κρυβε λογιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι εγινε ρε μλκ παμε κωλαδικο σημερα?![]()
![]()
![]()
και οι τοιχοι εχουν αΦτια!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κρυβε λογιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι εγινε ρε μλκ παμε κωλαδικο σημερα?![]()
![]()
![]()
και οι τοιχοι εχουν αΦτια!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
σκευωρία κύριε πρόεδρεΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ενοχος !
δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα ρε ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
...τη γοητεία του σαραντάρη ....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω 20...κερδιζω κατι?![]()
αυτηνα την ειχα ρε απο τα 20 μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...τη γοητεία του σαραντάρη ....![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω 20...κερδιζω κατι?![]()
τ'@@ μου![]()
ξεκιναω σε λιγο...![]()
Μολις τελ...εεε μολις γυρισα.![]()
Καλα ηταν αν και λιγο για εμενα.Χαρηκα που ειδα εστω και για λιγο καποια απο τα παιδια που γνωριζω απο κοντα (γιατι εδω μεσα ιντερνετικα ειμαστε πολλοι παναθεμα μας),ελπιζω να μπορεσω την αλλη δευτερα να ειμαι απο την αρχη της συναντησης.
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Μολις τελ...εεε μολις γυρισα.![]()
Καλα ηταν αν και λιγο για εμενα.Χαρηκα που ειδα εστω και για λιγο καποια απο τα παιδια που γνωριζω απο κοντα (γιατι εδω μεσα ιντερνετικα ειμαστε πολλοι παναθεμα μας),ελπιζω να μπορεσω την αλλη δευτερα να ειμαι απο την αρχη της συναντησης.
![]()
Αργησες!
![]()
Ειμαι πολυ καλος εραστης ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αργησες!
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Εσυ εφυγες νωρις!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ειμαι πολυ καλος εραστης ...![]()
:rotflmao::rotflmao:
Εσυ εφυγες νωρις!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
βαρεθηκα!
Μου ειχαν πει οτι εισαι "κοκκόρι" κι ετσι περιμενα αλλα εσυ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οτι ειμαι,ειμαι δεν υπαρχει αμφιβολίς καμμια!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
βαρεθηκα!
Μου ειχαν πει οτι εισαι "κοκκόρι" κι ετσι περιμενα αλλα εσυ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ηθελα να στο παιξω δυσκολος,σε εστησα να δω αντιδραση αλλα τελικα δεν αντεξες...εφυγες με τον πρωτο τυχοντα εμαθα...![]()
Next time αγορινα,τωρα παω να χουχουλιασω στην αγκαλια του μορφεα.. (οχι δεν ειμαι gay)
Good Νανι to ya all!!![]()
![]()
Οτι ειμαι,ειμαι δεν υπαρχει αμφιβολίς καμμια!![]()
Ηθελα να στο παιξω δυσκολος,σε εστησα να δω αντιδραση αλλα τελικα δεν αντεξες...εφυγες με τον πρωτο τυχοντα εμαθα...![]()
Next time αγορινα,τωρα παω να χουχουλιασω στην αγκαλια του μορφεα.. (οχι δεν ειμαι gay)
Good Νανι to ya all!!![]()
![]()
"κοκκορι" εννοω γρηγορος ρε!
Μπαμ και εξω...
Πως αλλιως να στο πω?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παίδες, τι καταπληκτικό μαγαζί είναι αυτό? Με εξυπηρέτηση, με καλές τιμες, και γαμώ τις μουσικές , αφού κάποια στιγμή μου μιλούσε ο πάνος και ημουνα στο κόσμο μου...όπως πάντα βέβαια!
Και έχει φοβερές προοπτικές για να γίνει και καλοκαιρινό στέκι!![]()
Αντε καλημέρες!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ρε παίδες, τι καταπληκτικό μαγαζί είναι αυτό? Με εξυπηρέτηση, με καλές τιμες, και γαμώ τις μουσικές , αφού κάποια στιγμή μου μιλούσε ο πάνος και ημουνα στο κόσμο μου...όπως πάντα βέβαια!
Και έχει φοβερές προοπτικές για να γίνει και καλοκαιρινό στέκι!![]()
Αντε καλημέρες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!