Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.
Οπως μερικοι θα θυμαστε προσφατα εγινα ιδιοκτητης ενος ΚΤΜ 950 Adv του 2003.
Σημερα παρατηρησα τα εξης:
Εχοντας πατημενο τον συμπλεκτη δεν χρειαζεται παρα ελαχιστα να τον αφησω για ν αρχισει να τσουλαει η μοτοσυκλετα. Αυτο μερικες φορες κανει να πεταχτει αποτομα η μηχανη και μερικες φορες να μου σβησει. Επισης ο συμπλεκτης οταν ειναι στο τερμα πισω παρατηρω οτι εχει πολυ τζογο. Παιζει δηλαδη μπρος-πισω χαλαρουτσικα. Ειναι το φυσιολογικο αυτο;
Επισης παρατηρησα οτι αλλαζοντας ταχυτητες,μερικες φορες και οχι παντα,αυτο γινεται καπως δυσκολα. Ειναι δηλαδη καπως σκληρες οι αλλαγες ταχυτητων.Δεν γινεται συνεχεια αυτο. Καποιες φορες.
Ο μηχανικος μου ειπε να βγαλουμε τους δισκους και να τους βαλουμε σε λαδι για λιγες ωρες.Αν καταλαβα καλα βεβαια, γιατι δεν θυμαμαι ακριβως αυτο που μου ειπε.
Προσπαθω εδω και μια εβδομαδα ν αρχισω να μαθαινω την μοτοσυκλετα. Δεν παυει να ειναι μια μεταχειρισμενη μηχανη και φυσικα καταλαβαινω οτι καποια προβληματακια ειμαι υποχρεωμενος να τ αντιμετωπιζω.
Εχετε καποια γνωμη για το τι μπορει να συμβαινει; Χρειαζεται να γινει καμια αλλαγη στον συμπλεκτη; Χρειαζεται να κοιταξω κανενα σασμαν;Ελπιζω να μην χρειαζεται καμια αλλαγη δισκου-πλατο ε;
Ευχαριστω πολυ.