Ωραιος φιλε ....με δουλεια και υπομονη επιασες το απιαστο...
ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ....οταν το βγαζεις να το χαρεις .....
κοιτα μην εχεις αυτοκινητα γυρω γιατι δεν τους εκπαιδευσε κανεις για Buses που εμφανιζονται απο το πουθενα....
Καλοντριφταριστο![]()
![]()
Ωραιος φιλε ....με δουλεια και υπομονη επιασες το απιαστο...
ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ....οταν το βγαζεις να το χαρεις .....
κοιτα μην εχεις αυτοκινητα γυρω γιατι δεν τους εκπαιδευσε κανεις για Buses που εμφανιζονται απο το πουθενα....
Καλοντριφταριστο![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
1000000 Μπραβο στη δουλεια σου και στον κοπο που εκανες.
Απλα εμενα μου φαινεται οτι κατι παιζει με τα χλμ.
Η προσπεραση με 250+ στο φορτηγο στην Αττικη Οδο μοιαζει με 180-200 χλμ το πολυ.
Αλλα και σε αλλα σημεια αργοτερα στην Κορινθου.
Εκτος κιαν εκεινη τη μερα ολα τα Ι.Χ. 200ριζανε.
Μπορει παλι να ειναι ιδεα μου.
Τωρα που ολα τα κουτια εγιναν TSi λογικο
να κατεβαινουν ολα την Αττικη με 250-260
Εδω τα στρωματα τα 650 την κατεβαινουν με 280....!!
re den ebale turbo..to konter peiraxe kai anebazei idia me to strofometro..Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
1000000 Μπραβο στη δουλεια σου και στον κοπο που εκανες.
Απλα εμενα μου φαινεται οτι κατι παιζει με τα χλμ.
Η προσπεραση με 250+ στο φορτηγο στην Αττικη Οδο μοιαζει με 180-200 χλμ το πολυ.
Αλλα και σε αλλα σημεια αργοτερα στην Κορινθου.
Εκτος κιαν εκεινη τη μερα ολα τα Ι.Χ. 200ριζανε.
Μπορει παλι να ειναι ιδεα μου.:rotflmao:
esi min koroideyeis les kai ola ta exeis dei....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re den ebale turbo..to konter peiraxe kai anebazei idia me to strofometro..:rotflmao:
To ixe kanei palia filos me Yamaha DT175 monoshock kai travage sto relanti me nekra 200sares....![]()
![]()
You BETA believe...
δηλαδη θελεις να μην ξαναανεβασει φοτο να ειναι και αυτος πανω στην μηχανη?Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
koita to na exeis gamato ergaleio den einai magia,oute na ka8ese me moikana kranos kai na sfigese,ayto einai kagouria.
den eipa oti den gamaei to busa fovero einai, kyriolektika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαγκια του. Αυτο το κρανος γουσταρει αυτο φοραει.![]()
Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!
Ωμπωμπωωωω...ο Χριστός κι η Παναγιά!!![]()
![]()
Για τι κοντρίτσα μιλάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
υγ. : ήθελα νάξερα,μια κοντρίτσα τώρα με φτιαγμένο αμάξι δε θα έκλεινε πολλά ειρωνικά στοματάκια;
εεεεεε;
![]()
Το συγκεκριμένο πάντως πρέπει να στέκεται αξιοπρεπέστατα πλάι σε βεστρόμ και τιντιέμ.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
παναζια μου πως ανεβαζει!!!![]()
μπραβο ρε παλίκαρε! πανεμορφο και παντοδυναμο το εργαλειο!!
παντα με προσοχη και σεβασμο στο γκαζι!!
![]()
![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
ναι, κι αμα συνεχίσεις να το φοβάσαι, και δεν μπορείς να το ανοίξεις τέρμα, να με φωνάζεις μια φορά το μήνα, να στο ξεμπουκώνω ...![]()
....εδω ακούγεται ο κόφτης να δουλευει σαν τη SINGER της μάνας μου, κι ο Τάκης μας παραμυθιάζει ότι δε μπορεί να το ανοίξει .....κατάλαβες κύριε, μας δουλεύει κι απο πάνω ...
![]()
πανεμορφο και γκαζιαρικο μεχρι τα μπουνια!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλοριζικο ρε μαγκα και καλοντριφταριστο και καλοτριακοσαρισμενο...και....και....και
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry...... allaaaaa g@mw ta lefta s re Taki :P :P
Se xw kanei diasimo se mia kafeteria pou douleuw!Blepoume to video kai meta....hahahahaha
Den pezete to ergaleio s!
P.S ...kai to diko s fouskwma super,perimenw pm me odigies![]()
Εγω φιλε μου δεν θα σου πω αν ειναι τουμπανο ή οχι το τερας σου αλλα επειδη καθε ανθρωπος θελει "ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ" για τον εαυτο του θα πω ενα και μοναδικο.................................................ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................................... ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παναγιωτη τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κοντα.....
Υ.Γ. Φιλε βαστα γερα.....ερχομαι να σε βοηθησω να του κανουμε ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ (!!!!) πρεπει να ειναι δαιμονισμενο αυτο το "πραμα".....Ξεκιναω εγω απο δω ξεματιαζω!!!!!:hypnotize
Να δω τωρα που θα βρεις παρεα για να κανεις κανενα ταξιδακι!!!!!
...χαχαχαχαχαχαχαχα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()