Αγαπητή θα χαρούμε πολύ να μοιραστείς μαζί μας και την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος την 4η Οκτωβρίου...
Αγαπητή θα χαρούμε πολύ να μοιραστείς μαζί μας και την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος την 4η Οκτωβρίου...
Δεν θα μπορεί....θα ξεβάφει το μπλέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Αγαπητή θα χαρούμε πολύ να μοιραστείς μαζί μας και την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος την 4η Οκτωβρίου...:rotflmao:
![]()
H Δεσποινίς ανήκει στην λεγόμενη "βάση" του κόμματος
Μπλέ παρωπίδες και δαγκωτό στον οικείο βουλευτή...
Και μετά λέμε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να σκεφτόμαστε...![]()
![]()
![]()
Τίς φωτιές του 07 ξέχασες ρε συ.Κάνουν ωραίες ανταύγειες με το μπλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Επειδή είμαστε λαός που ξεχνά εύκολα και το αποδεικνύεις περίτρανα, να κάνω μια υπενθύμιση![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν θα μπορεί....θα ξεβάφει το μπλέ.:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ξεχάσατε την ζαρντινίερα και κανά δύο ακόμα![]()
Αλλά επειδή με έχει πίασει ένας αντι-πράσινος (αλλά οχι μπλές)πυρετός τελευταία:
Siemens είναι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ μεσα με τα μπούνια.....
Στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου-Μακη-Βλάκα έχουν κάποιες περίεργες επιταγές στα συνορα Ελβετίας απο δύο πράσινους...
Το ξεπούλημα του ΟΤΕ, όπως και της Ολυμπιακής, ήταν οι μόνες λύσεις για απαλλαγή απο ΥΠΕΡΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους, σε υπερ προβληματικές ΔΕΚΟ. Εχω ξαδέρφη που δούλεψε 18 χρόννια στην ΟΑ και παίρνει σύνταξη 2500. Ειναι 41 χρονών....
Στο Βατοπέδιο ήταν ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ....
Το ακίνητο του Σουφλία δεν ήταν ακριβώς αυθαίρετο. Και για αυτό τελείωσε σύντομα αυτό το "δράμα"....
Στις φωτιές δηλαδή αν είχαμε τον Γιωργάκη θα είχαμε σωθεί? Πότε ακριβώς κάηκε η Πεντέλη? Και με ποιανων τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ? Και πότε δώθηκαν άδειες εκεί?
Για την δολοφονία του πιτσιρικά φταίει η ΝΔ? Αν φταίει σε κάτι η ΝΔ για την Ελληνική Αστυνομία είναι ότι τους παραχαλάρωσε, λόγω του γνωστού συνθήματος "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" Να σας θυμίσω μερικές δολοφονίες αντίστοιχες επι ΠΑΣΟΚ? (Ψάξτε το αντίστοιχο thread) Επεκτάσεις του οποίου είναι και ο Αγ. Παντελεήμωνας κλπ κλπ
Τα δομημένα μιας και ξεχάστηκαν και αυτά, ήταν εφευρεση της ΝΔ? ΧΑΧΑ Και μιας και τα ανέφερα ή "ζημιά" του δημοσίου ήταν μικρότερη από ένα μηνιάτικο του μεγάλου μαγαζιού που λέγεται ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων.
Το χρηματηστήριο αλήθεια τι? Πόσα χάθηκαν εκεί? Με τις ευλογίες υπουργών. Γαμώ τις οικονομικές πολιτικές. Κρατήσαμε πληθωρισμό και ξεπλύναμε και κάτι ψιλά. Και έπρεπε να κρατήσουμε πληθωρισμό τότε. Μετάβαση στο ευρώ βλέπεις...
Τα ρώσικα άρματα, τα PZL και τα λοιπά κατασκευάσματα που απλώς δεν δουλεύουν, αλλά τα πληρώσαμε με πορτοκάλια που δεν αγόραζε κανένας άλλος, το ξεχάσαμε και αυτά?
Τα κόστη των Ολυμπιακών? Τα συστήματα ασφαλείας που ποτέ δεν δούλεψαν?
Ο Κόκκαλής δεν ήταν (και είναι) σκάνδαλο. Ηταν far beyond.... Γιατί άραγες δεν Λέει κουβέντα το ΠΑΣΟΚ για τα σημερινά τεκτενόμενα του συγκεκριμένου?
Μπορώ να γράφω με τις ώρες και μπορώ να προσωποποιήσω σε βαθμό που δεν φανταζεστε, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αλλά βαριέμαι και είμαι και γριπιασμένος....
Ξεκολλάτε λέμε...
Το θεωρώ απίστευτη βλακεία να ψηφίσει κάποιος κάποιον απο τους δύο. Και το θεωρώ απίστευτη βλακεία να κάθεστε να τσαμπουνάτε για τα σκάνδαλα του ενός, παραγράφοντας τα σκάνδαλα του άλλου επί 20 χρόννια, τρώγωνας το χάπι του "αλλου" ΠΑΣΟΚ.
Και επειδή έχω σοβαρότερα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στην ζωή μου: ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????????
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
+10000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ξεχάσατε την ζαρντινίερα και κανά δύο ακόμα![]()
Αλλά επειδή με έχει πίασει ένας αντι-πράσινος (αλλά οχι μπλές)πυρετός τελευταία:
Siemens είναι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ μεσα με τα μπούνια.....
Στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου-Μακη-Βλάκα έχουν κάποιες περίεργες επιταγές στα συνορα Ελβετίας απο δύο πράσινους...
Το ξεπούλημα του ΟΤΕ, όπως και της Ολυμπιακής, ήταν οι μόνες λύσεις για απαλλαγή απο ΥΠΕΡΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους, σε υπερ προβληματικές ΔΕΚΟ. Εχω ξαδέρφη που δούλεψε 18 χρόννια στην ΟΑ και παίρνει σύνταξη 2500. Ειναι 41 χρονών....
Στο Βατοπέδιο ήταν ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ....
Το ακίνητο του Σουφλία δεν ήταν ακριβώς αυθαίρετο. Και για αυτό τελείωσε σύντομα αυτό το "δράμα"....
Στις φωτιές δηλαδή αν είχαμε τον Γιωργάκη θα είχαμε σωθεί? Πότε ακριβώς κάηκε η Πεντέλη? Και με ποιανων τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ? Και πότε δώθηκαν άδειες εκεί?
Για την δολοφονία του πιτσιρικά φταίει η ΝΔ? Αν φταίει σε κάτι η ΝΔ για την Ελληνική Αστυνομία είναι ότι τους παραχαλάρωσε, λόγω του γνωστού συνθήματος "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" Να σας θυμίσω μερικές δολοφονίες αντίστοιχες επι ΠΑΣΟΚ? (Ψάξτε το αντίστοιχο thread) Επεκτάσεις του οποίου είναι και ο Αγ. Παντελεήμωνας κλπ κλπ
Τα δομημένα μιας και ξεχάστηκαν και αυτά, ήταν εφευρεση της ΝΔ? ΧΑΧΑ Και μιας και τα ανέφερα ή "ζημιά" του δημοσίου ήταν μικρότερη από ένα μηνιάτικο του μεγάλου μαγαζιού που λέγεται ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων.
Το χρηματηστήριο αλήθεια τι? Πόσα χάθηκαν εκεί? Με τις ευλογίες υπουργών. Γαμώ τις οικονομικές πολιτικές. Κρατήσαμε πληθωρισμό και ξεπλύναμε και κάτι ψιλά. Και έπρεπε να κρατήσουμε πληθωρισμό τότε. Μετάβαση στο ευρώ βλέπεις...
Τα ρώσικα άρματα, τα PZL και τα λοιπά κατασκευάσματα που απλώς δεν δουλεύουν, αλλά τα πληρώσαμε με πορτοκάλια που δεν αγόραζε κανένας άλλος, το ξεχάσαμε και αυτά?
Τα κόστη των Ολυμπιακών? Τα συστήματα ασφαλείας που ποτέ δεν δούλεψαν?
Ο Κόκκαλής δεν ήταν (και είναι) σκάνδαλο. Ηταν far beyond.... Γιατί άραγες δεν Λέει κουβέντα το ΠΑΣΟΚ για τα σημερινά τεκτενόμενα του συγκεκριμένου?
Μπορώ να γράφω με τις ώρες και μπορώ να προσωποποιήσω σε βαθμό που δεν φανταζεστε, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αλλά βαριέμαι και είμαι και γριπιασμένος....
Ξεκολλάτε λέμε...
Το θεωρώ απίστευτη βλακεία να ψηφίσει κάποιος κάποιον απο τους δύο. Και το θεωρώ απίστευτη βλακεία να κάθεστε να τσαμπουνάτε για τα σκάνδαλα του ενός, παραγράφοντας τα σκάνδαλα του άλλου επί 20 χρόννια, τρώγωνας το χάπι του "αλλου" ΠΑΣΟΚ.
Φίλε είναι μπλέ, δεν γίνεται διαφορετικά αυτή τη στιγμή... αν περιμένεις λίγο να πρασινίσει ο τόπος..Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
[/size]
αυτουνουνου καποιος του εκλεψε το μαξιλαρι οταν κοιμοντανε....
![]()
ψηστου ενα καφε με μεταξα πενταστερο( 5*****)
ΥΓ τριψε και λιγη παπαρουνα δεν τον βλεπω να
κραταει ρελαντι ....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Καλα τι παθατε ολοι με το κοριτσι?Ειναι ΓΑΜΩ τα κομματα η νουδουλα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακου μπλε,δεν πας μεχρι τη Σαντορινη να κοιμασαι στην βαρκα του Μανθου?Κι αυτη μπλε ειναι.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τίς φωτιές του 07 ξέχασες ρε συ.Κάνουν ωραίες ανταύγειες με το μπλε.![]()
Δεν είναι μόνο οι φωτιές,είναι τα ομόλογα,οι παράνομες προσλήψεις,το σκάνδαλο της Vodafone (που σε άλλες χώρες κυβερνήσεις έχουνε παραιτηθεί για πολύ μικρότερης έκτασης σκάνδαλα),οι παράνομες μεταγραφές των παιδιών του Τσιτουρίδη και και και...όρεξη να έχεις να ψάχνεις
Fortis Fortuna Adiuvat
Prokeimenou na min diagrafei to post mou....
ti prepei na grapsw gia na eimai arestos?
![]()
Ότι θες, το δικό σου δεν σβήνει,Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
Prokeimenou na min diagrafei to post mou....
ti prepei na grapsw gia na eimai arestos?
![]()
Των υπολοίπων όμως που θα σου απαντήσουν δεν ξέρω αν θα μείνουν πάνω... :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
H Δεσποινίς ανήκει στην λεγόμενη "βάση" του κόμματος
Μπλέ παρωπίδες και δαγκωτό στον οικείο βουλευτή...
Και μετά λέμε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να σκεφτόμαστε...![]()
![]()
![]()
αδερφε.... :o ΑΔΕΡΦΙΑ!
αν ησουν κι εσυ φυτεμενος σε καμια καρεκλα της νομαρχιας ή του Δημαρχειου και παιδευες τους αλλους με την αναισθησια σου ...... επινες καφεδακια απο το κυλικειο με 20σεντς ..... με πασιεντζα στο PC και 5-6 διαφορετικα χρωματακια να βαφεις τα νυχια σου ..... τετοιες πολιτικες "συνειδητοποιησεις" θα ειχες![]()
αφου ξερουν οτι δεν τους κουναει κανεις....αρκει να πηγαινουν καθε 4 χρονια και να δειχνουν την δουλοπρεπεια τους ......![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam