Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 97

Θέμα: Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σαν τι να γίνει; να βγούμε με ντουντούκα και να το διαλαλούμε;όσο υπάρχουν πελάτες ανυποψίαστοι θα τους κάνουν τα ίδια...μέσω των φόρουμ και της διάδοσης σε γνωστούς μας και αυτοί σε δικούς τους μόνο...αλλιώς θα τρέχουμε για "συκοφαντική δυσφήμιση"...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Παράκληση προς τους mods.

Γνωρίζουμε τα περί καταγγελιών και κανόνων του φόρουμ, αλλά πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει με αυτόν τον άνθρωπο!

Τουλάχιστον να σωθούν οι επόμενοι.

Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα που έχουν συμβεί με τον συγκεκριμένο έμπορο να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση.

Όσοι επίσημα και επώνυμα επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία ομαδική καταγγελία εναντίον του (με τη συνδρομή κάποιου δικηγόρου ίσως) να μαζευτούμε να δούμε τι μπορεί να γίνει επιτέλους.
    Παιδια, επειδή τέτοιου είδους προβλήματα με το συγκεκριμένο κατάστημα συμβαίνουν.....συχνά , επιτρέψαμε την δημοσιοποίηση του ονόματος.

Αν θέλει κάποιος να κινηθεί και με άλλους νόμιμους τρόπους προς την επιχείρηση, μπορεί να συζητηθεί. Αν και όσοι ξέμπλεξαν με χ,ψ τρόπους πιθανότατα δεν θα θέλουν να ξαναμπλέξουν....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Για αυτό λέω με τη βοήθεια δικηγόρου.

Να γίνει τουλάχιστον ένα στίκι που θα προτρέπει τον κόσμο να αποφεύγει το συγκεκριμένο μαγαζί, χωρίς να κινδυνεύει με καταγγελία για δυσφήμιση.
    Έχουμε να κάνουμε με απατεώνα που συνεχίζει τόσα χρόνια το ίδιο βιολί!
    Δεν γίνεται να συνεχίζει ανενόχλητος

Πάντα θα υπάρχουν ανυποψίαστοι γιατί δεν γίνεται ο καθένας να παρακολουθεί τον χώρο της αγοράς και να ξέρει.

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Ποοο ρε.. Κ εγώ τα έχω πάρει στα κρανία που δν μου έχουν δώσει καθρέπτες κ το σήμα του 09 για τη μηχανή... Απο 30 Απριλίου περιμένω.. Τι να πώ..

Καλά ξεμπερδέματα φίλε..

σημαίνει βροχή Το avatar του/της baran
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Σήμερα καταφέρνει ακόμα να είναι άφαντος απο το μαγαζί και έχει πολλούς λόγους για αυτό. Πήγα δύο φορές σήμερα και λείπει υποτίθετε στο δικαστήριο. Μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Με πήρε τηλ και μου είπε πως μέχρι το μεσημέρι θα εξοφλήσει την Triumph.
    Χρωστάει και σε άλλους που τον περιμένουν για σήμερα. Βρήκα έναν ακόμα άμοιρο στο μαγαζί του του οποίου του χρωστάει την αξία της μηχανής του που πούλησε απο τη βιτρίνα του στις 22 Αυγούστου.

Μάγκες το παίχνίδι αρχίζει να χοντραίνει!!!

Το απόγευμα προμηνύετε πολύ ζεστό...θα προκληθούν επεισόδια στη Λεωφόρο...
    Καλά χιλιόμετρα μάγκες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Tι να πει κανεις ρε γαμωτο!
    Απορω πως καποιοι πεφτουν το βραδυ για υπνο...
    Και με τι ορεξη ξυπνανε τα πρωινα,ξεροντας τι θα αντιμετωπισουν...
    Παρ'ολαυτα συνεχιζουν.
    The only easy day was yesterday.

το ότι τον ψάχνουν απο χίλιες δυο μεριές εδω και δυο τουλάχιστον μηνες, χωρίς αποτέλεσμα φυσικά, μόνο εγώ το έχω ακούσει???

εύχομαι να είναι μόνο φήμες ....

οι ενδιαφερόμενοι, καλά θα κάνουν να κινηθούν άμεσα, με όποιο τρόπο αυτοί νομίζουν ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

οι ενδιαφερόμενοι, καλά θα κάνουν να κινηθούν άμεσα, με όποιο τρόπο αυτοί νομίζουν ....

ναι , να ξερουν μονο κατα που να ψαξουν....

br.jpg
    Accipere quam facere praestat injuriam

Γεια σας παιδες. Ειμαι και εγω απο αυτους που παραλιγο να την πατησουν. Περιεργως η συζητηση που ειχα ξεκινησει ή σβηστηκε ή δε μπορουσα πια να τη βρω. Τελωσπαντων λυπαμαι πολυ για την ολη κατασταση που συνεβει και σε εμενα. Εγω μονο 1 μηνα εκανα υπομονη. Με πολλες φωνες δια τηλεφωνου και αρκετες επισκεψεις, ο Σπυρακος με παρεπεμψε στην ασυμπαθιστη ξανθια (ξερουν οι απατημενοι για ποιους μιλαω) και αυτη στο αφεντικο. Αυτος με πηρε τηλεφωνο και την επομενη μερα πηγα και πηρα τα λεφτα μου. Οποιος θελει περισσοτερα ας στειλει προσωπικο.

Φιλικα
    Γιωργος

Παθών κι εγώ και ακόμα χειρότερα,εις γνώσιν μου,γιατί ενώ ήξερα το τι κουμάσι είναι,
    πήγα κι αγόρασα από εκεί γιατί μου έκανε την πιο συμφέρουσα ανταλλαγή-αγορά νέου.
    Κυκλοφορούσα 2 μήνες το πυροβόλο χωρίς πινακίδα και άδεια.
    Απ ότι έμαθα εκ των υστέρων,
    μου καθυστερούσε τα χαρτιά γιατί χρωστούσε την μοτo στην sAprilia και δεν του έδιναν την χαρτούρα για να το δηλώσει στο Υπουργείο.
    Εγω βέβαια σαν βλάκας τον είχα ξεχρεώσει στο ακέραιο.Πως πήρα τα χαρτιά ;

Πήρα τηλ. στην sAprilia και τους ΞΕΧΕΣΑ για τον εξουσιοδοτημένο του κερατά που έχουν.
    Αυτοί δεν γνώριζαν καν το όλο σκηνικό με την μοτό μου.Και δεν μου κάνει εντύπωση.
    Μετά από 2 ώρες από το τηλεφώνημα μου στην sAprilia ,
    με πήραν τηλ. από τον Globalban για να περάσω να παραλάβω τα χαρτιά μου...

Τι να λέμε τώρα,
    όταν ολόκληρη αντιπροσωπία Ελλάδος συνεργάζεται με τέτοια κατακάθια και κολοτουμπάκιδες,
    μόνο και μόνο γιατί τους κάνει τρελές πωλήσεις (το πως το κάνει το βλέπουμε),
    καταλαβαίνετε για τη βρώμα μιλάμε και ότι το μόνο που μετράει είναι οι πωλήσεις.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Παθών κι εγώ και ακόμα χειρότερα,εις γνώσιν μου,γιατί ενώ ήξερα το τι κουμάσι είναι,
    πήγα κι αγόρασα από εκεί γιατί μου έκανε την πιο συμφέρουσα ανταλλαγή-αγορά νέου.
    Αυτό είναι το κόλπο του!!!:a015: :a015:

Έτσι την πατάνε όλοι.

Δεν ξέρω αν είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, αλλά είτε είναι είτε όχι, νομίζω ότι αν ο κάθε πελάτης διαμαρτύρεται στην αντίστοιχη αντιπροσωπεία, ίσως γίνει τίποτα.

Φυσικά δεν μπορούν να μην του πουλάνε μηχανάκια και σίγουρα τον ξέρουν στην αγορά.
    Το λέω μόνο γιατί έχω την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι αντιπροσωπείες δεν θα θέλουν να χαλάσουν τη φήμη τους λόγω του λαμόγιου αυτού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    Γεια σας παιδες. Ειμαι και εγω απο αυτους που παραλιγο να την πατησουν. Περιεργως η συζητηση που ειχα ξεκινησει ή σβηστηκε ή δε μπορουσα πια να τη βρω.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=84625
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν απορειτε για ποιο λογο παιρνει τα λεφτα, τα κρατα μεχρι τα ορια του εκαστοτε θυματος που τα ακουμπαει και λιγο πριν μπουκαρει στο μαγαζι του ετοιμος να τον δειρει, του τα επιστρεφει; Τι του προσφερει αυτη η τακτικη; Απο που βγαζει κερδος;
    Φταινε οσοι την πατανε και μετα αφου παρουν πισω τα χρηματα τους, αρκουνται στο να τον δυσφημιζουν σε γνωστους και φιλους και οχι να τον κυνηγησουν δικαστικα ή να τον καταγγειλουν σε καταναλωτικες οργανωσεις και στη Γ.Γ. καταναλωτη.

καλά να πάθουμε, με τα μυαλά που έχουμε... οι φήμες ακούγονται εδω και πολύ καιρό, αλλά αφού η τσέπη μας πρόκειται να γλιτώσει μερικά ευρώ, δίνουμε χώρο και ευκαιρίες σε λαμόγια κάθε είδους να δράσουν!!!

πρέπει να μάθουμε όλοι επιτέλους, να στηρίζουμε σοβαρούς επαγγελματίες - εμπόρους με τις αγορές μας ακόμα κι αν είναι λίγο πιο ακριβοί! ....γιατί μακροπρόθεσμα, αποδεικνύονται πιο φθηνοί .....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    καλά να πάθουμε, με τα μυαλά που έχουμε... οι φήμες ακούγονται εδω και πολύ καιρό, αλλά αφού η τσέπη μας πρόκειται να γλιτώσει μερικά ευρώ, δίνουμε χώρο και ευκαιρίες σε λαμόγια κάθε είδους να δράσουν!!!

πρέπει να μάθουμε όλοι επιτέλους, να στηρίζουμε σοβαρούς επαγγελματίες - εμπόρους με τις αγορές μας ακόμα κι αν είναι λίγο πιο ακριβοί! ....γιατί μακροπρόθεσμα, αποδεικνύονται πιο φθηνοί .....
    Είσαι άκυρος φίλε. Οι φήμες μπορεί να ακούγονται αλλά ποιοί τις μαθαίνουν?
    Νομίζεις ότι όλοι έχουν παρέες που έχουν ως κοινό ενδιαφέρον τις μοτοσυκλέτες, ή ότι όλοι βαράνε κάρτα σε forum?Άνοιξε ένα απ΄τα τελευταία τεύχη μοτοσυκλέτας που κυκλοφορούν και δες πόσες σελίδες διαφημιστική καταχώρηση έχει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 01:44
  2. Γερμανος-κινεζος-Ελληνας
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 03:49
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 15:33