Παρά τις διαρροές, παρά τη βοήθεια από τα κανάλια, τελικά δε τους βγαίνει...
Οι αδίστακτοι τρομοκράτες είναι 20χρονα!!!
Οι γόνοι εύπορων οικογενειών τελικά αποδείχθηκε ότι μένουν σε ένα σπίτι της δεκαετίας του ΄60, με τις αντίστοιχες για τότε ανέσεις και "πολυτέλειες". (Κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο φωτογραφίες από παπαγαλάκια της ασφάλειας από το εσωτερικό του σπιτιού )
Στους "αδίστακους τρομοκράτες" τελικά δεν βρήκαν τίποτε!!! Τέσσερις μέρες ψάχναν και φούμαρα οι διαρροές.
Μόνο κατσαρόλες, ποτήρια και πιάτα βρήκαν. Ανθρακας ο θησαυρός.
Το μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος τους, είναι η συμμετοχή τους στους κοινωνικούς αγώνες.
Για καθαρά προεκλογικούς λόγους, η ΝΔούλα θέλει να δείξει πάταξη των κοινωνικών αγώνων και ότι οι πολίτες πλέον είναι ασφαλείς.
Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι πλέον στους καναπέδες μας...
Έπιασαν τους κακούς...
Αυτούς που χτήπησαν το κατεστημένο,
αυτούς που αντέδρασαν στην κοροϊδία των λαμόγιων.
Επιτέλους οι κακοί είναι μέσα....
Και τα λογής κοράκια που έφαγαν τα εκατομμύρια από τη SIEMENS,
από τα ομόλογα,
από το Χρηματιστήριο
το Βατοπέδι
κλπ θα είναι έξω...
Οι επικίνδυνοι πιάστηκαν επιτέλους...
YΓ. Να σημειώσουμε οτι ακομα και ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ υποψηφια βουλευτης δηλώνει ξεκαθάρα στο site της
""... θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες""