Μπράβο σου, το έκανες πολύ όμορφο!
Καλές βόλτες σου εύχομαι, κι ο Jack σίγουρα θα είναι μαζί σου στις βόλτες.![]()
![]()
Μπράβο σου, το έκανες πολύ όμορφο!
Καλές βόλτες σου εύχομαι, κι ο Jack σίγουρα θα είναι μαζί σου στις βόλτες.![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
![]()
![]()
![]()
δεν έχω λόγια...ά-ψο-γο!
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να σας αρέσει τόσο!!! Λόγο του ότι πρέπει να ρηλαξάρω λίγο καιρό, αλλά και λόγο του ότι έχω και κάποιες άλλες υποχρεώσεις, δεν θα κάνω τίποτα στη μότο για όλο τον Αύγουστο. Από Σεπτέμβριο όμως και πάλι θα συνεχίσω. Και όταν το τελειώσω, θα βάλω τις τελικές φώτος, από κάθε γωνία, αλλά και ένα link με βίντεο για την λειτουργία της.
Και πάλι σας ευχαριστώ. Καλές διακοπές σε όλους![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Φιλαρακι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,δειχνει να εχεις πολυ μερακι κ αγαπη για αυτο που κανεις.οταν ξεκινησα να διαβαζω το θεμα σου δεν περιμενα να γινει ετσι το FZR.Ειχα κ εγω ενα τετοιο .κ μετα πηρα το EXUP 1000 κ τα εχω μεσα στην καρδια μου αυτα τα μηχανακια γιατι με γεμιζουν αναμνησεις.καλη συνεχεια κ καλα χιλιομετρα
πολυ ομορφος χρωματικος συνδυασμος.
πολυ ωραια βαφη.
πολυ ωραια "κοψια" τα πλαστικα.
γενικα ειναι ενα παρα πολυ προσεγμενο rebuilt καισου για ολο το εγχειρημα!!
περιμενουμε με ανυπομονησια να τελειωσει!!
![]()
![]()
![]()
![]()
αναgenesis τιποτα αλλο δν εχω να πω μπραβο φιλε![]()
Λάκη, συγχαρητήρια , πολύ ωραίο . Ωραία δουλειά .
Δεν έχω λόγια! Είναι αυτό που θα ζήλευε κάθε άνθρωπος με αυτό το σαράκι που έχουμε όλοι μας βαθιά ριζομένο! Μπράβο!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι πρωτος ........μαστορας μπραβο συνεχισε
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
μπραβο φιλε παρα πολλη καλη δουλεια
Ο κινητήρας είναι off. Εκτός από τρίψιμο βαλβίδων και μια σειρά ελλατήρια, ήθελε και έναν κύλινδρο που είναι σπασμένος στο άνω χείλος. Και φοβάμαι ότι αν τον επισκευάσω, μπορεί να κρύβει και άλλα μέσα στο κάρτερ.
Πρέπει να βρω άλλον. Και από fzr 1000 '87-'88 ταιριάζει κουτί από ότι έμαθα. Ξέρει κανείς κάτι;
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.