Καλησπερα παιδια.
Αυριο το πρωι, εκτος απροοπτου, παραγγελνω απο τον Σουλτατη το εν λογω μοτορι. Μια ευκολη ερωτησουλα εχω λοιπον.
Σε ενα ΜΟΤΟ ειχα διαβασει οτι υπαρχει ζελατινα της Honda για το CB1000R. Ισχυει?
Ξερουμε ποσο κανει και ποσο ευκολα/γρηγορα μπαινοβγαινει? Μηπως να κοιταξω για αλλη μαρκα? Εχει ακουσει ή εχει βαλει κανεις να μου πει?
Επισης μηπως συμφερει να την παραγγειλω απο Internet? Ας πουμε λαστιχα για το cbf μου πηρα πριν 2 μηνες απο Αγγλια και γλυτωσα 50-60 ευρω (με την τοποθετηση 35 ευρω). Ομοιως κρανος τωρα που θελω να αλλαξω παλι απο εξω θα παραγγειλω μαλλον. Απλα σκεφτομαι μηπως για μικρο/φτηνο αξεσουαρ οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες και δεν αξιζει να μπω στον κοπο...
Επισης εχω διαβασει (και εδω), οτι μια αλλαγη του τιμονιου με fatbar και κατι τετοια ειναι καλη κινηση. Μπορειτε να με διαφωτισετε γιατι να αλλαξεις τιμονι σε καινουριο μηχανακι, και αν οντως ειναι σχετικα σωστη κινηση τι προτεινετε να βαλω? (αν και οταν αποφασισω να το αλλαξω, κατι δυσκολο αφου δεν το εχω οδηγησει καν ακομα...)
ΤΗΝΧ!