητερο,το πιο ωραιο κλπ ΔΕΝ υπαρχει ...ειναι στο κεφαλι του καθενα.

Εμενα το Ντουκατι αυτη την εβδομαδα με "ματωσε" πολυ αγρια...τοσο πολυ που εχω πονοκεφαλο απο χτες,δεν κανω πλακα...παρολα ταυτα αν καποιος με ρωταγε,θα του ελεγα οτι ειναι το καλητερο μηχανημα που μπορει καποιος να εχει...
    Γιαυτο και δεν εχουμε ολοι την ιδια μηχανη.

Γνωμη μου
    Αγαπητέ μου...αυτοί πληρώνονται για να γράψουν πέντε πράγματα αντικειμενικά υποτίθεται...όχι για να γράφουν ότι θέλουν. Λέμε και γράφουμε ΕΜΕΙΣ ότι θέλουμε...που κάνουμε την πλάκα μας! Φαντάζεσαι αυτοί να έχουν ένα Ντουκάτι και να τους "ματώσει" και να μην το αναφέρουν καθόλου, να το αγοράσει ο κόσμος και να καταστραφεί; Αυτοί πρέπει να είναι αντικειμενικοί και το έχουν παρά γ@μ@σει...

That's all...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
    από RAMMSTEIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 15:02
  2. ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΒΙΝtΕΑΚΙ ΠΕΡΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΠΟ Youtube ;)
    από anixneyths στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2008, 18:08
  3. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  4. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 01:48
  5. Γιορτη Μοτοσυκλετασ Και Μοτοσυκλετισμου