Aν τελικά δεν πάμε πήλιο.... παμε βολτα πάρνηθα;;;; έχω και χάρτη της ανάβασης!!!:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Συγνώμη κύριοι………Θα πάμε Πήλιο σαββατοκύριακο;
Δεν σας βλέπω και πολύ ζεστούς.
![]()
Aν τελικά δεν πάμε πήλιο.... παμε βολτα πάρνηθα;;;; έχω και χάρτη της ανάβασης!!!:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Συγνώμη κύριοι………Θα πάμε Πήλιο σαββατοκύριακο;
Δεν σας βλέπω και πολύ ζεστούς.
![]()
σαββατοκυριακο εχει η αφρικα sσυναντηση στο πιλιο!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
file moy ego atina den katome me tipota s.kΑρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
Aν τελικά δεν πάμε πήλιο.... παμε βολτα πάρνηθα;;;; έχω και χάρτη της ανάβασης!!!:smilea:
Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τα προβλήματα το Tenere μέχρι σήμερα
6. Υπάρχει ανάκληση στην Γερμανία (μόνο) για αλλαγή του breather στο φίλτρου αέρα εντός εγγύησης (σελ. 87 του παρόντος) αλλά μόνο στην Γερμανία μέχρι στιγμής.
Εμένα ο καλός μου ο μάστορας, μου το άλλαξε!!! και ειναι ο.κ:smilea:
Και εμένα αλλάζεται σήμερα.
![]()
Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.
kana tank cover tis prokopis gia leuko tenere 09 paizei re paidia ??? vrika kati kallimata gia leuko tenere alla stin praksi itan mpez kai episis skato rammeno ..eleos ..
piga ston yamaha dealer sto pirea kai mou eipe oti mporei na mou to ferei katopin paraggelias kai kanei 20 imeres na rthei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pos??????????????
Τιμη και δοξα στο μελος μας ggs!!!
Μετα απο αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...=&pagenumber=1
Προτεινω την ισοβια δωρεαν συνδρομη του.
Προεδρα τι λες???
Τενερακηδες ξηλωθητε ολοι να δωσουμε το καλο παραδειγμα...![]()
![]()
![]()
Μπραβο Γιωργη, πολυ καλη η ιδεα σου.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Συμφωνώ….και για να μπούμε στο κλίμα των ημερών , αναλαμβάνει ως Γ.Γ. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του club
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τιμη και δοξα...
Μπραβο Γιωργη..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
...αναλαμβάνει ως Γ.Γ. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης ..
![]()
![]()
ρε μλκς, σαν τον ....ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ νοιώθω…![]()
Θα πουλήσω το ΤΕΝΕΡΕ και θα πάρω ποδήλατο….![]()
(Duka μην αρχίσεις τις κακίες ότι θα πηγαίνω πιο γρήγορα…)![]()
ΠΑΜΕ !!! :rotflmao:
ριξτε μια ματία εδώ τι εχει κάνει η κυρια Τζένη!!![]()
υ.γ Μπράβο στον ggs![]()
![]()
![]()
η κυρια ΤΖΕΝΗ εχει κατι @@ ΝΑΑΑΑΑΑ !!!
(σαν την Χειλουδακη ενα πραμα.....)![]()
Δεν εχει αφησει και τιποτα μαμισιο η κυρα Τζενη εκτος απο τον σκελετο και τα ψαλιδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
ριξτε μια ματία εδώ τι εχει κάνει η κυρια Τζένη!!![]()
υ.γ Μπράβο στον ggs![]()
Αλλα μπραβο της.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γειά σας!
Ετοιμάζομαι κ εγώ να παραγγείλω το Τenere.
Έχω διαβάσει κατα καιρούς όλα τα θέματα που υπάρχουν εδώ για το μηχανάκι και ήρθε ή ώρα να καταθέσω τις κλασσικές απορίες του πρωτάρη!
1.Η χρήση που υπολογίζω να του κάνω είναι κυρίως καθημερινή κ μέσα στην πόλη(δουλειά-κέντρο κτλ). *όπου πόλη Ηράκλειο Κρήτης.
Έξτρα: συχνές αλλά μικρές εκδρομούλες max απόσταση 150κμ , συχνά κ σε χώμα(Κρήτη γαρ) και ένα μεγάλο ταξιδάκι το χρόνο (εξωτερικό ή μέσα στην Ελλάδα) πιθανον δικάβαλο. Δεν με ενδιαφέρουν τελικές κτλ αλλά θέλω ναχει δύναμη για ένα προσπέρασμα και για ταξίδι με δεύτερο άτομο με μεγ.ταχ/τα 130.
Με καλύπτει;
2.Έχω δει να γράφετε για διάφορα προβλήματα πχ για τα φώτα, ανορθωτές κτλ κτλ...και να προτείνετε ένα σωρόαφτερμαρκετ αξεσουάρ και πατέντες-λύσεις.
Εχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα που πρεπει να ξέρω;Και συγκεκριμένα ρωτάω για το μοντέλο του 08.
3.Χοντρικά μπορεί καποιος να μου πέι κόστος για αφτερμαρκετ-με σειρά προτεραιότητας:
(άλλη) ζελατίνα, χούφτες , κάγκελα, βαλίτσα πίσω , βαλίτσες πλαινές με σίδερα, ποδιά, εξάτμιση;
4.Από κατανάλωση και κόστος συντήρησης νομίζω πάει καλά, σωστά;
(Για το ότι είναι ψηλό το ξέρω και δεν έχω πρόβλημα.)
Είμαι μεταξύ του ασπρου κ του χακί. Στο χακί μαρεσει πολύ το ΤΕΝΕΡΕ στο τεπόζιτο και το ότι βγάζει μια αλητεία-φαίνεται πιο πολεμικό/χαρντκορ. ..αλλά στο άσπρο δείχνει περισσότερο το μηχανάκι κ με τα έξτρα πάνω γίνεται γ@μώ..![]()
Αυτά προς το παρόν ,
Σας ζάλισα και μπορεί να τα έχετε ήδη απαντήσει όλα αυτά αλλά πάνω στον ενθουσιασμό (το παραγγέλνω μάλλον αύριο)παρασύρθηκα
![]()
Για σου φίλε …Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Γειά σας!
![]()
Για την χρήση που περιγραφείς , είναι μια χαρά (μην σου πω και δυο ) το μηχανάκι…
Ίσως , στο δικαβαλος +φορτωμένος +ταξίδι +προσπέραση να πρέπει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις …
Για αφτερμαρκετ …όρεξη να έχεις να διαβάζεις … http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=67982
Τα «προβλήματα» είναι 2-3 επουσιώδη και εύκολα αντιμετωπίσιμα…
Τα κόστη συντήρησης είναι μικρά.. (μονοκυλυνδρο ΥΑΜΑΗΑ γαρ…)
Πάρε ότι χρώμα γουστάρεις…..(το μαύρο είναι πιο γΛήγορο και πιο αντρίκιο ..)![]()
Ότι άλλο θες , εδώ είμαστε….
![]()
Νομιζω οτι στις ερωτησεις σου απαντησε ο ggs.Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Γειά σας!
Έχω διαβάσει κατα καιρούς όλα τα θέματα που υπάρχουν εδώ για το μηχανάκι και ήρθε ή ώρα να καταθέσω τις κλασσικές απορίες του πρωτάρη!
1.Η χρήση που υπολογίζω να του κάνω είναι κυρίως καθημερινή κ μέσα στην πόλη(δουλειά-κέντρο κτλ). *όπου πόλη Ηράκλειο Κρήτης.
Έξτρα: συχνές αλλά μικρές εκδρομούλες max απόσταση 150κμ , συχνά κ σε χώμα(Κρήτη γαρ) και ένα μεγάλο ταξιδάκι το χρόνο (εξωτερικό ή μέσα στην Ελλάδα) πιθανον δικάβαλο. Δεν με ενδιαφέρουν τελικές κτλ αλλά θέλω ναχει δύναμη για ένα προσπέρασμα και για ταξίδι με δεύτερο άτομο με μεγ.ταχ/τα 130.
Με καλύπτει;
2.Έχω δει να γράφετε για διάφορα προβλήματα πχ για τα φώτα, ανορθωτές κτλ κτλ...και να προτείνετε ένα σωρόαφτερμαρκετ αξεσουάρ και πατέντες-λύσεις.
Εχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα που πρεπει να ξέρω;Και συγκεκριμένα ρωτάω για το μοντέλο του 08.
3.Χοντρικά μπορεί καποιος να μου πέι κόστος για αφτερμαρκετ-με σειρά προτεραιότητας:
(άλλη) ζελατίνα, χούφτες , κάγκελα, βαλίτσα πίσω , βαλίτσες πλαινές με σίδερα, ποδιά, εξάτμιση;
4.Από κατανάλωση και κόστος συντήρησης νομίζω πάει καλά, σωστά;
(Για το ότι είναι ψηλό το ξέρω και δεν έχω πρόβλημα.)
Είμαι μεταξύ του ασπρου κ του χακί. Στο χακί μαρεσει πολύ το ΤΕΝΕΡΕ στο τεπόζιτο και το ότι βγάζει μια αλητεία-φαίνεται πιο πολεμικό/χαρντκορ. ..αλλά στο άσπρο δείχνει περισσότερο το μηχανάκι κ με τα έξτρα πάνω γίνεται γ@μώ..![]()
Αυτά προς το παρόν ,
Σας ζάλισα και μπορεί να τα έχετε ήδη απαντήσει όλα αυτά αλλά πάνω στον ενθουσιασμό (το παραγγέλνω μάλλον αύριο)παρασύρθηκα
![]()
Για το χρωμα θα συμφωνησω μαζι σου οτι το χακι ειναι πιο πολεμικο και βγαζει μια αλητεια που αρεσει στις γυναικες.(θα σε κυνηγανε ολες για βολτα)![]()
![]()
Το μαυρο να το αποφυγεις γιατι ειναι πολυ αργο και δεν τραβαει.(θα σε περνανε και τα παπια)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλημέρα σε όλους. Μετά από μικρή χαζοπτώση που είχα, πήγα την μηχανή στο συνεργείο και μου είπαν πως έχει πάρει λίγο το τιμόνι. Τώρα έρχεται και η ερώτηση που έχω να κάνω. Να βάλω το μαμά τιμόνι ή να κοιτάξω για κάποιο aftermarket? Αν είναι για afetrmarket ποιας εταιρίας(?), αν μπορείτε να προτείνετε κάποια, ή κάποιο site από ελληνικό κατάστημα. Τέλος ξερει κάποιος μήπως τις διαστάσεις του τιμονιου γιατί δεν βγάζω άκρη με το manu
Ευχαριστώ πολύ,
![]()