ok ....αλλα δεν ειναι το ιδιο με την προηγουμενη φωτο
ok ....αλλα δεν ειναι το ιδιο με την προηγουμενη φωτο
δικιο έχεις, αλλα απο ότι διαβασα ότι μηχανακια φτιαχτηκαν ήταν όλα 80αρια. Στην πρωτη φωτο είναι απο τα πρωτα μοντελα που κατασκευαστηκαν... και το πιο χαρακτηριστικο έτσι κι αλλιως (και γι αυτο έβαλα και την 2η φωτο) είναι το πλαίσιοΑρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
ok ....αλλα δεν ειναι το ιδιο με την προηγουμενη φωτο![]()
Εχει και πλαίσιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
δικιο έχεις, αλλα απο ότι διαβασα ότι μηχανακια φτιαχτηκαν ήταν όλα 80αρια. Στην πρωτη φωτο είναι απο τα πρωτα μοντελα που κατασκευαστηκαν... και το πιο χαρακτηριστικο έτσι κι αλλιως (και γι αυτο έβαλα και την 2η φωτο) είναι το πλαίσιο![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ναι ρε παιδες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΟS to μηχανακι.
και άλλωστε είναι 80αρι και η τόμος εκεινη την περίοδο αποσύρθηκε απο τους αγωνες...
Αντε επειδη σας φωναξα και αισθανομαι ασχημα, θα σας πω 5 πραγματακια ακόμα...![]()
Λοιπον η ιστορία έχει ως εξης, απο ότι καταλαβα, αφου γενικα είναι δυσκολο να βρω πληροφορίες για αυτα τα μηχανακια και οι περισσότερες είναι σε "αγνωστη¨γλώσσα.
Υπήρξε ένας τυπος λοιπον που αγόρασε καποια πολυεστερικα πλαίσια απο την ΤΟΜΟΣ, όταν αυτη εκλεισε, στις αρχες της δεκαετιας του 80, με σκοπο να τα μελετήσει.
Εφτιαξε λοιπον καποια μηχανακια με σκοπο να τρεξει στη κλαση των 80cc. Απο ότι καταλαβα εφτιαξε τους κινητήρες και καποια τα φόρεσε σε πλαισια τομος και κάποια σε δικα του πλαισια -πολυεστερικα παντα.
Αντε μονο το όνομα του έμεινε!
κι αλλη μια φωτο απο μια φλεβα που βρήκα
![]()
Σωστός, αν και θα το έκαιγα. Όχι λόγω δυσκολίας αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι ήταν ένα demo σε έκθεση. Το υδρόψυκτο μοτεράκι μάλλον για πλαστικό το κόβω.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
hallooooooooooo...!![]()
![]()
Δεν είναι πλαστικο και δεν είναι υδροψυκτο (κι εγω μπερδευτηκα). Φοραει τον ίδιο κινητηρα με το παρακατω...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σωστός, αν και θα το έκαιγα. Όχι λόγω δυσκολίας αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι ήταν ένα demo σε έκθεση. Το υδρόψυκτο μοτεράκι μάλλον για πλαστικό το κόβω.![]()
κατι σαν καπακι είναι...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Δεν είναι πλαστικο και δεν είναι υδροψυκτο (κι εγω μπερδευτηκα). Φοραει τον ίδιο κινητηρα με το παρακατω...
κατι σαν καπακι είναι...
Σωραίος...:a47:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
...
Και τώρα ενα αγωνιστικό.. για να σας δω!![]()
ΚΤΜ![]()
ωραιο avatar by the way... Να σε πω, θα αλλαξεις και το nick σε piscina racing?![]()
:rotflmao:
![]()
![]()