...μαλλον απο οσο ειδα στις κατηγοριες δεν υπαρχει σωστη τοποθετηση για την αγγελια μου , οποτε την αναρτω εδω και ας τοποθετηθει αργοτερα οπου αρμοζει καλυτερα....
Λοιπον.........στο ψητο!
Ως γνωστον πλησιαζουν εκλογες! Εχουν ξαμοληθει τα απανταχου τσουτσεκια slash κομματοσκυλα slash λοιποι αυλικοι slash παρατρεχαμενοι , φορεσαν τα καλα τους και τις γραββατουλες τους και εχουν παρει σβαρνα δρομους , καφετεριες , γραφεια και γενικοτερα οπου μπορουν να συναντησουν αρκετο κοσμο ωστε να προβαλουν τον αφεντη τους καλυτερα και πιο αποτελεσματικα.
.....ποτε σε μικρες ομαδες , ποτε σε μεγαλυτερες στις οποιες ξεχωριζει φανερα καποιος κοιλαρας κουστουμαρισμενος με ασπρα μαλλια και βροντερη φωνη ή καποια παρθενα μαρια κυρια με κοντα μαλλια , σοβαρη οψη και ταγιερ (μπεζ συνηθως ή καφε για μη δηλωνει τυφλη κομματικη προσυλωση-αλλα προσωπικη διαθεση για να κανει καλο στον τοπο...)
Τελος παντων και για να μην σας κουραζω (....καλα μαλλον θα σας κουρασω) , δεν θελω να μπω σε κλισε τυπου ''τωρα μας θυμηθηκαν?''
Θελω ομως να εκφρασω την κουραση , την αηδια και την βαρεμαρα που μου δημιουργουν....δεν μπορω αλλο ρε παιδι μου, δεν αντεχω!...σαν χτες μου φαινεται που ξανα-μανα-ξαμοληθηκαν οι ιδιοι και μου ζηταγαν με πανουργους τροπους την ψηφο μου (σου-του)......στο ιδιο εργο θεατες δηλαδη και ξανα και ξανα και ξανα..........
....υποσχεσεις που δεν πραγματοποιηθηκαν , ιδεες που δεν εφαρμοστηκαν , καλυτερη ζωη που δεν ειδαμε.........εχω κουραστει!.........πραγματικα εχω κουραστει σε φαση να εξαντλω τα ψυχικα μου απομειναρια για να σας προβαλω τον προβληματισμο μου.........εεεεε.........την αγγελια μου ηθελα να πω!
........και παλι στους δρομους , και παλι στις τηλεορασεις , και παλι στα ραδιοφωνα , και παλι τοιχοκολλημενοι καμαρωτοι καμαρωτοι ολο ποζα και χαμογελο.........και παλι τα ιδια!
.........δεν ξερω!.......ειμαι ο μονος που σιχαθηκε αραγες?
και καταληγω: αφου δεν βλεπω να την γλυτωνω την φασαρια τους , και αφου δεν υπαρχει τροπος να επωφεληθω προφανως απο κανενα αποτελεσμα σαν πολιτης ανεξαρτητως αποτελεσματος εκανα την εξης σκεψη: ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!
.....σκεφτηκα μαλιστα και το ποσον!1000 ευρουδακια για να ψηφισω οποιονδηποτε!
Αυτη λοιπον ειναι η αγγελια μου και παει καπως ετσι:
Ψηφος προς πωληση απο εντιμο εργαζομενο και νομοταγη πολιτη (λεμε τωρα) , προς το αντιτιμο των 1000? , αποτελεσμα εγγυημενο.
Ψηφιζω οποιονδηποτε και οτιδηποτε (λες και εχει διαφορα δηλαδη!) , ακομα και τον αδολφο χιτλερ , τον πολ ποτ , τον μαχατμα γκαντι , τον μεγα αλεξανδρο , τον ελευθεριο βενιζελο , τον τσαρλι τσαπλιν κλπ κλπ χωρις δευτερη σκεψη και ηθικες αναστολες!
Δεκτη η χρηση μικροκαμερας εντος του παραβαν της καλπης για παρακολουθηση οτι δεν πηγε το χιλιαρικακι στραφι!
Μη δεκτη η συμμετοχη σε αφισσοκολλησεις/ομιλιες/κομματικες εκδηλωσεις.Τετοιες ενεργειες πληρωνονται extra βασει χρονου που σπαταληθηκε.
Τσιμπατε την ψηφο και τον μπουλο.......
Λεω να το σκεφτω σοβαρα να βαλω την αγγελια!Η ιδεα γεννηθηκε στις περασμενες κοινοβουλευτικες εκλογες οταν πιναμε με την παρεα μου καφεδακι και ηρθαν απο πανω μας κατι κομματογαβγαβ και μας ζαλισανε.......τους εκανα ευθεως την προταση θελοντας να δειξω δυσαρεσκεια και οτι με μια καλη μπαζα θα τους ψηφιζα...αλλα δεν ειχα σκεφτει το ποσον και ζητησα ενα εκατομυριο ευρω......λετε αν ''πεσω'' στο χιλιαρικακι να τσιμπησουν? Αν το σκεφτoυμε και λιγο καλυτερα πιο πολυ τους συμφερει και αυτους...ξερετε ποσο κοστιζει το τηλεοπτικο δευτερολεπτο εν ωρα αιχμης?...τοσα λεφτα τζαμπα στην κυριολεξια για υποσχεσεις του αερα και λογια του τιποτα....και ασε τα σχολεια χωρις βιβλια και τα παιδια χωρις εμβολια....δεν γαμ1εται?...4ετια ειναι αυτη...για πολυ μασα μιλαμε!
Στο κατω κατω δεν εχω να ντραπω και να φοβηθω τιποτα....τουλαχιστον τιποτα περισσοτερο απο δαυτους! Γιατι να μην στραφω και εγω σε ενα σκεπτικο τυπου ''οτι αρπαξω τωρα'' αδιαφορωντας για τις μετεπειτα συνεπειες?
Και για να κλεισω , θα ηθελα να παρακαλεσω την διαχειρηση να μην θεωρησει την τοποθετηση μου κομματικη (γιατι φανταζομαι δεν επιτρεπεται) αλλα καθαρα προσωπικη , περιπαιχτικη και σατυρικη.
..δεν κλινει προς τα πουθενα πρασινα/μπλε/κοκκινα/κιτρινα ολα τα ιδια σκ@τα ειναι και δεν θεωρω οτι εγραψα κατι παραπανω απο οτι σε ενα thread με θεμα τα χαλια των δρομων μας και σιχτιρισμα του κατεστημενου (κατι που συνηθιζεται σε πολλα θεματα και σε πολλα Forum).
Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να ψηφισω....θεωρω χαμενο τον κοπο οσο θλιβερο και αν ακουγεται , μιας και οσοι κατεβαινουν στις εκλογες με ελπιδα και αξιωσεις για την εκλογη τους εχουν πιασει το νοημα για ενα καλυτερο αυριο:το δικο τους!
....Α!Εχει ερθει και μια ειδοποιηση στα ελτα!χμμμμμμμμμμμμ
...απο ebay δεν περιμενω τιποτα εχω παραλαβει ολα τα item , λεφτα δεν περιμενω (κατι αντικαταβολες απο επαρχια τις παρελαβα-ευχαριστω παιδια) , καρτα δεν περιμενω ...... τι να ειναι , τι να ειναι.........?
...μηπως για καμια εφορευτικη επιτροπη?ΡΕ ΟΥΣΤ!....θα παω να το παραλαβω την δευτερα μετα τις εκλογες!ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ