Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 120

Θέμα: Hayabusa Bastard Turbocharged - Πρώτο video στο δρόμο

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Το παλικαρι θελησε να μοιραστει την χαρα του και τον ενθουσιασμο του σε ενα φορουμ που ηξερε οτι θα τον καταλαβαιναμε.
    Τα δικα σου περιπαιχτηκα σχολια ειναι περιττα.
    Πολλα μπραβο στο φιλο μας που εφτιαξε μια ομορφη και δυνατη μηχανη
    Να εισαι καλα και παντα ορθιος...

"Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Φίλε αν το βαρεθείς στείλε πμ...
    Έως τότε καλή διασκέδαση!

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Ενα μεγαλο μπραβο που μοιραστηκες την εμπειρεια σου μαζι μας!!!
    το μηχανακι ειναι πριονι,οντως εντυπωσιακο το ανοιγμα απο 200-300 αυτο για οσους εχουν καβαλησει μηχανες που 300σαριζουν!
    η αληθεια ειναι οτι τα πολλα χλμ στο βιντεο δεν φαινονται για τοσα αλλα ειμαι σιγουρος οτι στο λαιβ ειναι πραγματι.
    καλοταξιδο σε κοβω για εμπειρο οδηγο σε ειδα ποσο διαβαζες τα μπροστινα αυτοκινητα
    αυτο ειναι το ποιο βασικο ενστικτο που εχουμε εμεις που καβαλαμε 2 ροδες να οσμιζομαστε τη βλακεια του μπροστινου αυτοκινητου.
    και παλι συγχαρητηρια δεν ειναι ευκολο να το κανει κανεις αυτο ειναι ονειρο ζωης,τουλαχιστον για μενα!

ΠΡΙΟΝΙ!
    Τακη respect
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    ta panta ola

me ayta pou grafeis re file ti 8es na sou pw tragikos eisai

an proseksete akougete i ektonosi tou compresora!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Πω πω βαριέται να ξεκινήσει!!

E L E O S ! ! ! !

μου εχει σηκωθει η ...τριχα!!!!! απιστευτο το μοτορι.... οτι αλλο και να πω ειναι λιγο
    * W A R N I N G *

Παιδιά πραγματικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα απο την καρδιά μου για όλα όσα μου γράφετε!

Δίνεται αξία στο όνειρό μου. Γιατί κακά τα ψέματα, ότι μα ότι και να κάνεις, δεν έχει καμία αξία αν δεν μπορείς να το μοιραστείς!

Με συγχωρείτε που έβαλα το θέμα και εξαφανίστηκα, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να βάλω κι εγώ το μηχανάκι μου στην έκθεση (ATHENS MOTORSHOW LIVE στο περίπτερο του Power Bikes) και είμαι όλο το απόγευμα εκεί τώρα. ήταν που ήταν λίγος ο ελεύθερος χρόνος μου, τώρα ήρθε κι έδεσε!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα σχόλια. Όμως θα το κάνω οπωσδήποτε πρώτων για να τιμήσω τον χρόνο που μου αφιέρωσε ο κάθε ένας απο εσάς να γράψει την γνώμη του και δεύτερον γιατί γουστάρω την παρεούλα που κάνουμε εδω μέσα!

Για όσους έχουν σκοπό να έρθουν στην έκθεση, ας περάσουν και μια βόλτα απο το περίπτερο του Power Bikes να τα πούμε απο κοντά και να γνωριστούμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
    koita to na exeis gamato ergaleio den einai magia,oute na ka8ese me moikana kranos kai na sfigese,ayto einai kagouria.

den eipa oti den gamaei to busa fovero einai, kyriolektika

File to na sxoliaseis to mixanaki mou thetika i arnitika einai dikaioma sou kai tha dexomoun tin opoia gnomi sou. Alla gia emena prosopika tha se parakalousa na min asxoleise.
    Se efxaristo gia ton xrono pou dietheses na apantiseis sto thema pou ebala, alla mexri edo ftanei.
    Min to kaneis prosopiko se parakalo.
    An mporeseis kai ertheis apo to Athens Motorshow Live ela apo to periptero tou Power Bikes na gnoristoume kai na se keraso ena kafe.
    Na eisai kala kai panta orthios.

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    File to na sxoliaseis to mixanaki mou thetika i arnitika einai dikaioma sou kai tha dexomoun tin opoia gnomi sou. Alla gia emena prosopika tha se parakalousa na min asxoleise.
    Se efxaristo gia ton xrono pou dietheses na apantiseis sto thema pou ebala, alla mexri edo ftanei.
    An mporeseis kai ertheis apo to Athens Motorshow Live ela apo to periptero tou Power Bikes na gnoristoume kai na se keraso ena kafe.
    ενα μεγαλο μπραβο για την παιδεια που εχεις και τον τροπο που αντιμετωπιζεις τις επιθεσεις στο προσωπο σου,ελπιζω ο φιλος που εκανε το ατυχες πικροχολο σχολιο να το εχει μετανιωσει.
    κριμα που ειμαι κατερινη και δεν θα μπορεσω να δω την busa σου θα ηθελα πολυ να δω την προσαρμογη του κομπρεσσορα,τι πιεσεις σου δινει? και αν εχεις αλλαξει μπιστονια και μπεκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack

o takis giafto skizi re :P k ego to mixanaki tou ekraxa tin proti fora alla pragatika piga volta mazitou...eida ti thirio einai katalava oti den me perni k to voulosa....xaxaxa

plaka kano otan ekraxa tin oura sto mixanaki tou vgikame ta eipame mou exigise k ta vrikame mia xara giati einai gamo ta pedia

Watain kane kamia volta na ta pite k tha alaxis gnomi gia ola
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Τάκη πραγματικά σε τιμά ο τρόπος με τον οποίο απάντησες..

Το κτήνος είναι απίστευτο, κ σου εύχομαι καλά, ασφαλή χιλιόμετρα κ να το χαίρεσαι.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αφωνος......

Και οχι απο την δυναμη ( αυτη αλλωστε ηταν κατι αναμενομενο...)

Αλλα απο το ποσο στρωτα και ωραια δουλευει ( αν κανω λαθος λογο του βιντεο με διωρθωνεις..)

Αλλα ειδικα στην αρχη που ησουν στην κινηση ( αν δεν εβλεπα τις βελονες ) δεν θα πιστευα με τιποτα οτι το μηχανακι ηταν πειραγμενο και μαλιστα τοσο πολυ...

Μπραβο ρε φιλε... Απιθανη δουλεια πρεπει να εχει γινει...

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Hayabusa Bastard - Την πάτησα αλλά ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο
    από Tak-Attack στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2013, 19:25
  3. Hayabusa Bastard - Νέο video!!! Project 4 Teaser
    από Tak-Attack στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2012, 22:09