Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 120

Θέμα: Hayabusa Bastard Turbocharged - Πρώτο video στο δρόμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Tακη , καλα εχω μεινει , το εργαλειο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ηταν που ηταν τουμπανο απο εμφανιση τωρα γαμ..ει και απο ηχο και απο δυναμη .
    Αντε να τα πουμε και απο κοντα ( ημουν παρον αν θυμασαι σε μια απ τις πρωτες συναντησεις στο Γαλατσι , μετα το πουλησα και εγω το μωρο , αλλα τωρα θα σου ρθω με νεο μωρο ) .
    Περιμενω ... δεν ξερω φταιει η απουσια μου ή δεν συναντιομαστε ρε παιδια οπως παλια ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Νταξ'! Τι να λεμε?

Το μηχανακι ειναι κοσμημα απλα!!!

Για μια ακομα φορα σου ευχομαι να το χαιρεσαι και να το καμαρωνεις που με τοσο κοπο και ιδρωτα (φανταζομαι απο οσα εχεις εσυ ο ιδιος γραψει) το εφτασες ως εδω!

Ποτε μα ΠΟΤΕ, να μη σε στεναχωρησει και για κανενα λογο!
    Προσοχη μονο και τις καλυτερες μου ευχες για ατελειωτα γουστα!

Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ πολυ!
    Είναι όμορφο να βλέπεις ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότιτα.
    Και πάλι σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!
    Να είσαι πάντα καλά και πάντα όρθιος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    1000000 Μπραβο στη δουλεια σου και στον κοπο που εκανες.

Απλα εμενα μου φαινεται οτι κατι παιζει με τα χλμ.
    Η προσπεραση με 250+ στο φορτηγο στην Αττικη Οδο μοιαζει με 180-200 χλμ το πολυ.
    Αλλα και σε αλλα σημεια αργοτερα στην Κορινθου.
    Εκτος κιαν εκεινη τη μερα ολα τα Ι.Χ. 200ριζανε.

Μπορει παλι να ειναι ιδεα μου.
    Σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια!
    Το μηχανάκι έχει τα μαμά γρανάζια. Κλέβει όσο κλέβει και ένα μαμά busa.
    Όποτε θες κανονίζουμε βολτάκι να το δεις και απο κοντά και να μετρίσουμε τα χλμ και με το δικό σου εργαλείο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ναι, κι αμα συνεχίσεις να το φοβάσαι, και δεν μπορείς να το ανοίξεις τέρμα, να με φωνάζεις μια φορά το μήνα, να στο ξεμπουκώνω ...

....εδω ακούγεται ο κόφτης να δουλευει σαν τη SINGER της μάνας μου, κι ο Τάκης μας παραμυθιάζει ότι δε μπορεί να το ανοίξει .....κατάλαβες κύριε, μας δουλεύει κι απο πάνω ...
    Καλάς τον gixxerpap!
    Έχεις δίκιο... δεν φοβάμαι... ΤΡΕΜΩ!
    Χωρίς πλάκα, δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω όλο το γκάζι ακόμα. Άσε εκεί που παντιλικώνει... εκεί δεν έχω πρόβλημα εκεί που έχει πρόσφυση όμως... :a53:
    Άντε να δω πότε θα πάμε για καφεδάκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από GSXR K6
    Εγω φιλε μου δεν θα σου πω αν ειναι τουμπανο ή οχι το τερας σου αλλα επειδη καθε ανθρωπος θελει "ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ" για τον εαυτο του θα πω ενα και μοναδικο.................................................ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................................... ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Παναγιωτη τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κοντα.....

Υ.Γ. Φιλε βαστα γερα.....ερχομαι να σε βοηθησω να του κανουμε ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ (!!!!) πρεπει να ειναι δαιμονισμενο αυτο το "πραμα".....Ξεκιναω εγω απο δω ξεματιαζω!!!!!:hypnotize
    Χρήστο!
    Σε ευχαριστώ φίλε, πάντα έχεις κάτι καλό να πεις.
    Πωπω... σε καταλαβαίνω... χωρίς μηχανάκι θα πρέπει να έχεις πάθει στέριση... αλλά έχεις άλλες χαρές τώρα. Πιο μεγάλες και πιο ουσιαστικές! Εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα γρήγορα και να πάρεις πάλι κάποιο πριόνι! ..και μετά πάμε παρέα για εξορκισμό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Nομιζω το πηρε το ματι μου στο Athens motorshow;;;;;
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
    Ενα μεγαλο μπραβο που μοιραστηκες την εμπειρεια σου μαζι μας!!!
    το μηχανακι ειναι πριονι,οντως εντυπωσιακο το ανοιγμα απο 200-300 αυτο για οσους εχουν καβαλησει μηχανες που 300σαριζουν!
    η αληθεια ειναι οτι τα πολλα χλμ στο βιντεο δεν φαινονται για τοσα αλλα ειμαι σιγουρος οτι στο λαιβ ειναι πραγματι.
    καλοταξιδο σε κοβω για εμπειρο οδηγο σε ειδα ποσο διαβαζες τα μπροστινα αυτοκινητα
    αυτο ειναι το ποιο βασικο ενστικτο που εχουμε εμεις που καβαλαμε 2 ροδες να οσμιζομαστε τη βλακεια του μπροστινου αυτοκινητου.
    και παλι συγχαρητηρια δεν ειναι ευκολο να το κανει κανεις αυτο ειναι ονειρο ζωης,τουλαχιστον για μενα!
    Είναι χαρά μου να μοιραστώ την εμπειρεία μου μαζί σας! Τα χλμ είναι όπος και σε ένα μαμά busa μια και δεν έχω αλλάξει γρανάζι. Η κάμερα πάντα κώβει ταχύτητα. Ειδικά όταν είσαι σε ανοιχτό δρόμο πας με 200 και νωμίζεις οτι μπορείς να ανοίξεις το stand και να κατέβεις κάτω!
    Πάντα προσέχουμε για να έχουμε!
    Ο νούμερο ένα κανόνας όταν πάμε βόλτα είναι... να επιστρέψουμε όπως φύγαμε! ..και έπειτα να διασκεδάσουμε!
    Και για μένα όνειρο ζωής ήταν! Ακόμα δεν πιστεύω οτι το καβαλάω!
    Σε ευχαριστώ και ευχομαι πάντα καλά και πάντα όρθιος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Nομιζω το πηρε το ματι μου στο Athens motorshow;;;;;
    Ναι το είχα βάλει στο περίπτερο του Power Bikes.

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    an proseksete akougete i ektonosi tou compresora!!
    Εγώ το ακούω και στον ύπνο μου!! Δεν ξέρω απο την κάμερα, πάντως απο κοντά, απο την θέση του οδηγού, είναι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    o takis giafto skizi re :P k ego to mixanaki tou ekraxa tin proti fora alla pragatika piga volta mazitou...eida ti thirio einai katalava oti den me perni k to voulosa....xaxaxa

plaka kano otan ekraxa tin oura sto mixanaki tou vgikame ta eipame mou exigise k ta vrikame mia xara giati einai gamo ta pedia

Watain kane kamia volta na ta pite k tha alaxis gnomi gia ola
    Γειά σου Στέφανε!
    Ναι, θυμάμαι που με έκραξες την πρώτη φορά! χαχαχαχαχα
    και μετά όπως πολύ σωστά γράφεις βρεθίκαμε και όλα οκ!
    ...αυτό που παρέλειψες να πεις όμως είναι το πόσο μου κόστισε το "οκ"... θυμάσαι τα 50euro που σου έβαλα στην τσέπη? χαχαχαχα :rotflmao:

Εδω δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Είμαστε όλοι μια παρέα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    Ναι το είχα βάλει στο περίπτερο του Power Bikes.
    Ωραιο φιλε,η ουρα ειναι απο Gsxr;;;
    χαζευα τον compressora στο πλαι...ψαρωτικο!!!
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
    ενα μεγαλο μπραβο για την παιδεια που εχεις και τον τροπο που αντιμετωπιζεις τις επιθεσεις στο προσωπο σου,ελπιζω ο φιλος που εκανε το ατυχες πικροχολο σχολιο να το εχει μετανιωσει.
    κριμα που ειμαι κατερινη και δεν θα μπορεσω να δω την busa σου θα ηθελα πολυ να δω την προσαρμογη του κομπρεσσορα,τι πιεσεις σου δινει? και αν εχεις αλλαξει μπιστονια και μπεκ
    Να είσαι καλά φίλε μου!
    Θεορώ πως με τον τσαμπουκά δεν λύνεται τίποτα. Καλύτερα με λόγια γιατί έτσι μπορεί να λυθεί μια παρεξήγιση και να κερδίσεις ένα φίλο. Βέβαια όλα έχουν τα όριά τους.
    Κατερίνη ε? είσαι λίγο μακρειά αλλά ποτέ δεν ξέρεις
    Η πίεση που δουλέβει ο κομπρέσορας είναι 1 bar. Δεν έχω πειράξει τίποτα απο κινητίρα, εκτός απο το να ρίξουμε τη συμπίεση απο 12:1 σε 9:1 και ναι έχφυγαν τα 8 μαμά μπεκ και μπήκαν 4 μεγάλα καθώς και μεγαλύτερη τρόμπα βενζίνης.
    Να είσαι καλά και πάντα όρθιος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αφωνος......

Και οχι απο την δυναμη ( αυτη αλλωστε ηταν κατι αναμενομενο...)

Αλλα απο το ποσο στρωτα και ωραια δουλευει ( αν κανω λαθος λογο του βιντεο με διωρθωνεις..)

Αλλα ειδικα στην αρχη που ησουν στην κινηση ( αν δεν εβλεπα τις βελονες ) δεν θα πιστευα με τιποτα οτι το μηχανακι ηταν πειραγμενο και μαλιστα τοσο πολυ...

Μπραβο ρε φιλε... Απιθανη δουλεια πρεπει να εχει γινει...

Σε ευχαριστώ φίλε μου!
    Δεν κάνεις κανένα λάθος! Έτσι όπως το λες είναι! Είναι τόσο γραμικό που είναι λες και οδηγάς ένα ατμοσφερικό... 4000cc
    Αυτό μεταφράζεται σε άψωγη οδησισημότιτα χωρίς ξεσπάσματα και απρόβλεπτες εκπλήξεις, κυρίος μέσα στη στροφή. Δεν έχει χαλάσει καθόλου το μηχανάκι. Μπορείς και να το οδηγείς σε στριφτερά κομμάτια η σε πίστα χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι και η μαγεία του κομπρέσορα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    Tακη , καλα εχω μεινει , το εργαλειο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ηταν που ηταν τουμπανο απο εμφανιση τωρα γαμ..ει και απο ηχο και απο δυναμη .
    Αντε να τα πουμε και απο κοντα ( ημουν παρον αν θυμασαι σε μια απ τις πρωτες συναντησεις στο Γαλατσι , μετα το πουλησα και εγω το μωρο , αλλα τωρα θα σου ρθω με νεο μωρο ) .
    Περιμενω ... δεν ξερω φταιει η απουσια μου ή δεν συναντιομαστε ρε παιδια οπως παλια ?
    Γεια σου Γιάννη! Σε ευχαριστώ φίλε!
    Θυμάμαι την συνάντιση και νωμίζω πως πρέπει να κανονίσουμε να την επαναλάβουμε!
    Τι ακουω?? νεο μωρό?? Άντε με το καλό! Δεν ρτάω τι... κάνε μας έκπληξη!
    ...και να σου βρούμε και νεο όνομα γιατί το k7600 κάτι μου λέει πως δεν θα το περιγράφει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    Σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια!
    Το μηχανάκι έχει τα μαμά γρανάζια. Κλέβει όσο κλέβει και ένα μαμά busa.

Τάκη ότι και να πω θα είναι λίγο! Θα πω την εξυπνάδα μου όμως σαν Έλληνας,θεωρώ ότι το στοκ γρανάζωμα σε Busa τετοιας ιπποδύναμης είναι υπερβολή... -3 πίσω τουλάχιστον

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Hayabusa Bastard - Την πάτησα αλλά ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο
    από Tak-Attack στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2013, 19:25
  3. Hayabusa Bastard - Νέο video!!! Project 4 Teaser
    από Tak-Attack στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2012, 22:09