Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 155

Θέμα: Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο.
    η κλασική μανιχαϊκή συνταγή
    ο πάντα ηλίθιος δρόμος του σωστού
    ο άκριτος ορθολογισμός
    η βλακώδης επιλογή του άσπρου μαύρου

η κλασική δυτική νευρωση του σωστού και του λάθους
    του νόμου και της "επαναστατικής" παρανομίας
    η παρωπίδα της βλακείας, που μου ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ να επιλέγω εναν δρόμο, να τον ακολουθώ και να τον κάνω "αρχή" μου

το μυαλό σε ύπνωση
    "ΕΓΩ ακολουθώ της αρχές μου" !!!
    μας λεει ο άκριτος, ........ο κατ επιλογή βλάκας.ΛΥΚΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΓΩ"

"η ειμαι με τον νομο ή είμαι ενάντια"

μας τονίζει ο ανθρωπάκος που οταν τον ενοχλούν οι άλλοι επικαλείται τον νομο
    το λογικό απορρίπτεται..

το συμφέρον, το δικο του και το συνολικό στον καιάδα

το "οτι ο νομος υπάρχει ΚΑΙ για μενα" ειναι κινέζικη φιλοσοφία σε γλωσσα Μάγια , στα αυτιά του λυκου τσε γκεβαρα των 1000 cc

"αφου ο κοσμος ειναι λαθος γιατι να ειμαι σωστος εγω?"

για να μην είσαι σαν τα μούτρα που φτήνεις βρε ..................γκει γκεβάρα

"οσο υπάρχει ενας κόσμος που δεν μου αρέσει, ΕΓΩ θα παρανομώ "το θεωρώ θέμα αρχής" μας κοκορεύεται ο......τσιμπουρο τσε!

Οταν ΕΣΕΙΣ (γιατι ΕΓΩ δεν προλαβαίνω)τον φτιάξεται,
    τότε ....
    Τότε τι??

θα σταματήσεις να πηγαίνεις με 200?

Θα γινεις υπάκουος σκύλος και θα πάψεις να "επαναστατείς"??

παπαρια!

εισαι παράνομος γιατι δεν θελεις να βάλεις το ΕΓΩ σου κάτω

κοπανατζής των υποχρεώσεων σου εισαι, όπως και εμεις και οχι επαναστάτης

αμε στο καλό ανόητε λυκανθρωπάκο, και μάθε, οτι το να ακολουθείς τον νόμο οταν συμφέρει (ολους) και να τον πολεμάς οταν ειναι επιβλαβής,
    αυτο ειναι επαναστατικό
    και όχι να τον χρισιμοποιής κατα το ΑΤΟΜΙΚΟ συμφέρον, παρουσιάζοντας την καβλομαλακία σου σαν αντίδραση-επανάσταση.
    ΑΑΙΝΤΕ ΓΕΙΑ
    κοπρολυκε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ουάου...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ....
    σιγα παππου,θα σου ανεβει η πιεση.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ουάου...
    +1 :hypnotize

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
    Άμα κάνεις κόντρες δεν κατάσχεται το όχημα??
    Μόνο αν χάσεις.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Μόνο αν χάσεις.
    :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Πριν 2500 χιλιαδες χρονια, ο θουκυδιδης ανελυε και σηματοδοτουσε
    το ισχυον προσωπικο αλλα και κατά προεκταση κοινωνικο ηθος της εποχης.

«Οι ανθρωποι για να δικαιολογηθουν αλλαζουν την σημασια των λεξεων.
    Η παραλογη τολμη( δηλαδη η μαγκια -κλανια-παραστημα) θεωρειται ανδρεια
    ενώ η προσωπικη διστακτικοτητα (φυλαω τον κωλο μου)
    θεωρειται δειλια και η σωφροσυνη προσωπιδα της ανανδρειας.

Η παραφορα και η παραφροσυνη ( το γιουργια παλικαρια) θεωρουνται ανδρικες αρετες.
    Η ταση να εξεταζονται προσεκτικα ολες οι οψεις ενός ζητηματος ,
    θεωρειται υπερκφυγη.

Οποιος ειναι εξαλλος (ο μιλαω και τραβαω τα βυζια μου κι ότι άλλο εξεχει)
    Εχει δικιο και γινεται ακουστος,
    Ενώ οποιος φερνει αντιρρησεις γινεται υποπτος (φυγε από δω ρε κοτα) .

Θεωρουνται επιδεξιοι (γαμαουα τυποι δηλαδη) οι κακουργοι
    και αφελεις ( αδελφες του κερατα) οσοι δεν ειναι δολιοι.

Οι περισσοτεροι ανθρωποι προτιμουν την παραβατικοτητα (σιγα ρε μην σταματησω στο κοκκινο)
    και να κανουν κακο (τον εσκισα τον πουστρα) για να θεωρουνται εξυπνοι,
    παρα να είναι νομοταγεις και καλοι και να τους θεωρουν κουτους.

Δεν υπαρχει κανενας ηθικος φραγμος και χαιρουν ακρας εκτιμησης
    οσοι κατορθωνουν να κρυβουν κατω από ωραια λογια, φοβερες πραξεις»

[ θουκυδιδης, ιστορια του πελοποννησιακου πολεμου, βιβλιο Γ]

Περασαν 2500 χρονια από τοτε..
    Νομιζω όμως ότι και σημερα πορευομαστε ομοιοτροπως.

Ωραίος ο tai
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος
    +1

tai ειμαι 100% μαζι σου αν εχεις παει ομως εστω και 1 χιλιομετρο πανω απο το οριο εισαιΨΕΥΤΗς και ακυρωνεις οτι ειπες αν εγω παω με 200 η με 80 δεν το ξερεις αλλα οτι εσυ γραφεις μ@λ@κιες ειναι σιγουρο που πας και με τον νομο #$!@@#$@!%

ο χριστος ειχε πει αναμαρτιτος 1ος τη λιθω βαλετω αν εσεις εισασταν εκει καστρο θα φτιαχναμε απο τις κοτρονες που θα χε φαει η μαγδαληνη

EΓΩ ΠΑΛΙ..............ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΟ ΛΥΚΟ ΜΕ 1000.........!!!!

Λέτε νάχω πρόβλημα.....???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    EΓΩ ΠΑΛΙ..............ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΟ ΛΥΚΟ ΜΕ 1000.........!!!!

Λέτε νάχω πρόβλημα.....???

οχι ρε Terens....!!!

Εδώ είσαι ΑΕΚτζής .....ΚΑΙ ΜΕ BUSA....!!!

Και δεν τρέχει μία....

SRX6 & Tuono Rulezzz

Μου αρεσε η απαντηση του Tai

κριμα που οι περισσοτεροι δεν την καταλαβαν....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Υπάρχει κάτι καλύτερο απο το κείμενο του Λύκου (ο οποίος είναι και γ@μω τα παιδιά για όσους δεν τον γνωρίζουν)...

Παραθέτω απόσπασμα απο τους οξυρύγχειους πάπυρους σχετικά με το Ελληνικό "δαιμόνιο" και τους νόμους.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ
    … Ο Έλληνας είναι πιο εγωιστής από εμάς και συνεπώς από όλα τα έθνη του κόσμου. Το άτομό του είναι «πάντων χρημάτων μέτρον» κατά το ρητό του Πρωταγόρα. Αδέσμευτο , αυθαίρετο και ατίθασο , αλλα και αληθινά ελεύθερο , ορθώνεται το «εγω» των Ελλήνων. Χάρις σε αυτό σκεφθήκανε πηγαία, πρώτοι αυτοί , οσα εμείς αναγκαζόμαστε σήμερα να σκεφθούμε σύμφωνα με την σκέψη τους. Χάρις σε αυτό βλέπουν με τα μάτια τους και όχι με τα μάτια εκείνων που είδαν πριν από αυτούς. Χάρις σε αυτό η σχέση τους με το σύμπαν , με τα πράγματα και τους ανθρώπους δεν μπαγιατεύει , αλλα είναι πάντα νέα , δροσερή και το κάθε τι , χάρις σε αυτό το «εγω» αντιχτυπάει σαν πρωτοφανέρωτο στην ψυχή τους.
    Είναι όμως και του καλού και του κακού πηγή τούτο το χάρισμα.
    Το ίδιο «εγω» που οικοδομεί τα ιδανικά πολιτικά συστήματα, αυτό διαλύει και τις πραγματικές πολιτείες των ανθρώπων.
    Και ήρθανε καιροί όπου ο ελληνικός εγωισμός ξέχασε την τέχνη που οικοδομεί τους ιδανικούς κόσμους, αλλα δεν ξέχασε την τέχνη που γκρεμίζει τις πραγματικές πολιτείες.
    Και εμείς τους συναντήσαμε , καλέ Ατίλιε, σε τέτοιους καιρούς και γι αυτό η κρίση μας γι αυτούς συμβαίνει να είναι τόσο αυστηρή που κάποτε καταντά άδικη.
    Αλλα και πώς να μην είναι ; Η μοίρα μας έταξε νομοθέτες του κόσμου και το ελληνικό άτομο περιφρονεί τον νόμο. Δεν παραδέχεται άλλη κρίση δικαίου παρά την ατομική του , που δυστυχώς στηρίζεται σε ατομικά κριτήρια. Απορείς πως η πατρίδα των πιο μεγάλων νομοθετών , εχει τόση λίγη πίστη στον νόμο.
    Και όμως από τέτοιες αντιθέσεις πλέκεται η ψυχή των ανθρώπων και η πορεία της ζωής των. Σπάνια οι έλληνες πείθονται «τοις κείνων ρήμασι».
    Πείθονται μονο στα ρήματα τα δικά τους και η αλλάζουν τους νόμους κάθε λίγο ανάλογα με τα κέφια της στιγμής , η όταν δεν μπορούν να τους αλλάξουν , τους αντιμετωπίζουν σαν εχθρικές δυνάμεις και τότε μεταχειρίζονται εναντίον τους η τη βία η τον δόλο.
    Α! πόσο την χαίρεται ο έλληνας την εύστροφη καταδολίευσή τους , τους σοφιστικούς διαλογισμούς που μεταβάλλουν τους νόμους σε ράκη!
    Ο έλληνας εχει την πιο αδύνατη μνήμη από μας, έχει λιγότερη συνέχεια στον πολιτικό του βίο. Είναι ανυπόμονος και κάθε λίγο , μόλις δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα, αποφασίζει ριζικές μεταρρυθμίσεις.
    Θες να σαγηνεύσεις την εκκλησία του δήμου σε μια πόλη ελληνική ;
    Πες τους : «Σας υπόσχομαι αλλαγή» Πες τους : «Θα θεσπίσω νέους νόμους»
    Αυτό αρκεί. Με αυτό χορταίνει η ανυπομονησία τους , το αψίκορο πάθος του. Τι φαεινές συλλήψεις θα βρεις μέσα σε αυτά τα ελληνικά δημιουργήματα της ιδιοτροπίας της στιγμής! Εμείς δειλά-δειλά και μόνο με το χέρι του πραίτωρα τολμήσαμε , διολισθαίνοντας μέσα στους αιώνες να ξεφύγουμε από τους άκαμπτους κλοιούς της Δωδεκαδέλτου μας , και πάλι διατηρώντας όλους τους τύπους , όλα τα εξωτερικά περιβλήματα. Τούτη η υποκρισία των μορφών , όταν η ουσία αλλάζει , δείχνει πόση είναι η ταπεινοφροσύνη μας μπρος σε κάθε τι που είναι θεσμός και έθος και παράδοση, πόσο το παρελθόν και η συνέχειά του βαραίνουν στην πορεία μας και πόσο δίκαια αντέχουμε αιώνες εκεί που οι έλληνες εκάμφθησαν σε δεκαετηρίδες.
    … Μεσα στους πιο πολλούς έλληνες , άμα σκάψεις λίγο , θα βρεις ένα ισχνό υπερόπτη Κοριολανό , έναν άσημο εκδικητικό Αλκιβιάδη , ένα εγω μεγαλύτερο από την πατρίδα. Όχι βέβαια σε όλους , αλλιώς δεν θα υπήρχαν σήμερα πια ελληνικές πόλεις. Αλλα όποιος διοικεί , σαν κι εσένα , έναν λαό, πρέπει να γνωρίζει τις άρχουσες ροπές , που δεν φτάνουν βέβαια ως την φανερή ακρότητα του ωραίου αθηναίου η του δικού μας Γάιου Μάρκου , αλλα τείνουν προς τα εκεί. Οι πολλοί , από χίλιους δυο λόγους, γιατι είναι πιο μικροί και πιο αδύνατοι, σταματούν μεσοδρομίς. Μα και μ’ αυτούς , το κακό γίνεται.
    … Οι έλληνες λίγα πράγματα σέβονται και σπάνια όλοι τους τα ίδια. Και προς καλού και προς κακού στέκουν επάνω από τα πράγματα.
    Για να κρίνουν αν ένας νόμος είναι δίκαιος , θα τον μετρήσουν με το μέτρο της προσωπικής τους περίπτωσης ακόμα κι όταν υπεύθυνα τον κρίνουν στην εκκλησία η στο δικαστήριο. Ο έλληνας ζητεί από τον νόμο δικαιοσύνη για την δική του προσωπική περίπτωση. Εάν τύχει και ο νόμος , δίκαιος στην ολότητά του και δεν ταιριάζει σε λίγες περιπτώσεις όπως η δική του , δεν μπορεί αυτό να το παραδεχτεί. Και εν τούτοις τετρακόσια χρόνια τώρα το διακήρυξε ο μεγάλος τους Πλάτων , πως τέτοια είναι η μοίρα και η φύση των νόμων , πως άλλο νόμος και άλλο δικαιοσύνη. Το διακήρυξε αυτό και ο Σταγειρίτης, χωρίζοντας το δίκαιο από το επιεικές. Δεν δέχεται να θυσιάσει την δική του περίπτωση , το δικό του εγώ σε έναν νόμο σκόπιμο και δίκαιο στην γενικότητά του.

Ετσι είναι πολλοί στις πόλεις που τώρα πρόκειται να διοικήσεις .
    Ετσι διαφορετικοί , αν όχι από μας , όμως από τους πατέρες μας , που θεμελίωσαν το μεγαλείο της παλιάς , της αληθινής μας δημοκρατίας.
    Είμαστε ψυχολογημένοι εδώ και αιώνες.. και απλά όσοι δεν το παραδέχονται στρουθοκαμηλίζουν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Υπάρχει κάτι καλύτερο απο το κείμενο του Λύκου (ο οποίος είναι και γ@μω τα παιδιά για όσους δεν τον γνωρίζουν)...

Παραθέτω απόσπασμα απο τους οξυρύγχειους πάπυρους σχετικά με το Ελληνικό "δαιμόνιο" και τους νόμους.

Είμαστε ψυχολογημένοι εδώ και αιώνες.. και απλά όσοι δεν το παραδέχονται στρουθοκαμηλίζουν.

Gandalf

ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ..........

ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.......

ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΥΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ...!!

Μιά τελείως κομπλεξική άποψη γιά έναν άνάλγητο λαό πού δέν μπόρεσε
    κανείς μά κανείς νά τόν ύποτάξει μέσα στούς αίώνες........
    Μιά χούφτα είμαστε.........ΑΛΛΑ ΤΙ ΧΟΥΦΤΑ.......

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΑΓΕ............κρίμα......γιά αύτή τήν άποψη σου.!!!!

Καλά είπε καί τό παλικαράκι πιό πάνω.......

ΚΑΝΕΙΣ ..............μά κανείς πούστης δέν κάνει παράβαση μέ τό
    μηχανάκι του...??

ΟΛΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΤΕ.......??

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. 7ος Αγώνας ταχύτητας στα Μεγαρα
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 14:51
  3. 6ος αγώνας ταχύτητας ΜΕΓΑΡΑ 1-10-2005