Σελίδα 58 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Τελικά το έχεις κάνει το τσαφ που λέει ο Φαίδων ρε δεν πας καλά λέμε!!!

Γιατί πήρες fazer τότε ρε μάγκα εσύ και δεν πήρες σκούτερ αφού έχουν κι αυτά δυο ρόδες κινητ'ηρα και φρένα??
    Γιατί δεν ήθελα μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ, ήθελα αυτό που πήρα, that's all...

Μπούκωσες, καλά λέγει ο φίλος sf1n4k1!:rotflmao: :rotflmao:

Σκούτερ ονομάζεται μια υποκατηγορία ή τύπος μοτοσυκλέτας, όπως λέμε enduro,
    on-off, παπί, street, supersport ή touring!!!
    Άνοιξε κανένα λεξικό, να δεις τι θα πει μοτοσυκλέτα. "Ό,τι φέρει δυο ρόδες και κινείται με
    μηχανικό σύνολο
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1

Άλλη χρήση το ss, αλλη το enduro, άλλη το scooter, άλλη το on/off...

Στις μοτοσυκλέτες που λες κοιτάς 1ον να σου αρέσει, 2ον να τη γουστάρεις, 3ον να την ερωτευτείς αλλά να μην παντρευτείς και 4ον να κάνεις όσο περισσότερα μπορείς μαζί της..

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα μάγκα μου!!

Το θέμα του θρέντ είναι αν το σκούτερ λέγεται ή θα γίνει μοτοσυκλέτα...........ΟΥΤΕ λέγεται ΟΥΤΕ ποτέ θα γίνει!
    Είναι απλά ένας τύπος δικύκλου και λέγεται σκούτερ!!

Τέλος για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση ΔΕΝ έχω τίποτα με τα σκούτερ άσε που σκέφτομαι
    να πάρω ένα μικρό μέχρι 200 κυβικά για τις εντός πόλεως μετακινήσεις μου!!!

Έχω με όλους αυτούς τους μεγασκουτεράδες που κυκλοφορούν πάντα ξεκράνωτοι και είναι όλο πουλ-μουρ!

Όσο για τον φίλο μου τι θα πω εγώ σ' αυτόν άστον θα τον ''σιάξω'' από κοντά λέμε!!!
    Να μου πει από κοντά θέλω για ποια ψευδοπραγματικότητα μιλάει......... αν λέει για αυτή στο μυαλό του
    έχει καλά............διαφορετικά..................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Μπούκωσες, καλά λέγει ο φίλος sf1n4k1!:rotflmao: :rotflmao:

Το κόβω εδώ τα υπόλοιπα από κοντά!!

Παλαιό μέλος

Τέλος για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση ΔΕΝ έχω τίποτα με τα σκούτερ άσε που σκέφτομαι
    να πάρω ένα μικρό μέχρι 200 κυβικά για τις εντός πόλεως μετακινήσεις μου!!!

Έχω με όλους αυτούς τους μεγασκουτεράδες που κυκλοφορούν πάντα ξεκράνωτοι και είναι όλο πουλ-μουρ!

[/B]
    Μοτοσυκλέτες είναι αδερφέ..διαφορετικού τύπου..λεξικά, κατασκευαστές το λένε, όχι εγώ..

Δεν έχεις κάτι με τους μεγασκουτεράδες που κυκλοφορούν ξεκράνωτοι, αλλιώς θα έβλεπες πολύ περισσότερους , σκουτεράδες και παπάκιδες ξεκράνωτους..θα τα είχες πιο πολύ με τους ssades με το πέδιλο και το κοντό παντελονάκι στην παραλία και τη γκόμενα πίσω μόνο με το μπικίνι...έχεις κάτι με τα megascooter..αν βλέπεις μόνο αυτά ξεκράνωτα..

Απο εκεί και πέρα μιας και ψήνεσαι..μή πάρεις κανα ψοφίμι 200ρι..ψήσου για κανα μτχ μεγαλύτερο κ έλα να μας ξαναπείς.

Υ.Γ δεν υπάρχει παρεξήγηση Με το καλό να βρεθούμε να σηζητάμε κ απο κοντά με τις ώρες κάτι τέτοιο..ΧΑΧ
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    δεν πας και απο ΕΔΩ! να τους πεις για τις κατασκευαστικες ομοιοτητες και την οδηγικη ταυτιση που εχουν τα αυτοματα με τις μοτοσυκλετες??

εκει κανεις δε θα σε MALOSSI !!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αφου μπηκε και ο ανοσορροπος στην συζητηση καιρος να πω κι εγω κατι..
    Ο ορος μοτοσυκλετα ειναι λιγακι αφηρημενος και αναφερεται κακως σε ολα δικυκλα.
    Καπου εδω μπηκαν τα παπιοειδη και τα καταραμενα scooter:wacko:
    Μπαινεις στην καφετερια να βρεις τον saki και τον elle και τους λες ''ηρθα με την μοτοσυκλετα''.
    Βγαινοντας σου λεει ο sakis ''τι μοτοσυκλετα ρε?αυτο ειναι scooter!'', και δικιο θα εχει, διοτι περιμενει να δει κατι πιο συγκεκριμμενο, μια ''μηχανη'' και οχι ενα scooter.

Για'μενα, και για πολυ κοσμο ακομη απ'ο,τι ειδα, ''μοτοσυκλετα'' ή ''μηχανη'' ειναι ενα δικυκλο με ικανοποιητικα φρενα και γκαζι, σωστες αναρτησεις, στιβαρο πλαισιο, θεση οδηγησης που σε αναγκαζει να εισαι σε εγρηγορση.
    Τωρα ,σαν πρωην κατοχος tmax 500, τα φρενα του και το γκαζι του ηταν μια χαρα, οι αναρτησεις του ηταν για κλαμματα, ειδικα η πισω γιατι το συστημα μεταδοσης δεν επιτρεπει πολυτελειες, το πλαισιο ηταν τυπου ''σαπουνε'' και η θεση οδηγησης προτρεπει να μοιαζεις σε κοιμισμενο ελεφαντα.Βεβαια στριβεις αλλα μετα η ευθυνη δικια σου..
    Θελω να καταληξω οτι τα scooter, στην πλειοψηφια τους, ειναι οχηματα που εξυπηρετουν την μετακινηση και την ανεση, γι'αυτο και ειναι μια κατηγορια απο μονα τους.
    Τωρα, φιλε sf1n4k1, αν μπεις στην καφετερια με ενα τζογκακι πενηνταρι ή glx και πεις στην παρεα σου με τα εντουρο, ss, κτλ και πεις ''ηρθα με την μηχανη/μοτοσυκλετα'' γραψ'το σε βιντεο και βαλ'το στο youtube για να γελασει και το χειλακι του καθε πικραμμενου.

Α, και να ξερεις οτι ασφαλως και δεν με ενδιαφερει τι γραφει το εργοστασιο στα manual.
    Αυτοι τα γενικευουν ολα γιατι δεν εχουν αλλη λεξη απο την ''motorcycle''. Εμεις οι ελληνες ειμαστε πιο large, και θελουμε να μαλωνουμε για το παραμικρο.

Elle, το λεξικο μπαμπινιωτη ειναι?Αλλη φορα οταν παμε βολτα ''κατω'' να παρεις το παπακι του μπαμπα σου και να μου πεις οτι ''παμε βολτα με την μηχανη'':rotflmao: :rotflmao:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    δεν πας και απο ΕΔΩ! να τους πεις για τις κατασκευαστικες ομοιοτητες και τις οδηγικης ταυτισης που εχουν τα αυτοματα με τις μοτοσυκλετες??

εκει κανεις δε θα σε MALOSSI !!
    Μπα..με χαρλεάδες δε μιλάω..έχουν τικ στην ομιλία απ το τράνταγμα.. :P

Οι αυτόματες μοτοσυκλέτες ή αλλιώς σκούτερ παρ όλα αυτά εχουν πολλά κοινά και με τις χαρχάρλευ..

Παλαιό μέλος
    Επ καλώς τον konsttanttinos

Φίλε έχω ενα παπί στρογγυλοφάναρο..και ένα honda jazz 50ρι..μοιάζει με τσόπερ..Στα 16 που το χα..ψάρωνε κόσμο..μηχανή το θεωρώ κι αυτό...κατα τα μέσα του άλλου μήνα θ ανέβω Σαλόνικα με την καλή μου..σε πια καφετέρια να περάσω να ετοιμάσουμε το βίντεο?

Το tmax για κλάματα ε?Τι πήρες μετά απ αυτό?

Εμένα μόνο το γκάζι παραπάνω μου λείπει..κατα τ άλλα στρίβει οκ..το πλαίσιο δεν έχει κάνει κάτι..η πίσω ανάρτηση μαζί σου βαρκάρει λίγο..και η θέση οδήγησης pssss άνεση λέμε...μπάς και είσαι κουλός? Αν και το επόμενο μοτόρι σου δεν δείχνει κάτι τέτοιο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Επ καλώς τον konsttanttinos

Φίλε έχω ενα παπί στρογγυλοφάναρο..και ένα honda jazz 50ρι..μοιάζει με τσόπερ..Στα 16 που το χα..ψάρωνε κόσμο..μηχανή το θεωρώ κι αυτό...κατα τα μέσα του άλλου μήνα θ ανέβω Σαλόνικα με την καλή μου..σε πια καφετέρια να περάσω να ετοιμάσουμε το βίντεο?

Το tmax για κλάματα ε?Τι πήρες μετά απ αυτό?

Εμένα μόνο το γκάζι παραπάνω μου λείπει..κατα τ άλλα στρίβει οκ..το πλαίσιο δεν έχει κάνει κάτι..η πίσω ανάρτηση μαζί σου βαρκάρει λίγο..και η θέση οδήγησης pssss άνεση λέμε...μπάς και είσαι κουλός? Αν και το επόμενο μοτόρι σου δεν δείχνει κάτι τέτοιο..
    Ωραιος
    Δεν λεμε κατι συντριπτικα διαφορετικο απλα η οπτικη μας αλλαζει.
    Α, το βιντεο το φτιαχνεις φυσικα και με την δικια σου παρεα
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος
    Λες να με βγάλει ο Λαζόπουλος????Τρελένομαι!!!

Κάπου πρέπει να χω ένα αυτόματο piaggio δεκαετίας 80 με πετάλια..μ αυτό θα φτιάξω το video..

αν και ειμαι της γνωμης οτι ο καθενας ονομαζει το οχημα του οπως θελει ,
    στην συνηδηση του μοτοσικλετιστη τα σκουτερ δεν ειναι μηχανη.
    και εγω μετα 10 χρονια με μηχανες ειπα να κανω ενα διαλειμα με σκουτερ,
    εχω ενα 500 .
    λοιπον οποτε με ρωτανε τι εχω απανταω οτι εχω σκουτερ
    δεν μπορω να πω μηχανη με τιποτα

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Το κόβω εδώ τα υπόλοιπα από κοντά!!
    :a017: :a5:
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αν ακουσω κι ενα φιλαρακι μου που εχει ενα beverly οτι εχει μηχανη, θα λιωσωωωω!!
    Beverly = μοτοσυκλετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    αν και ειμαι της γνωμης οτι ο καθενας ονομαζει το οχημα του οπως θελει ,
    στην συνηδηση του μοτοσικλετιστη τα σκουτερ δεν ειναι μηχανη.
    και εγω μετα 10 χρονια με μηχανες ειπα να κανω ενα διαλειμα με σκουτερ,
    εχω ενα 500 .
    λοιπον οποτε με ρωτανε τι εχω απανταω οτι εχω σκουτερ
    δεν μπορω να πω μηχανη με τιποτα
    Άλλο το τι έχει περάσει στον κόσμο -που καβαλάει- να λέει και άλλο σε πιο σύνολο ανήκει και το πως θα το χαρακτήριζε το κράτος για παράδειγμα και ο κόσμος που δεν καβαλάει όμως βλέπει.

Τι θέλω να πω;

Εκτός απ'το CBF έχω κι ένα παπί 130άρι. Όλοι εμείς παπί θα το πούμε, η μάνα μου και το κράτος το λένε μοτοσυκλέτα. Ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος;

Ρε παιδιά τον ατελείωτο έχει αυτό το θρεντ λέμε...

Πείτε μου κάτι.

Τα SUV
    Τα εκτός δρόμου (τζιπάκια τα φωνάζουμε)
    Τα διθέσια καμπριολέ
    Τα φορτηγάκια

Είναι αυτοκίνητα ή δεν είναι; Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως δεν είναι, απλούστατα αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα από μένα. Κι αυτή η κουβέντα παύει αυτομάτως να έχει νόημα διότι δεν θ'αλλάξει κανενός η αντίληψη, με όποια επιχειρήματα κι αν χρησιμοποιηθούν.

Φίλοι;

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15