Καλημέρα, είδες που τσίμπησα κι άλλο πελάτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Ωχ, παλι πηρε μπρος![]()
![]()
![]()
Kazolinos το 2ο video ξεπερνά τις μοτοσυκλέτες..δίτροχα λεωφορεία !!:P
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Σκουτερολεωφορεια.....
αρα....
τα σκουτερ δεν θα γινουν ποτε μοτοσυκλέτες.......
....διοτι ειναι λεωφορεια!!!!
Ακομα ενα αναπαντητο ερωτημα.....απαντηθηκε!!!!
Τελικα ειμαι πολυ καλος.....
αν βρω και την τελικη του στρωματος 650 θα γινω....ΜΥΘΟΣ
ενα ειναι σιγουρο, εκνευριστηκος θορυβοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
Σαλιγκάρια ...
σας εχω ολους.....
http://www.youtube.com/watch?v=ztdL5...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6xMlI...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TgNCCgR6eVI
Σε τι μου απάντησε ; ; ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
[B]Καλημέρα πελάτη..
Σου απάντησε η EVI πιο πάνω..
![]()
Ποιο εργοστάσιο που παράγει σκούτερ το λέει μοτοσυκλέτα ; ;
![]()
![]()
Δείξε μου ένα!!![]()
![]()
Υ.Γ. Αν είσαι τέτοιος ''μαγαζάτορας'' εμένα τουλάχιστον πελάτη δε θα με έχεις ποτέ!! (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Σε τι μου απάντησε ; ; ;![]()
Ποιο εργοστάσιο που παράγει σκούτερ το λέει μοτοσυκλέτα ; ;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
A scooter is a motorcycle with step-through architecture and either a platform for the operator's feet or footrests integral with the bodywork. Elements of scooter design have been noted in some of the earliest motorcycles, and motorcycles identifiable as scooters have been made from 1914 or earlier.
Τα εργοστάσια παράγουν διάφορα πράγματα και τα διαφημίζουν ανάλογα με το target group που επιλέγουν.
Τα λένε σκούτερ, γιατί απευθύνονται σε ανθρώπους που ψάχνουν σκούτερ και όχι άλλο είδος μοτοσυκλέτας.![]()
Σου απάντησε και ο vagtav..
Εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά μόνο αν μου απαντήσεις πιο εργοστάσιο παραγωγής χαρτιού απο ξύλο παράγει μόνο χαρτί υγείας και το διαφημίζει κ όλας..
Ως τότε παραμένεις πελάτης..(όποιος κατάλαβε κατάλαβε ότι θ αγοράσεις ότι θέλω..)
Πάρε κ ένα hint..διάβασε τι λέει το link πιο κάτω, κάτι μεταξύ σκούτερ και μοτοσυκλέτας..WOW και λέει και supersport!!!WOW άρα?????To TMAX είναι ένα σκουτερομοτοσυκλετοσουπερσπορτ?Πάρε ένα..το λέει η yamaha στο site της!!!
http://www.yamaha-motor.com/sport/pr...07/0/home.aspx
Θα ψωνήσεις σου λέω..
Το χει και στο link /sport/ !!!!!!APAPAPAPA
Κάποιος πιο σοβαρός πελάτης?
Υ.Γ Διάβασε κ ένα service manual απο κάποιο scooter..θα βρεις πολλά στο net..σε πολλά σημεία να το αποκαλεί ο κατασκευαστής motorcycle..
Και πές μας, τώρα που απαντήθηκε το ερώτημα σου..μιας και δε στο απάντησε η EVI..τώρα τι?
Μετά το scooter is a motorcycle..like others..τι?
βρε μην τσακωνεστε
super sport
super bikes
on-off
enduro
cross
street
παπι
σκουτερ
βεσπα
υποκατηγοριες οπως sport turing Κλπ κλπ
ολα ειναι ειδη μοτοσυκλετων με διαφορες ορατες (η μη) μεταξυ τους δε συζηταμε το ποιο ειναι καλυτερο φυσικα....
η ιστορια των σκουτερ ειναι παλια και συνδεετε παρα πολυ με τα παπακια (γνωστα σε ολους)
αν τωρα ΔΕΝ θεωρουμε ΟΥΤΕ τα παπια μηχανες(κια) τοτε........
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ξαναδιάβασε τι λέει το site που έβαλες και ξαναέλα για εξετάσεις σε κάνα μήνα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ως τότε παραμένεις πελάτης..(όποιος κατάλαβε κατάλαβε ότι θ αγοράσεις ότι θέλω..)
Πάρε κ ένα hint..διάβασε τι λέει το link πιο κάτω, κάτι μεταξύ σκούτερ και μοτοσυκλέτας..WOW και λέει και supersport!!!WOW άρα?????To TMAX είναι ένα σκουτερομοτοσυκλετοσουπερσπορτ?Πάρε ένα..το λέει η yamaha στο site της!!!
http://www.yamaha-motor.com/sport/pr...07/0/home.aspx
![]()
![]()
Πελααααααααατη μου!!![]()
Ρε συ sf1 24V γιατι δεν παιρνεις αυτο το ρημαδι το R6 να ησυχασουμε ολοι?
Απο την αλλη αν το κανεις εμεις με ποιον θα ασχολουμαστε εδω μεσα?![]()
Blurring the boundaries between scooter and motorcycle, a super sport automatic fuel injected...
Και σου λέω..βρες κ ένα manual..
Πάρε ένα απόσπασμα απο το workshop manual του Tmax..
CHECKING THE ENGINE OIL LEVEL
1. Stand the scooter on a level surface.
2. Place the scooter on a suitable stand.
3. Make sure that the motorcycle is upright.
Το 3 σε ελέυθερη μετάφραση και αφού ο κατασκευαστής έχει προαναφέρει την κατηγορία της μοτοσυκλέτας του..scooter..
3. Σιγουρετείτε οτι η μοτοσυκλέτα είναι όρθια.
Τπτ άλλο έχεις να μας επισημάνεις?Ορίστε ο κατασκευαστής yamaha αποκαλεί τη μοτοσυκλέτα scooter ΤΜΑΧ, το προφανές..μοτοσυκλέτα..
Και όταν σου λέω σ αγοράζω και σε πουλάω επιμένω..δε το χεις..βρες κάτι άλλο να μας πεις...μέχρι να διαβάσεις τίποτα απ αυτά που γράφουν οι κατασκευστές (όχι το τμήμα marketing, διαφιμιστικό κομμάτι) για τα scooter..και πως τα προσδιορίζουν και γιατί..εννοείται οτι τα λένε και scooter..τα θεωρούν όμως μια χαρά μοτοσυκλέτες..το scooter σου έγραψαν πολλοί γιατί το λένε..είναι σα να ρωτάς γιατί τα enduro τα λένε enduro..για να τα βρίσκουν οι fan τους..
Αν επιμένεις οτι δεν έχεις πάρει απάντηση, πες μου να σου στείλω το service manual να το μελετήσεις..
675heat το ξανασκέφτηκα, θα πάω για trackday με το scooter...
Καλά λοιπόν..........για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Blurring the boundaries between scooter and motorcycle, a super sport automatic fuel injected...
Και σου λέω..βρες κ ένα manual..
Πάρε ένα απόσπασμα απο το workshop manual του Tmax..
Το 3 σε ελέυθερη μετάφραση και αφού ο κατασκευαστής έχει προαναφέρει την κατηγορία της μοτοσυκλέτας του..scooter..
3. Σιγουρετείτε οτι η μοτοσυκλέτα είναι όρθια.
Τπτ άλλο έχεις να μας επισημάνεις?Ορίστε ο κατασκευαστής yamaha αποκαλεί τη μοτοσυκλέτα scooter ΤΜΑΧ, το προφανές..μοτοσυκλέτα..
![]()
Όπου πας λοιπόν με το Τ-ΜΑΧ να λες ότι ήρθα με τη μοτοσυκλέτα μου! Οκ πελάτη μου???![]()
![]()
![]()
Σάκη... Σύνελθε! Τι το ιδιαίτερο έχουν τα σκούτερ για να μην θεωρούνται μοτοσυκλέτες??Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Καλά λοιπόν..........για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις!!![]()
Όπου πας λοιπόν με το Τ-ΜΑΧ να λες ότι ήρθα με τη μοτοσυκλέτα μου! Οκ πελάτη μου???![]()
![]()
![]()
![]()
2 ρόδες έχουν, κινητήρα φρένα κτλ. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα πόδια του
αναβάτη κατά την οδήγηση τοποθετούνται δίπλα-δίπλα.
Αλλά από ό,τι φαίνεται από την κατάντια της ψευδοπραγματικότητας που έχεις
πλάσει δεν το αντιλαμβάνεσαι... :rotflmao:Τα ίδια σχιζοφρενικά μου έλεγες
και στο "Άρωμα"![]()
![]()
Σύμφωνα όμως με αυτό το οποίο λες, αυτός που κατασκεύασε το πρώτο σκούτερ
θεωρείται τρελός εφευρέτης, διότι έφτιαξε κάτι το ριζοσπαστικό που δεν αποτελεί
καμμιά αντιγραφή... :rotflmao: Τι να πω, τι να πω....
Φιλικά πάντα, έτσι; Μη με μαλώνεις... :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Τελικά το έχεις κάνει το τσαφ που λέει ο Φαίδων ρε δεν πας καλά λέμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Σάκη... Σύνελθε! Τι το ιδιαίτερο έχουν τα σκούτερ για να μην θεωρούνται μοτοσυκλέτες??![]()
2 ρόδες έχουν, κινητήρα φρένα κτλ. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα πόδια του
αναβάτη κατά την οδήγηση τοποθετούνται δίπλα-δίπλα.
Αλλά από ό,τι φαίνεται από την κατάντια της ψευδοπραγματικότητας που έχεις
πλάσει δεν το αντιλαμβάνεσαι... :rotflmao:Τα ίδια σχιζοφρενικά μου έλεγες
και στο "Άρωμα"![]()
![]()
Σύμφωνα όμως με αυτό το οποίο λες, αυτός που κατασκεύασε το πρώτο σκούτερ
θεωρείται τρελός εφευρέτης, διότι έφτιαξε κάτι το ριζοσπαστικό που δεν αποτελεί
καμμιά αντιγραφή... :rotflmao: Τι να πω, τι να πω....
Φιλικά πάντα, έτσι; Μη με μαλώνεις... :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί πήρες fazer τότε ρε μάγκα εσύ και δεν πήρες σκούτερ αφού έχουν κι αυτά δυο ρόδες κινητ'ηρα και φρένα??
Αυτό το παρακάτω εσύ τουλάχιστον μήν το λες σε εμένα!!!
''''Αλλά από ό,τι φαίνεται από την κατάντια της ψευδοπραγματικότητας που έχεις
πλάσει δεν το αντιλαμβάνεσαι... ''''
Αμα εγώ έχω πλάσει ψευδοπραγματικότητα στο μυαλό μου ρε π@π@ρα εσύ τι έχεις κάνει??![]()
Saki..μπούκωσες?Σου βρήκα κατασκευαστή που λέει το scooter του μοτοσυκλέτα..και πίστεψε με δεν είναι μόνο η yamaha...μετά τι?Άλλη παπάτζα..
Στο φίλο σου λες..γιατί πήρες fazer...τι συγκρίνεις?Στους endurades που δεν πήραν fazer τα ίδια λες?Αλήθεια μόνο τα ss είναι μοτοσυκλέτες για εσένα?
Δε μπορείς να νιώσεις τη διαφορετική χρήση τους?
Άλλη χρήση το ss, αλλη το enduro, άλλη το scooter, άλλη το on/off...
Στις μοτοσυκλέτες που λες κοιτάς 1ον να σου αρέσει, 2ον να τη γουστάρεις, 3ον να την ερωτευτείς αλλά να μην παντρευτείς και 4ον να κάνεις όσο περισσότερα μπορείς μαζί της..
Ε..εμένα με καλύπτει στις περισσότερες ανάγκες μου η μοτοσυκλέτα μου...μπορώ να σου πω σε περισσότερες απ ότι ένα fazer..το οποίο δε θα με χάλαγε να είχα επίσης...