Είναι ξεκ@@@μα, γιατί πας, μαθαίνεις, δοκιμάζεις τα πάντα χωρίς φόβο γιατί δεν υπάρχει παιδί/σκυλί/γατί/παππούς που κοιμάται/αγχωμένος εκδρομέας, μ@λ@κας "γρήγορος" να πέσει επάνω σου κλπ. υπάρχουν άνθρωποι να σου δείχνουν το σωστό και... το ευχαριστιέσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Γενικα πρεπει να ειναι μεγαλο ξεκ@@@μα !
Το 1250 γιατι δεν σου κανει για πιστα; αφου σου κανει το 650.
Το 650 δεν μου κάνει για πίστα. Το βάζω, περνάω καλά, αλλά δείχνει ότι δεν κάνει, κουράζει και αγχώνει μερικές φορές, νιώθεις το όριό του. Το 1250, με περισσότερα κιλά, την ίδια αργή γεωμετρία και το ίδιο τιμόνι θα θέλει περισσότερη δύναμη για να στρίψει, θα βρίσκει κάτω το ίδιο άνετα και θα είναι πιο κουραστικό στα εσάκια. Εκεί που εγώ έξυνα, το fazer και το GSR είχε άλλους 10 πόντους να κατέβει... Και ΟΚ η κλίση δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά άλλο είναι να ξέρεις ότι "τέλος" δεν πάει άλλο, και άλλο να μπορείς να στρίψεις με όσα αντέχεις και η μοτοσικλέτα σου να έχει περιθώριο. Θα μου πεις, βγες πιό έξω, αλλά θέλει άντερα για να βλέπεις την άσφαλτο στο μισό μέτρο με τόσα πολλά και να σκέφτεσαι ότι όπως είσαι κρεμασμένος, με το μαρσπιέ ελάχιστα πάνω από την άσφαλτο, αν βρει και κουνήσει, θα κρατηθείς πάνω;;; Είναι και φαρδιά και αφράτη η σέλα και δεν επιτρέπει να βγάλεις πολύ κώλο έξω, μετά είναι άβολα το μπούτι. Είμαι και κουλάδι...
Βασικά είναι και το τι περιμένεις από τη μοτοσικλέτα... Μπορείς να περάσεις τέλεια -και πέρασα τέλεια- αρκεί να δεχτείς τους συμβιβασμούς σου. Και εκεί χαλάει το γλυκό... Αυτός με το fazer ταξίδεψε το ίδιο άνετα και στην πίστα δεν συμβιβάστηκε με το όριο της μοτοσικλέτας του. Και τον ζήλεψα!
Ο εκπαιδευτής μας μάλλον μας είχε και με BMX... Και το δικό μου να έπαιρνε και να έπαιρνα εγώ το 675, πάλι θα ξεμάκραινε. Αλλά ναι μιλάω για γύρο πίστας, το 675 δεν το πιάνουν τα "κοινά". Πόσο μάλλον με οδηγό αγώνων επάνω.