τζοβενα απο πανω...φροντιστε να πλακωθητε....να σας παρουν χαμπαρι....και να ξαναπαει απατο το θρεντακι....και δεν θα εχουμε μετα με τι να γελαμε....![]()
![]()
τζοβενα απο πανω...φροντιστε να πλακωθητε....να σας παρουν χαμπαρι....και να ξαναπαει απατο το θρεντακι....και δεν θα εχουμε μετα με τι να γελαμε....![]()
![]()
Ειναι ο μονος που δεν τον νοιαζει εννοια σου......Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
Και παλι κρατηθηκα....... Για πολοστη φορα και εγω... Και αλλοι.......
Και οχι μονο αυτο....... Μου αρεσει που στον παρελθον την επεφταν πολλοι στον la_villa για κανα ξοφαλτσο ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ που του ξεφευγε......
Εδω περα ομως η σιωπη τους .... Βροντερη....
![]()
αυτο ομως δεν ειναι δικαιολογια....ολοι μας εχουμε ερθει αρκετες φορες σε κοντρα....αλλα καποιες εκφρασεις γενικευμενες στον γραπτο λογο ΔΕΝ πρεπει φευγουν...και βασικα δεν ξεφευγουν καταλαθος...αν εχεις προβλημα κανε μια αναφορα στον μοντ η χωστε τα μεσω πμ...δεν στην λεω τωρα προσωπικα...απλα ετυχε να γινει με εσενα και τον Τερενς...το ιδιο υσχιει και για αυτον....οσο για την σιωπη δεν σημαινει οτι ειναι ολοι online 24/7....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ειναι ο μονος που δεν τον νοιαζει εννοια σου......
Και παλι κρατηθηκα....... Για πολοστη φορα και εγω... Και αλλοι.......
Και οχι μονο αυτο....... Μου αρεσει που στον παρελθον την επεφταν πολλοι στον la_villa για κανα ξοφαλτσο ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ που του ξεφευγε......
![]()
ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη παντα....
![]()
kai meta les emena xaras sto kouragio mou....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ( Ο οποιος οπως λες δεν ηταν δεκαρι ) ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΕΣ ΜΑΖΙ ...... ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΜΑΖΟ ...... ΣΕ ΡΩΤΑΩ....????
ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ.......
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΠΑΚΗ ΡΕ....... ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΠΑΛΙ......
ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ.....!!!!!
Κωλοτουμπαρε λιγο ακομα λοιπον και προσοχη στα αθριτικα σου ........
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΤΣΑΣ....
den vlepeis pou paei na sumazepsei ta asumazeuta????
afou eipa kai pio panw.....kolotouba stin kolotouba otan strimwxnetai....
akou tous ksexwrisa :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οταν σου λεω οτι χανεις επεισοδια μην το παιρνεις κακοπροαιρετα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο ομως δεν ειναι δικαιολογια....ολοι μας εχουμε ερθει αρκετες φορες σε κοντρα....αλλα καποιες εκφρασεις γενικευμενες στον γραπτο λογο ΔΕΝ πρεπει φευγουν...και βασικα δεν ξεφευγουν καταλαθος...αν εχεις προβλημα κανε μια αναφορα στον μοντ η χωστε τα μεσω πμ...δεν στην λεω τωρα προσωπικα...απλα ετυχε να γινει με εσενα και τον Τερενς...το ιδιο υσχιει και για αυτον....οσο για την σιωπη δεν σημαινει οτι ειναι ολοι online 24/7....
ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη παντα....
![]()
Για την σιωπη μιλαω γενικα σε βαθος περλθοντος χρονου και οχι επι του παροντος.....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=egjPl...layer_embedded
Εξακολουθείτε να πιστεύετε στη μαγκιά του πρωταθλητή που λαβωμένος πάλεψε εναντίον όλων και πήρε ένα ακόμη τεράστιο διπλό;
Φυσικά καμία εκ των δύο φάσεων δεν τέθηκε προς "σχολιασμό" από την Ολυμπιακή Κυριακή...
Νομίζω κάποιοι λέγατε για πέναλτι στον Κάμπορα και εύνοια στον βάζελο... αυτό ήταν λιγότερο ή περισσότερο φανερό;
Για να δω...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
φίλε stoubi
φύσικα και δεν έχω όρεξη να το συνεχίσω γιατι βλέπω διαστρέβλωσει της αλήθειας πιο κάτω....για άλλη μια φορά
η σιωπή...βροντερή....επικρατούσε και τότε μεχρι που ξεκιναγα να τα χώνω κ εγώ....σε αυτούς που πρώτοι ξεκίναγαν....
και αμα θέλουν ας ψάξουν και ας παραθέσουν τους διαλόγους πως ξεκίνησαν...με τα ανθρωπάκια...
γι αυτο φυσικά και σταματησα να ασχολούμαι με τετοιους....τωρα 1~2 απαντήσεις ετσι για χαβαλε δόθηκαν
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
http://www.youtube.com/watch?v=egjPl...layer_embedded
Εξακολουθείτε να πιστεύετε στη μαγκιά του πρωταθλητή που λαβωμένος πάλεψε εναντίον όλων και πήρε ένα ακόμη τεράστιο διπλό;
Φυσικά καμία εκ των δύο φάσεων δεν τέθηκε προς "σχολιασμό" από την Ολυμπιακή Κυριακή...
Νομίζω κάποιοι λέγατε για πέναλτι στον Κάμπορα και εύνοια στον βάζελο... αυτό ήταν λιγότερο ή περισσότερο φανερό;
Για να δω...
ξεπερνάω το ότι ΟΥΤΕ τα μπαόκια δεν διαμαρτηρήθηκαν...![]()
![]()
![]()
συνεχίζω
στην πρώτη φάση δεν φαίνεται ο Ντουντού να αγγιζει τον παίκτη του μπαοκ .....αρα δεν υπάρχει σπρώξιμο...αρα τι ζητάτε εσείς εκει???
στην δεύτερη φάση αφου δέχεσαι ότι ο Τορο έπεσε μόνος του και δεν υπήρξε επαφή θελω να μου εξηγήσεις κάτι
ΓΙΑΤΙ ο παίκτης του πάω μετα το μαρκάρισμα που λες δεν είχαν επαφή,χάνει την ισορροπία του πάει ν πέσει...γιατι φαίνεται λες και σκόνταψε κάπου κ γύρισε ΚΑΙ το σώμα του...έβαλε το χέρι κατω για να μην σωριαστεί...επαναλαμβανω δες πως γυρνάει το σώμα του....αλλα προφανώς δεν ήταν στο πόδι του Τόρο...που να σκόνταψε...που να σκόνταψε???
![]()
![]()
![]()
![]()
κανα άλλο γελοίο videaki εχετε για να δικαιολογήσετε την σφαγή τον Αρη...γιατι αυτό έπεσε άνετα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Τωρα το πηρα χαμπαρι τι παιχτηκε...
χαλαρωστε (ξερετε ποιοι) γιατι πλησιαζουμε σε σημειο τηξης παλι...![]()
den plisiazoume kanena simio ksekolate.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα το πηρα χαμπαρι τι παιχτηκε...
χαλαρωστε (ξερετε ποιοι) γιατι πλησιαζουμε σε σημειο τηξης παλι...![]()
xeirotera legontai se ala threntakia
deneipwthike kai tipota
Γι' αυτό ακριβώς έχω σταματήσει ν' ασχολούμαι,γι' αυτό δεν πάω στο γήπεδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Γιατί το ποδόσφαιρο μού αρέσει.Τα πουστάκια-πιόνια,που βλέπουμε σε διάφορα βίντεο,απλά εκπροσωπούν την τάση προς το χρήμα,μια τάση που ξεκίνησε από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό.(μη χέσω)
Οι μαλάκες βέβαια στην εξέδρα για φανέλλες ψάχνουνε και πάντα θα κάνουνε το άσπρο μαύρο κι ας μην έχουν τίποτα να κερδίσουν παρά προσωπική ικανοποίηση και επιβεβαίωση για την ομαδάρα.
Οι πρόεδροι θα βάζουνε στην τσέπη και οι μπαμπουίνοι θα πηγαίνουνε στο αεροδρόμιο,να καλωσορίσουν το νέο αστέρι.
Βαριέμαι να γράφω,αηδιάζω κιόλας,παραμένω στο καλαμπούρι και τον χαβαλέ.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ακου καραγκουνοφατσα με ομιλια γιαννακηγκουμα....προσεχε τα λογια σου....νταξ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
den plisiazoume kanena simio ksekolate.
xeirotera legontai se ala threntakia
deneipwthike kai tipota![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. Θησειο η Καλλιθεα τον δερμπυ???στο Α παιζει projectoras....στο β ξερει ο Βαγγελης....![]()
ΘΗΣΕΙΟ ΘΗΣΕΙΟ!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ακου καραγκουνοφατσα με ομιλια γιαννακηγκουμα....προσεχε τα λογια σου....νταξ???![]()
υ.γ. Θησειο η Καλλιθεα τον δερμπυ???στο Α παιζει projectoras....στο β ξερει ο Βαγγελης....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
kapoy pou na exei polu isixia.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ακου καραγκουνοφατσα με ομιλια γιαννακηγκουμα....προσεχε τα λογια σου....νταξ???![]()
ftanei pou tha akouw to kathe abalo (vangeli) min ginetai xamos apo proponites tis exedras:rotflmao:
ama den kserw to B pws tha epileksw re papara :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ΘΗΣΕΙΟ ΘΗΣΕΙΟ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()