Δεν το είχα δει το σχόλιό σου...
+1000 και σε σένα...
![]()
![]()
![]()
Δεν το είχα δει το σχόλιό σου...
+1000 και σε σένα...
![]()
![]()
![]()
1ον Αυτοι ΔΕΝ πληρωνονται απο εσενα,εμενα και αλλους 100 που αγοραζουν το περιοδικο....αυτοι πληρωνονται απο την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...οι πωλησεις που κανουν δεν ειναι δυνατον να κρατησουν ενα περιοδικο,συνεπως λενε οτι θελουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
Αγαπητέ μου...αυτοί πληρώνονται για να γράψουν πέντε πράγματα αντικειμενικά υποτίθεται...όχι για να γράφουν ότι θέλουν. Λέμε και γράφουμε ΕΜΕΙΣ ότι θέλουμε...που κάνουμε την πλάκα μας! Φαντάζεσαι αυτοί να έχουν ένα Ντουκάτι και να τους "ματώσει" και να μην το αναφέρουν καθόλου, να το αγοράσει ο κόσμος και να καταστραφεί; Αυτοί πρέπει να είναι αντικειμενικοί και το έχουν παρά γ@μ@σει...
That's all...
![]()
![]()
![]()
2ον Εχεις σκεφτει ποτε ΠΟΥ δοκιμαζουν τα μηχανακια?
Το ξερεις οτι αν γραψει καποιος οτι το Χ μηχανακι ειναι μπρικι με ροδες στο περιοδικο δεν προκειται να ξαναδουν ουτε διαφημιση αλλα ουτε θα τους ξαναδωσει η εταιρια ποτε αλλη μηχανη για υποτιθεμενο τεστ!?
3ον Σε 2-3 μερες που εχουν το μηχανακι στα χερια τους,τι αποψη να εχουν?Οτι δεν σπαει?δεν χαλαει?Ολα αυτα φαινοντε πολυ μετα
4ον Τελικη ταχυτητα οταν γραφουν στο τεστ η ακομα και στους καταλογους ξερεις που και πως την βρησκουν??(Αυτο εχει πολυ γελιο)
και 5ο και πιο σημαντικο
Πολλα απο τα τεστ ειναι "μουφες",ειναι ενας μεσος ορος απο αρθρα αλλων περιοδικων.
Αυτο μου το εχει πει αρχισυντακτης πολυ γνωστου περιοδικου στην Ελλαδα.
Δεν ξερω αν γνωριζεται τι γινεται σε περιπτωση που ο δοκιμαστης "ξαπλωσει" την μηχανη η κανει ατυχημα....την γ@μησε το περιοδικο!!!
Αυτοι ειναι και οι λογοι για τους οποιους γραφουν οτι θελουν...αν τυχη να γνωρισεις κανεναν που δουλευει σε περιοδικο θα σου τα πει
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ -ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...
ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ -ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ-ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ- APRILIA RSV 1000 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ -ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ- ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ;
Η ΞΕΠΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΑΤΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ" , ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ- V-BOX ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ- , ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΠΑΡΟΥΝ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ "ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ"...
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ "ΤΕΣΤ" ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ- BMW GS1200. THN ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΙΛΑΩ.
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ -ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ- ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ -ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ-ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
![]()
πολλες φορες παρασυρομαι απο τον τιτλο στο εξωφυλλο,
και αγοραζω το περιοδικο περιμενοντας να διαβασω ουσιωδεις πληροφοριες
οι οποιες θα με κατατοπίσουν, θα με βαλουν στην θεση του οδηγου,
θα μου ανοιξουν τα ματια για το οχημα το οποιο με ενδιαφερει, ή απλα μου αρεσει.
Οπως ακριβως τα λες....ξεπετες, κακο γραψιμο, αναφορες σε μοτοσυκλετες που κοστιζουν 10 - 15 χιλιαδες ευρω λες και κανουν τεστ παπι κινεζικο....
Απογοητευση...
Οσοι εχουν διαβασει παλια μοτο και 2 τροχους -προ 15ετιας- θα καταλαβουν τι λεω-λες.
Προσοχη στην λεπτρομερια, γενικες πληροφοριες...μεχρι και διακενα βαλβιδων....
Τελευταια δεν αναγραφεται ουτε η τελικη ταχυτητα...οκ δεν εχει νοημα να πιανουν 300αρες σε δημοσιο δρομο-συμφωνω...ας δωσουν την εργοστασιακη τιμη.
Και αν προκειται για μικρο οχημα, π.χ. σκουτερ 100κυβικων τοτε επιβαλλεται να δωσουν τελικη ταχυτητα μιας και ειναι θεμα ασφαλειας.....
Σε μια περιοδο ισχνων αγελαδων-οπως αυτη που διανυουμε τωρα- οποιος το καταλαβει γρηγοροτερα θα περιορισει τις απωλειες του!!!