Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 242

Θέμα: drz 400

ναι οντωσ! μεγαλη βλακεια αυτο για αυτο αρχικα θα το δοκιμασω με την δικη του μπαταριουλα κ βλεπουμε!!! απο οτι ειδα τωρα για την θερμοκρασια το συνδεσες με την βιδα πανω στο ψυγειο. εγω σκεφτομαι να κανω το αλλο με τα κολαρα το θεωρω πιο αξιοπιστο. τι λες? ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolakhs89
    ναι οντωσ! μεγαλη βλακεια αυτο για αυτο αρχικα θα το δοκιμασω με την δικη του μπαταριουλα κ βλεπουμε!!! απο οτι ειδα τωρα για την θερμοκρασια το συνδεσες με την βιδα πανω στο ψυγειο. εγω σκεφτομαι να κανω το αλλο με τα κολαρα το θεωρω πιο αξιοπιστο. τι λες? ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου...
    γιατι εχεις το κιτακι?
    πως θα το κανεις? στην βιδα ειναι πολυ απλο και ευκολο, το αλλα θελει το κολαρο με την υποδοχη για τον αισθητηρα να κοψεις την σωληνα, σφηκτηρακια κλπ.
    γιατι να κανεις τη ζωη σου δυσκολη?
    μπαταρια απ' οτι διαβασα στο thumpertalk κραταει γυρω στους 6 μηνες.
    αλλα χανεις τα δεδομενα σου. ασε που η εταιρια στο μανουαλ λεει απ' ευθειας.

ασχετο εχεις και το dashboard μα τα λαμπακια?
    DRZ 400 SM, AKRAPOVIC SLIP ON, DELCEVIC HEADER, FCR39MX, BMC FILTER, VAPOR COMPUTER.

ναι το κιτακι εχω.. αυτο με τα κολαρα που λες ειναι ετοιμο με το φισακι απο το κοντερ!! απλα κοβω το κολαρο κ βαζω εκεινο στην μεση, το σφιγγω κ ετοιμος! οχι το αλλο που ειπες δεν το εχω γιατι δεν εχει ουτε ενδειξη νεκρου ουτε τιποτα το δικο μου απο την μανα του οποτε τσαμπα θα το επαιρνα!!!

οκ.
    καλες δουλειες, και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.
    DRZ 400 SM, AKRAPOVIC SLIP ON, DELCEVIC HEADER, FCR39MX, BMC FILTER, VAPOR COMPUTER.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolakhs89
    ναι το κιτακι εχω.. αυτο με τα κολαρα που λες ειναι ετοιμο με το φισακι απο το κοντερ!! απλα κοβω το κολαρο κ βαζω εκεινο στην μεση, το σφιγγω κ ετοιμος! οχι το αλλο που ειπες δεν το εχω γιατι δεν εχει ουτε ενδειξη νεκρου ουτε τιποτα το δικο μου απο την μανα του οποτε τσαμπα θα το επαιρνα!!!
    Αυτο με τα κολαρα??? Εμας ειχε το βιδακι , απλα πραγματα...! Ξεβιδωνεις , βιδωνεις και ετοιμος !
    Ουτε κοψε ουτε ραψε!
    Αν εχεις αυτο με το βιδακι χρεισιμοποιησε το!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

ναι αυτο με το πλαστικο κολαρο μου ηρθε που μπαινει στη μεση απο το κανονικο κολαρο! πολυ απλο ειναι κ αυτο σιγα!! παντως το κοντερακι τα σπαει! μου αρεσε παρα πολυ!!!

DRZ400

Γεια σας και απο εμενα τον drztakia

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φωτογρ. 0178.jpg 
Προβολές:	329 
Μέγεθος:	74,3 KB 
ID:	176244

Re: DRZ400

Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
    Γεια σας και απο εμενα τον drztakia
    Καλωςτονα!!!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Mαγκες ειδα λιγο της απαντησεις σας και θελω να οπω την γνωμη μου και την εμπειρια μου πανω στο μοτο.Απο κινητηρα δεν ειχα ακομα προβλημα εγω αλλα ενας γνωστος μου επαθε το εξης σοβαρο προβλημα.Λογο ακποιου προβληματος τροφοδοσιας που οδηγουσε σε διακοπες τις μοτοσυκλετας ξεβηθωθηκαν οι βιδες απο τα πηνια και του τα δυελησαν ολα μεσα.Καλο θα ηταν για μια ματια στις βιδες απο τα πηνια σας,μην τυχων υπαρξει και αλλο θυμα.Επισης ακουσα οτι καιγονται τα πηνια (προσωπηκα ακομα δεν εχω παθει τετοιο πραμα).Εγω μονο ρελε μιζας ετυχε να αλλαξω τον πρωτο χρονο λειτουργιας του.
    Κινητηρα δενε χω αγγιξει και ουτε με απασχολει.Με ενα φιλτρο ΚΝ και λαιμους crd εξατμιση leovince το μηχανακι ανεπνευσε παρα πολυ.Απο γραναζωμα με βολεψε αρκετα το 15/44 η 14/44.Αυτοκολητα μεσο ebay απο την www.amrracing.com 100 ευρο με μεταφορικα.Ποδια κινητηρα 60 ευρο απο αγγλια μεσο ebay (ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ).Ολα τα αλλα τα αγορασα απο ελλαδα οπως τιμονι κοντερ μικρο (ποδηλατου ειναι στην ουσια) χουφτες και πλαστικα και και και.Τοτε δεν ηξερα απο ebay ομως......Καλο μηχανακη αγιο κτλ αλλα ειναι ΒΑΡΥ και οτι και να κανεις δεν ελαφραινει οσο θα ηθελε καποιος,αλλα οτι δινεις περνεις.Αυτα.
    Οτιδηποτε αναρωτιεσαι καλα κανε και ρωτα φιλε.
    Μακης Καβαλα

Επισης μα πω οτι ανταλακτικα στο ebay για drz εκατονταδες

Mαγκες ειδα λιγο της απαντησεις σας και θελω να οπω την γνωμη μου και την εμπειρια μου πανω στο μοτο.Απο κινητηρα δεν ειχα ακομα προβλημα εγω αλλα ενας γνωστος μου επαθε το εξης σοβαρο προβλημα.Λογο ακποιου προβληματος τροφοδοσιας που οδηγουσε σε διακοπες τις μοτοσυκλετας ξεβηθωθηκαν οι βιδες απο τα πηνια και του τα δυελησαν ολα μεσα.Καλο θα ηταν για μια ματια στις βιδες απο τα πηνια σας,μην τυχων υπαρξει και αλλο θυμα.Επισης ακουσα οτι καιγονται τα πηνια (προσωπηκα ακομα δεν εχω παθει τετοιο πραμα).Εγω μονο ρελε μιζας ετυχε να αλλαξω τον πρωτο χρονο λειτουργιας του.
    Κινητηρα δενε χω αγγιξει και ουτε με απασχολει.Με ενα φιλτρο ΚΝ και λαιμους crd εξατμιση leovince το μηχανακι ανεπνευσε παρα πολυ.Απο γραναζωμα με βολεψε αρκετα το 15/44 η 14/44.Αυτοκολητα μεσο ebay απο την www.amrracing.com 100 ευρο με μεταφορικα.Ποδια κινητηρα 60 ευρο απο αγγλια μεσο ebay (ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ).Ολα τα αλλα τα αγορασα απο ελλαδα οπως τιμονι κοντερ μικρο (ποδηλατου ειναι στην ουσια) χουφτες και πλαστικα και και και.Τοτε δεν ηξερα απο ebay ομως......Καλο μηχανακη αγιο κτλ αλλα ειναι ΒΑΡΥ και οτι και να κανεις δεν ελαφραινει οσο θα ηθελε καποιος,αλλα οτι δινεις περνεις.Αυτα.
    Οτιδηποτε αναρωτιεσαι καλα κανε και ρωτα φιλε.
    Μακης Καβαλα
    Ναι αυτο με τις βιδες ισχυει , οι Αμερικανοι το εχουν στις πρωτε μοντες που πρεπει να του κανεις , θελει λοκταϊτ εκει .
    Το καψιμο των πηνιων λενε οτι οφηλεται στο λαδι , θελει 15W-20w/50 , oχι π.χ 15w-20w/40 .

Επισης μα πω οτι ανταλακτικα στο ebay για drz εκατονταδες
    Κανονικα!!!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

τα υπολοιπα 4 πια ειναι????????αυτο το λοκταιπ πως το λενε κιολας τη ειναι?πασοκολα?

τα υπολοιπα 4 πια ειναι????????αυτο το λοκταιπ πως το λενε κιολας τη ειναι?πασοκολα?
    κόλλα σπειρωμάτων

Απλα αν το παρεις το κιτ στη φλατζα της βασης εχει "μια" φλατζα που αποτελειται απο 3 ενωμενες μεταξυ τους με 2 πριτσινια , με αυτη τη τριπλη φλατζα η συμπιεση θα ειναι 11,3:1 αν θελεις να ειναι σα του 'Ε τοτε τα ξεπριτσινωνεται και χρησημοποιητε μια απο τις δυο εξωτερικες , οχι την μεσαια . [/B][/QUOTE]

εγινε ενα λαθος μαλλον! πηρα το κιτακι 436cc το βαλαμε πανω στο μηχανακι μου βγαζοντας κ την μεσαια απο τις τρεις φλατζες που μου ειχες πει αλλα το μηχανακι αναιβασε τρελη συμπιεση ετσι στα 170psi με αποτελεσμα να θελει παλι ανοιγμα για να μπει κ η τριτη φλατζα κ να πεσει η συμπιεση σε φυσιολογικα ορια!! Γιατι το συναιβει αυτο? μηπως επειδη το δικο μου μηχανακι ειναι το Ε οποτε εχει παραπανω συμπιεση απο μονο του?

Τα 'S/'SM εχουν αυτη τη τριπλη φλατζα και εχουν 11.3:1 συμπιεση , το 'Ε εχει μια μονο και βγαζει 12.2:1 .

Ψαξε στο thumpertalk στο drz400 forum για comp ratio .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF