Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 97

Θέμα: Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας

Δεν μπορεί να γίνει κάτι με την triumph ώστε να τον τιμωρήσει η ίδια η εταιρεία και να μην κάνει ξανά πωλήσεις μέσω του συγκεκριμένου?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παιδιά κινηθείτε πολύ γρήγορα νομικά... παρόμοιες τακτικές είχε κάνει και το γνωστό κατάστημα πολύτελών αυτοκινήτων του Απέργη στα Β.Προάστεια και όταν βάρεσε το κανόνι, πολλά εκατομμύρια ευρώ χάθηκαν.

Μην το αφήνετε για τελευταία στιγμή για να μην κλαίτε τα όποια χρήματα σας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baran
    Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

που δεν μυρίστηκα πιο νωρίς τι παίζει και ότι αυτός ο κύριος μέσω των λαμόγιων υπαλλήλων του και των πρακτικών του εξοικονομεί πολύτιμο ρευστό τον καιρό της ανέχειας. Με μία απλή συγνώμη προσπαθεί να την βγάλει καθαρή και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι για τον αγοραστή να του τα δώσει πίσω, ενώ αυτός τόσο καιρό έκλεινε τις τρύπες του ή έκανε ότι άλλη λογιστική πουστιά μπορούμε να φανταστούμε. Είναι γεγονός ότι έχει μεγάλο κύκλο εργασιών (έτσι τουλάχιστον δείχνει στο μαγαζί) με παραεισαγωγές και μεταχειρισμένα. Παρόλα αυτά όταν πρόκειτε για Ελληνική αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής μηχανής παίζει η γνωστή άρωστη πουστιά "φέρε τα λεφτά και καληνύχτα"!!!!!!

Στην περίπτωσή μου είμαι στη φάση έφτασε ο κόμπος στο χτένι και αύριο το πρωί απαιτώ τα λεφτά μου πίσω ή μου έχει την μηχανή στο πιάτο εξοφλημένη και καθαρή απο την αντιπροσωπεία.

Ειμαι περίεργος να δω τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί επιτέλους γαμώ το φελέκι μου!!!

Εδώ θέλω να τονίσω πως τον έφτασα στο σημείο να μου υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως αύριο φέρνει την μηχανή ή δίνει τα λεφτά πίσω, οπότε αισθάνομαι ικανοποιημένος.
    Παρόλα αυτά, όπως είπα και παραπάνω ο κύριος αυτός θα την σκαπουλάρει με μία απλή συγνώμη του στυλ ναι φταίμε αλλά τι να κάνουμε τώρα/πάρτε τα λεφτά σας μετά απο 4 μήνες και πηγαίνετε στο καλό, εμείς σας αγαπάμε και δεν είμαστε εξωγήινοι...

ΡΕΤΙΛΕΜΕΚΑΙΔΕΝΚΛΑΙΜΕ!!!!!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πάλι καλά που δεν ρίχνει κανόνι να τα κλάψουμε μερικοί μία και καλή τα λεφτάκια μας να λέμε...

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...
    Ρε φίλε περαστικά κατ'αρχήν και καλά ξεμπερδέματα αλλά πριν λίγο καιρό υπάρχει και το σχετικό post πριν σχεδον οι περισσότεροι εδώ μέσα ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΜΕ αυτό το μπουρδελομάγαζο λίγο παρατηρητικός και υποψιασμένος να σουν ρε γαμώτο τι να πώ...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Κανένα νέο;

σημαίνει βροχή Το avatar του/της baran
    Παιδιά είμαι ακόμα στο περίμενε για να παραλάβω τα χρήματά μου πίσω. Μου ζητάει ακόμα μιά δυο μέρες υπομονή... Μέχρι να τελειώσει αυτή η υπόθεση θα σταματήσω να γράφω, με έχει κουράσει και δεν αντέχω άλλα δικτυακά βρισίδια.
    Παράλληλα έχω κάνει καταγγελία στον "Συνήγορο του Καταναλωτή" και στη "Γενική Γραμματεία Καταναλωτή" με όλα τα αποδεικτικά. Για να δούμε τι παρουσία έχουν και αυτές οι υπηρεσίες...??
    Καλά χιλιόμετρα μάγκες!

Φίλε να ξέρεις ότι έχει κλείσει τα μαγαζιά στο Πολύγωνο και στη Μιχαλακοπούλου και ότι εκκρεμούν εξώδικα για τα ενοίκια που χρωστάει, ίσως να είναι μια σκέψη να πάρεις όποια μηχανή σου αρέσει από αυτές που έχει εκεί για να μην χάσεις τα λεφτά σου.

Αν και το μαγαζί στην Αλεξάνδρας είναι ιδιόκτητο και σε μια δικαστική διαμάχη θα υπάρχει κάτι να κατασχεθεί.

Τέλος πάντων, καλό κουράγιο και εφάρμοσε συνεχη πίεση χωρίς νεύρα και χωρίς να στενοχωριέσαι ιδιαίτερα.

Παιδιά είμαι ακόμα στο περίμενε για να παραλάβω τα χρήματά μου πίσω. Μου ζητάει ακόμα μιά δυο μέρες υπομονή... Μέχρι να τελειώσει αυτή η υπόθεση θα σταματήσω να γράφω, με έχει κουράσει και δεν αντέχω άλλα δικτυακά βρισίδια.
    Παράλληλα έχω κάνει καταγγελία στον "Συνήγορο του Καταναλωτή" και στη "Γενική Γραμματεία Καταναλωτή" με όλα τα αποδεικτικά. Για να δούμε τι παρουσία έχουν και αυτές οι υπηρεσίες...??
    αργεις....και πολυ μαλιστα....και αν βαρεσει κανενα κανονι....μην σου πω τι θα παρεις....στα λεω ετσι χοντρα μπας και πας χτες να κανεις τσαμπουκα να παρεις τα λεφτα σου πισω....ναι σωστα διαβασες χτες...ουτε τωρα ουτε σε 1-2 μερες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

...περιμενει δλδ να βρει καποιον να παει να του δωσει χρηματα προκαταβολη για ενα μηχανακι που θα παρει σε 2-3 μηνες και ΑΝ...για να τα επιστρεψει σε σενα!

Χμ! καλα, δεν σου βρωμαει???

Τι να σου πω ρε φιλε, εσυ κανεις κουμαντο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είσαι άκυρος φίλε. Οι φήμες μπορεί να ακούγονται αλλά ποιοί τις μαθαίνουν?
    Νομίζεις ότι όλοι έχουν παρέες που έχουν ως κοινό ενδιαφέρον τις μοτοσυκλέτες, ή ότι όλοι βαράνε κάρτα σε forum?Άνοιξε ένα απ΄τα τελευταία τεύχη μοτοσυκλέτας που κυκλοφορούν και δες πόσες σελίδες διαφημιστική καταχώρηση έχει.

εν μέρει έχεις ένα δίκιο....

όταν όμως σου παίρνει ανταλλαγή το μηχανάκι σου, σε τιμή μεγαλύτερη απο αυτή που παιδευεσαι μήνες να το πουλήσεις σε ιδιώτη, πρεπει κάτι να αρχίσεις να μυρίζεσαι .... όταν ταυτόχρονα το ετοιμοπαράδοτο καινούργιο μηχανακι σου, καθυστερεί να παραδοθεί με αστείες δικαιολογίες, ε τότε πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου απο την πρώτη εβδομάδα και όχι να περιμένεις 1 και 2 μήνες που περιμένουν πολλοί ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ρε παιδια ας μου στηλει κανεις διευθηνση,αφου ειναι τοσο κοροιδο ο τυπος κ αγοραζει αβερτα τα μεταχειρισμενα να τουθ πλασαρω κ εγω το δικο μου κ αν μου το καθηστερησει να μου φερει το καινουργιο να του παρω κανα αλλο που θα εχει μεσα ετοιμοπαραδοτο!

Παιδιά είμαι ακόμα στο περίμενε για να παραλάβω τα χρήματά μου πίσω.
    Έχουμε κάποιο νεώτερο ;
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

σημαίνει βροχή Το avatar του/της baran
    Δεν ήθελα να ποστάρω πριν να τελειώσει η υπόθεση.
    Παρόλα αυτά, ενώ δεν έχω τελειώσει ακόμα, βρίσκομαι σε καλύτερη θέση απο πριν γιατί μου έχει ήδη επιστρέψει περισότερα απο τα μισά μου χρήματα. Περιμένω ακόμα για τα υπόλοιπα.

Όμως αρκετή αρνητική διαφήμιση του κάναμε του κυρίου του οποίου δεν του έχει βγει σε κακό, είμαι σίγουρος.

Προσοχή στις συναλαγές σας, μπορεί μία μέρα να βγείτε να ψωνίσετε μηχανή και αντί αυτού να βρεθείτε χρεωμένοι και χωρίς μηχανή. Κωμικοτραγικό! Βέβαια είναι καλύτερα απο το να πάθεις κανά ατύχημα με όλες τις πιθανές συνέπειες, οπότε ας μην βρίσουμε άλλο...

(υγ1: όχι δεν ενστερνίστηκα τον Βουδισμό μετά από αυτό που μου συνέβει, έτσι ήμουν πάντα...)
    Καλά χιλιόμετρα μάγκες!

Όμως αρκετή αρνητική διαφήμιση του κάναμε του κυρίου του οποίου δεν του έχει βγει σε κακό, είμαι σίγουρος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    ειχα περασει και εγω απο αυτο το μαγαζι περυσι αλλα τελικα δεν εκατσε και ετσι δεν εκανα αγορα.απο οσα διαβαζω πιο πανω απο του χαρου τα δοντια γλυτωσα.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    απο το ιδιο μαγαζι,ενας φιλος αγορασε κτμ που οταν το πηρε ηταν 4 ετων...πριν 2 χρονια η ιστορια αυτη,το μηχανακι δε του βγαλε κανενα προβλημα και ηταν πραγματικα μονο με εναν προηγουμενο ιδιοκτητη!τσεκαρισμενο με ασφαλειες...η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα?
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 01:44
  2. Γερμανος-κινεζος-Ελληνας
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 03:49
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 15:33