Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Eρωτηση προς ασφαλιστες

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ευχαριστω...

Να πω και ενα ανεκδοτακι γαματο;

Πιστευα......πιστευα λεω :rotflmao: οτι το κρατος :rotflmao: ...θα μπορουσε να προστατευσει τους πολιτες του....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε;
    αυτο που δεν εχω κρατησει το εμοτικον με τη μουτζα ρε παιδι μου πολυ μαλακια τελικα... :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Και στην ΑΣΠΙΣ μια χαρά ακριβά είναι (ήταν)
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Ευχαριστω...

Πιστευα......πιστευα λεω :rotflmao: οτι το κρατος :rotflmao: ...θα μπορουσε να προστατευσει τους πολιτες του....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε;

Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Ευχαριστω...

Δεν το καταλαβα

Re: Re: Re: Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Υπάρχουν και χειρότερα τελικά..!

Πάντως ένα γνωστός μου ασφαλιστής που ρώτησα(όχι αυτός που μου έδωσε την aspis & την general) μου είπε ότι η ασπίς είχε πολύ μεγάλο πελατολόγιο όπου τώρα θα πέσουν σαν τα κοράκια οι υπόλοιπες για να παρουν τους πελάτες και υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός που θα πάρει το συμβόλαιο σου για να σε κρατήσει σαν πελάτη να σου καλύψει το χρόνο που έχεις πλήρωσει αλλα να σου ανανεώσει αναγκαστικά για τους επόμενους 6 μήνες σε αυτόν.
    Πιστεύω ότι για κάποιους που ανανεώσαν πρόσφατα (όπως εγώ τον Αυγουστο) θα συμφέρει εκτός αν ζητήσει τιποτα τρελά φράγκα για 6 μήνες.
    Σωστο
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

1.Οσοι εχουν ασφαλιστηρια πληρωμενα μεχρι 2 μηνων απο την ημερομηνια που εκλεισαν οι Εταιρειες πρεπει να τα δωσουν στον Ασφαλιστη/Πρακτορα τους προκειμενου να παρουν τα χρηματα τους πισω κατα την εκαθαριση [μηνες]

2.Ο Ασφαλιστης/Πρακτορας μπορει να κλεισει συμφωνια με αλλη Ασφαλιστικη για την μεταφορα αυτων των συμβολαιων [ανεξαρτητως διμηνου] χωρις επιβαρυνση για τον πελατη, λεπτομερειες στους Ασφαλιστες σας ΤΩΡΑ! [κουραγιο δεν χαθηκε ακομα η μαχη]

Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
    Και το πληρωσα τον Αυγουστο (Σκουρτης)

Με την ασφαλεια ζωης ξερει κανεις τι γινεται; (στην Ασπις)
    Εχω δωσει 2500 ευρω μεχρι στιγμης.
    Πανε τα λεφτα;

Ο πρακτορας θα παρει τα λεφτα σου πισω [ολα] γιατι δεν εκλεισες 2 μηνο,
    αλλα δειξε και συ διαβασμενος ειναι δυσκολοι οι καιροι
    Ο κλαδος Ζωης θα λειτουργει υπο Εποπτεια μεχρι να μεταβιβαστει ομαλα το χαρτοφυλακιο στις αλλες Εταιρειες, θα ενημερωθεις συντομα

Re: Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Ο πρακτορας θα παρει τα λεφτα σου πισω [ολα] γιατι δεν εκλεισες 2 μηνο,
    αλλα δειξε και συ διαβασμενος ειναι δυσκολοι οι καιροι
    Ο κλαδος Ζωης θα λειτουργει υπο Εποπτεια μεχρι να μεταβιβαστει ομαλα το χαρτοφυλακιο στις αλλες Εταιρειες, θα ενημερωθεις συντομα

Τον πηρα και μου ειπε οτι θα τα τακτοποιησει χωρις να δωσω αλλα λεφτα:wacko:

Του ειπα και για το 2μηνο και μου ειπε οτι ναι.......χμμμμ ετσι ειναι !!!! (απορησε)

Re: Re: Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
    Τον πηρα και μου ειπε οτι θα τα τακτοποιησει χωρις να δωσω αλλα λεφτα:wacko:

Του ειπα και για το 2μηνο και μου ειπε οτι ναι.......χμμμμ ετσι ειναι !!!! (απορησε)

Σου εδωσε την Νο 2 λυση και εισαι οκ

καλα το avatar απο τα καλυτερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    1.Οσοι εχουν ασφαλιστηρια πληρωμενα μεχρι 2 μηνων απο την ημερομηνια που εκλεισαν οι Εταιρειες πρεπει να τα δωσουν στον Ασφαλιστη/Πρακτορα τους προκειμενου να παρουν τα χρηματα τους πισω κατα την εκαθαριση [μηνες]
    Βοήθησε με λίγο. Είναι νόμος αυτός του υπουργείου εμπορίου ή πάγια τακτική;
    Καλλιά στα όρη άρχοντας
    παρά στον κάμπο δούλος,
    θωρώ τον κόσμο από ψηλά
    κι είναι δικός μου ούλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
    Βοήθησε με λίγο. Είναι νόμος αυτός του υπουργείου εμπορίου ή πάγια τακτική;
    Ο Εκκαθαριστης που ορισθηκε θα καλεσει τους Ασφαλιστες/Πρακτορες και αναλογα με την συμβαση που ειχαν υπογραψει [δικαιωμα επιστροφης και ακυρωσης συμβολαιου αυτ/του, ΣΥΝΗΘΩΣ 2 μηνες] θα αφαιρεσει απο τον λογαριασμο οποια ασφαλιστηρια δεν εχουν περασει αυτο το χρονικο διαστημα.

Είχαμε μία ευχάριστη εξέλιξη στο θέμα με τις ασφάλειες που έκλεισαν. Με πήραν τηλέφωνο απο το πρακτορείο που είχα κάνει την ασφάλεια για το scooter και μου ειπαν ότι θα έρθουν να παρουν την παλιά και να μου φέρουν την καινούρια (σε άλλη εταιρία) χωρίς ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
    Η ασφάλεια του scooter βέβαια είναι η πιό φτηνή αλλά δεν παύει να είναι θετική αυτή η κίνηση και κυρίως ελπιδοφόρα...!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=65419&cid=8

Αύξηση ασφαλίστρων μέχρι τα Χριστούγεννα , εώς και 20%....!!!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σαν πρωην ασφαλιστης της Ασπις....
    Λεω απλα οτι ολα τα συμβολαια μοτο και ιχ που ειχαν γινει απο το γραφειο μας στην Συρο πηγαν στη νεα εταιρια που αναλαβαμε ΧΩΡΙΣ να πληρωσει ουτε 1? κανενας πετατης...

Οποτε ρωτηστε πριν αλλαξετε ασφαλεια,σε πια εταιρια παει το συμβολαιο σας.....γιατι υπαρχουν εταιριες που δεχονται της ασφαλειες της Ασπις με τους ορους που ειχατε υπογραψει οταν κανατε το συμβολαιο! Ειναι κριμα να πληρωσετε οταν μπορειτε να το κανετε χωρις εξοδα,απλα λιγο ψαξιμο θελει!

Η Ασπις σε λιγο καιρο θα ανοιξει κανονικα απο οτι λενε τα μεγαλοστελεχοι της,αλλα το θεμα ειναι πιος ξανακανει συμβολαιο με αυτους και για αυτους.......

Οσο για τα ασφαλιστρα που ανεβενουν....
    μας ειχε ανακοινωθει απο τον Αυγουστο οτι θα ξανα ανεβουν 20% (η πρωτη αυξηση εγινε 1-7-09)
    οποτε καλο θα ηταν αν μπορειτε να τα κανετε ετησια....για να γλυτωσετε ενα χρονο αυξηση...

αυτα τα ολιγα!

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Γι' αυτή την ιστορία που αναφέρεται, όντως ισχύει για την περίπτωση που έχεις κάνει συμβόλαιο μέχρι 2 μήνες πριν. Από κει και πέρα, για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, ο ασφαλιστής σου ο ίδιος οφείλει να μεταβιβάσει το υπόλοιπο των συμβολαίων με αυτές τις ασφάλειες σε άλλες.

Πάντως πέραν τούτου, εγώ προσωπικά είχα μία ατυχία και μία απίστευτη κωλοφαρδία με αυτές τις ασφαλιστικές...

Η ατυχία ήταν ότι η γυναίκα μου είχε τρακάρει με έναν αλβανό ο οποίος ήταν στην ΑΣΠΙΣ, αλλά λόγω του ότι ο αλβανός είχε τρακάρει άλλους 2, (συνολικά πήρε 3 στο λαιμό του ο κακούργος), δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός. Ως εκ τούτου, θα έπρεπε να αποζημιωθούμε από την ΑΣΠΙΣ. Ε, το ατύχημα έγινε αρχές Μαΐου, μας δώσανε (και καλά) ημερομηνία πληρωμής στις 24 Αυγούστου και όταν πήγα να αποζημιωθώ μου δώσανε αναβολή για 20 μέρες. Αφού έγινε ένας πανικός εκεί μέσα (όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλους που τους είπαν την ίδια παπάτζα) παρ' όλα αυτά δεν έγινε τίποτα. Ε, και μετά από 10 μέρες βάρεσαν λουκέτο (κάτι ξέρανε)......

Η κωλοφαρδία ήτανε ότι το δικό μου το αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο στη General Union, και έληγε στις 21/9 στις 12 το μεσημέρι. Ε, στις 3 ανακοινώθηκε ότι βαράνε λουκέτο! (Εν τω μεταξύ εγώ ήδη το ξερα ότι θα βαρέσει λουκέτο με αυτά που ακουγόντουσαν και ήδη είχα ετοιμάσει τα μπογαλάκια μου για άλλη ασφαλιστική...)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προς Ασφαλιστές....
    από PortisHead στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2011, 16:50
  2. Ερωτηση προς ασφαλιστές
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2011, 10:30
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF