ΔΕν πειράζει,επιλέξαμε εμείς για σένα.Άμα θες βέβαια,έχει μια λέσχη τής ΑΕΚ εδώ στην Καλλιθέα.Ζόρικα σού λέω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ama den kserw to B pws tha epileksw re papara :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΔΕν πειράζει,επιλέξαμε εμείς για σένα.Άμα θες βέβαια,έχει μια λέσχη τής ΑΕΚ εδώ στην Καλλιθέα.Ζόρικα σού λέω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ama den kserw to B pws tha epileksw re papara :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
βασικα οπου και να παμε θα υπαρχουν ασχετοι....εγω ξερω κιολλας 2 που θα καθονται κοντα μου....αν θες ησυχια....βαζεις οτοασπιδες η περνουμε μια κορνα που σου βαραμε μια ''κορνια'' στα αυτια...και οποτε παει να επανελθει η ακοη σου το ξανακανουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kapoy pou na exei polu isixia.
ftanei pou tha akouw to kathe abalo (vangeli) min ginetai xamos apo proponites tis exedras:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re uparxoun akoma tetoia palikarakia????:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ΔΕν πειράζει,επιλέξαμε εμείς για σένα.Άμα θες βέβαια,έχει μια λέσχη τής ΑΕΚ εδώ στην Καλλιθέα.Ζόρικα σού λέω.![]()
![]()
![]()
se ligo ha ta bazoume sta mousia san tous dinosaurous :rotflmao: :rotflmao:
Τό'χει η συνοικία ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
βασικα οπου και να παμε θα υπαρχουν ασχετοι....εγω ξερω κιολλας 2 που θα καθονται κοντα μου..![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
αν υπάρχουν λέει!Και από πολλές φυλές κιόλας...Κομάντσι,Σιού,Μαορί...πάνε ανάλογα με τίς μεταγραφές.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re uparxoun akoma tetoia palikarakia????:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
μπαααααααααααααα.....μεταναστες απο αλλες περιοχες....βατραχια και καραγκουνες....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τό'χει η συνοικία ε;![]()
![]()
![]()
![]()
o tipos poy exei to video pou evales exei megala video
bazelia deito afto poy legame prin merikes vdomades
http://www.youtube.com/watch?v=aeZEt...eature=channel![]()
gayrakia deite kai seis merika video apo ton tipo afton na deite ti simainei
i omada mou mou xarizei qpisteftes stigmes stin evropi![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Τά παλικάρια μας ,παρότι έγώ μεγάλωσα μέ Κούδα ,Δομάζο, Παπαιωάννου πού δέν ήταν
ποτέ δεκάρι..........ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ........
ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ................ΣΤΟ 1970 ΦΑΙΝΕΤΑΙ....!!!
.................................................................................................... ..................................................
.................................................................................................... ..................................................
ΟΝΤΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ............
ΑΝ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΡΙ
ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.............ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ......!!!
Έπειδή λοιπόν τό τραβάτε καί θέλετε νά σάς ξανακάνω........ΡΟΜΠΕΣ........έξηγώ.
Καί κόμμα βάζω πού σημαίνει ότι δημιουργώ παρενθετική πρόταση άλλά,
καί τή λέξη.........ΔΕΚΑΡΙ.........γράφω ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΚΑΡΙΑ πού άναφέρεται φυσικά στόν τρίτο καί
τελευταίο Παπαιωάννου.......!!!!
ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ.........Κ.Λ.Π.....κ.λ.π.....
ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..........
ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ.........ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΦΥΣΙΚΑ...........
"ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΡΙΑ"
Κατεβάζω...........άλλη μιά ταχύτητα boys........
Όχι γιά τήν άσχετίλα σας καί την πρεμούρα σας νά μέ έκθέσετε........γιατί δέν ύπάρχει
Έλληνας πού νάναι πενηντάρης καί νά μήν ξέρει τί έστί ΔΟΜΑΖΟΣ......ΚΟΥΔΑΣ.....
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.......έστω καί άν δέν έχει περάσει ποτέ έξω άπό γήπεδο
ΑΛΛΑ...........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ
ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..........
Γιαυτό καί γώ κατεβάζω άλλη μιά ταχύτητα στόν κώδικα έπικοινωνίας...........θά σάς
παρακολουθώ,θά σάς διαβάζω,μούχετε κάνει παρέα πολύ καιρό τώρα, ΑΛΛΑ.....
δυσκολεύομαι πολύ νά κρατήσω ψηλά τήν άκροαματικότητα τού φόρουμ....
Άπ'έδώ καί μπρός κάθε φορά πού θά άστειεύομαι..........θά βάζω καί μπανάνες......!!!
Καί σέ τελική άνάλυση τί σάς είπα...???
ΑΔΕΡΦΕΣ..........έ καί, βρισιά είναι αύτό σήμερα βρέ μαλάκες.....??
ΠΡΟΣΟΝ.........είναι βρέ,ξέρετε πόσες πόρτες άνοίγονται άμα δηλώσεις άδερφή...??
Χαλάρωσε ρέ........ΣΤΟΥΜΠΙ.........χαλάρωσε
Μεγάλος άνθρωπος είμαι πού λέει καί ό ΤΖΩΡΤΖ.........άμα φτάσεις καί σύ στήν ήλικία μου
μπορεί νάσαι χειρότερος....!!!
Καί σύ ρέ........ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΖΑΚΟ............σιγά τά αίματα ρέ.........κόψε κάτι.....
καί δέξου έπιτέλους τόν ΝΤΟΥΣΑΝ........μπορείς νά ζήσεις χωρίς όμάδα...??
Πώς θάχεις .....ΟΡΓΑΣΜΟ.......ρέ....??
ΑΧ.............ΡΕ ΡΙΤΑ..............καλά τάλεγες
ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ............
ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....................
ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ
ΚΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ..........
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ............
Έτσι μπάς καί ξεχρεώσουμε καί τίποτε......
Μή μού μιλήσετε ξανά γιά δεκάρια γιατι τή γαμίσατε,άπ'έδώ καί μπρός........
ΕΝΤΕΚΑ ΑΥΤΟΙ............ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.....
![]()
re trele, to mono pragma pou den exw oreksi na kanw edw mesa einia na tsakwthw, pistepse me.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
..........θά βάζω καί μπανάνες......!!!
Καί σέ τελική άνάλυση τί σάς είπα...???
ΑΔΕΡΦΕΣ..........έ καί, βρισιά είναι αύτό σήμερα βρέ μαλάκες.....??
ΠΡΟΣΟΝ.........είναι βρέ,ξέρετε πόσες πόρτες άνοίγονται άμα δηλώσεις άδερφή...??
Χαλάρωσε ρέ........ΣΤΟΥΜΠΙ.........χαλάρωσε
Μεγάλος άνθρωπος είμαι πού λέει καί ό ΤΖΩΡΤΖ.........άμα φτάσεις καί σύ στήν ήλικία μου
μπορεί νάσαι χειρότερος....!!!
![]()
exw kaluteres doulies na kanw
apla diaskedazw me auta pou grafete kai gelaw![]()
mia esy den uparxei ninis dekari, mia o allos paiktara o karagounis mia to ena mia to allo, eutixws gelame kai ligo
![]()
![]()
Νομίζω ότι με αυτά τα ατράνταχτα επιχειρήματα με κάλυψες. Ας πούμε η μέση του Τσιρίλο έφυγε ξαφνικά μπροστά ΑΦΟΥ είχε πηδήξει στον αέρα... Εγώ πάντως αυτό δεν μπορώ να το κάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ξεπερνάω το ότι ΟΥΤΕ τα μπαόκια δεν διαμαρτηρήθηκαν...![]()
![]()
![]()
συνεχίζω
στην πρώτη φάση δεν φαίνεται ο Ντουντού να αγγιζει τον παίκτη του μπαοκ .....αρα δεν υπάρχει σπρώξιμο...αρα τι ζητάτε εσείς εκει???
στην δεύτερη φάση αφου δέχεσαι ότι ο Τορο έπεσε μόνος του και δεν υπήρξε επαφή θελω να μου εξηγήσεις κάτι
ΓΙΑΤΙ ο παίκτης του πάω μετα το μαρκάρισμα που λες δεν είχαν επαφή,χάνει την ισορροπία του πάει ν πέσει...γιατι φαίνεται λες και σκόνταψε κάπου κ γύρισε ΚΑΙ το σώμα του...έβαλε το χέρι κατω για να μην σωριαστεί...επαναλαμβανω δες πως γυρνάει το σώμα του....αλλα προφανώς δεν ήταν στο πόδι του Τόρο...που να σκόνταψε...που να σκόνταψε???
![]()
![]()
![]()
![]()
κανα άλλο γελοίο videaki εχετε για να δικαιολογήσετε την σφαγή τον Αρη...γιατι αυτό έπεσε άνετα
Επίσης, την τελευταία φορά που μου έβαλαν τρικλοποδιά έπεσα κατευθείαν και όχι μετά από δύο βήματα στο τελευταίο εκ των οποίων τα πόδια ξαφνικά κόλλησαν και τα δύο πίσω... Δόξα τω Θεώ ξέρουμε να περπατάμε και πώς φαίνεται η μούφα βουτιά. Ιδίως με τόσο κοντινή λήψη και μόνο ότι κάθεσαι και το αναλύεις δείχνει ότι δεν θές να δεις αντικειμενικά.
Πρώτος είπα ότι το ματς δεν το έδωσε ο Κάκος ή μάλλον το χάσαμε κυρίως από δικές μας μαλακίες -παικτών και προπονητή- και από την προσπάθεια των παικτών σας, αλλά όταν μου απαντάς λες και είμαι τυφλός ή ηλίθιος... sorry αλλά δεν...
ΥΓ Φυσικά το πώς δεν βλέπεις πέναλτι εδώ και βλέπεις στου βάζελου παραμένει μία απορία μου την οποία αν θες μου εξηγείς.
ΥΓ2 Συγκρατηθείτε γιατί πάμε πάλι για μπάνιο...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
na sou pw re,,,tha mas matheis kai pws xanoun gol apo to miso metro me keni estia?Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μπαααααααααααααα.....μεταναστες απο αλλες περιοχες....βατραχια και καραγκουνες....
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re trele, to mono pragma pou den exw oreksi na kanw edw mesa einia na tsakwthw, pistepse me.
exw kaluteres doulies na kanw
apla diaskedazw me auta pou grafete kai gelaw![]()
mia esy den uparxei ninis dekari, mia o allos paiktara o karagounis mia to ena mia to allo, eutixws gelame kai ligo
![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ............ΟΤΙ ΕΓΩ
Μαλώνω..........??
Όταν θά μαλώσω μαζί σας φίλε θά τό καταλάβετε...........γιατί όταν μαλώνω..............
ΦΕΥΓΩ.............καί προτιμώ τή σιωπή......(νά καί κάτι σοβαρό).....ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΜΜΑ....!!!
Δέ μπαίνω σέ ...................ΠΟΥΤΣΟΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ............!!!!!
Βασικά δέ μαλώνω μέ τά παιδιά μου.........καί οί περισσότεροι έδώ μέσα ..........
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...........άν παντρευόμουν στά 18 γιά παράδειγμα
ό γιός μου τώρα θά ήταν............35-36......!!!
Έχει βέβαια κανά δυό λίγο πιό σιτεμένους μή λέμε όνόματα τώρα....άντε αύτοί θά ήταν οί μικρές μου
ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ......!!!!
Έν πάσει περιπτώσει σέ αύτόν τόν ΠΑΟ σύμφωνα μέ τά λεγόμενα σου, πού ποτέ κανείς δέν παίζει
έκεί πού πρέπει, είναι κουτό νά διαφωνούμε έμείς γιά τό τί είναι ό τάδε ή ό δείνα καί τό σέ πιά θέση θά έκανε καρριέρα.
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..............Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....
Είναι διχασμένη προσωπικότητα....
Άν πάρετε μέ αύτόν πάντως τίτλο.............έμένα φτύσε με....!!!
![]()
:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Έχει βέβαια κανά δυό λίγο πιό σιτεμένους μή λέμε όνόματα τώρα....άντε αύτοί θά ήταν οί μικρές μου
ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ......!!!!
moto perpetuo
hasta luego.
Ανάδρομο κρόνο και ερμή έχουμε και δύο αρκούδες στον αστερισμό του ρινόκερου και μάλλον για αυτό η διαμάχη... μην δίνετε σημασία. Είναι σαν τα κλασσικά της εξέδρας που ακούς ανά διαστήματα.
- Α ρε άσχετε , ήρθες να δείς την ομαδάρα μας και λες οτι θέλεις.
- Τράβα απο εδώ ρε μαιμού που σου κουνάνε μπανάνα απο το πέταλο και χοροπηδάς...
...και εκεί που πάνε να ανάψουν τα πνεύματα.. στραβοσφυρά ο διαιτητής και όλοι μαζί του τα χώνουν...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κανά προγνωστικό για το σημερινό παίζει;... εκτός απο το οτι σίγουρα θα κονομήσει πάλι ο κοντινός σουβλατζής και η καντίνα έξω απο το γήπεδο!!! Α.. στην 6 θα είμαι αν με πετύχει κανείς.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ξεκινησαν τα όργανα στο πρασινο΄Τσίρκο
το ταμέιο στο -42εκ €
![]()
![]()
![]()
ο Βγενόπουλος είπε ότι τον ΄Μαρτιο θα γίνει το γλέντι.....αχαχχαχαχαχα
αυτούς τους βλέπω να πλακώνονται στην κυριολεξία
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w