ευχαριστω παιδες εδιαφωτησθει!!ενα cbr929 εχω για την ιστορια με καθημερινη χρηση κ συχνα τουριστικα χιλιομετρα,οποτε ψηνομαι για παρομοιο τζαμακι...αν περασετε απο κερκυρα σφυρηχτε να γνωρηστουμε....καλα χιλιομετρα σε ολους...
ευχαριστω παιδες εδιαφωτησθει!!ενα cbr929 εχω για την ιστορια με καθημερινη χρηση κ συχνα τουριστικα χιλιομετρα,οποτε ψηνομαι για παρομοιο τζαμακι...αν περασετε απο κερκυρα σφυρηχτε να γνωρηστουμε....καλα χιλιομετρα σε ολους...
live 2 ride ride 2 live
Παλια οι σιδεραδες μαυριζαν τα τζαμακια της μασκας με τον αναπτηραλες να πιανει ακομη?
![]()
GSF 650 N
Θα σου φερω εγω ενα τζαμακι απο το μαγαζι τον αλλο μηνα που θα ερθω να ψηφισω. [δε θα το εχω μαυρισει με τον αναπτηρα] :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από amageo
ευχαριστω παιδες εδιαφωτησθει!!ενα cbr929 εχω για την ιστορια με καθημερινη χρηση κ συχνα τουριστικα χιλιομετρα,οποτε ψηνομαι για παρομοιο τζαμακι...αν περασετε απο κερκυρα σφυρηχτε να γνωρηστουμε....καλα χιλιομετρα σε ολους...![]()
GSF 650 N
πως ειχα δει μια αγγελια για πωληση ζελατινας mpa με το φρυδακι απο καποιον απο το φορουμ . αν ισχιει ακομη με ενδιαφερει για αμεση αγορα.
Ειχα βαλει εγω του αδερφου μου αλλα την εχω πουλησει.Τωρα αν υπηρχε και αλλη αγγελια δεν ξερω.Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
πως ειχα δει μια αγγελια για πωληση ζελατινας mpa με το φρυδακι απο καποιον απο το φορουμ . αν ισχιει ακομη με ενδιαφερει για αμεση αγορα.
τη σκουρινες τελικα;;
αν οχι εχω μια προταση αν ακομη ενδιαφερεσε
Χρησιμοποιησα σπρει για φωτα τελικα και την σκουρινα. Βεβαια δεν ταιριαζει πολυ με την φιμε γιατι μαυριζει αλλα τουλαχιστον δεν φαινετε ασπρη.
Τι προταση εχεις;