Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 252

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ (συγχωνευμένα θέματα) Αφιδνων-Χαλκίδας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
    ksero sou ta prizo alla...ti einai to gkafer?????
    kati sa monotiki?

kai pote tha pame kamia volta mazi na mou deikseis???(kostas me gsxr k8 600 aspro mple)

βολτάδικο μέλος
    ρε παλικάρια... επειδή πήγα χθες χαλκίδα...

ΠΑΛΙΑ
    πλήρωνες 2,75 αφίνδες, άλλα 2,75 πριν την χαλκίδα κ στην επιστροφή δεν πλήρωνες καθόλου...

ΤΩΡΑ
    πληρώνεις 1,40 αφίδνες στα επόμενα τίποτα κ στην επιστροφή πάλι 1,40 μόνο στις αφίδνες.

αφού είναι σχεδόν η μισή τιμή από παλιά, γιατί γκρινιάζουμε;

(τιμές αυτοκινήτου, για μότο δεν ξέρω πόσο είναι τώρα, παλιά ήταν 1,90 νομίζω)

γιατι παραπονιεστε?
    σας φανικαν τα διοδια ακριβα και πολλα?

οταν μερικοι απο εμας διαργανοσαμε με την προτοβουλια μοτοσικλετιστων διαμαρτιρια για της τιμες των διοδιων και ειχαμε μειρασει επι ενα μηνα εντυπα σε οποιον ειχε μοτο και γραφαμε σε ολλα τα φορουμ πανω απο ενα μηνα για την ημερα που θα γηνοταν εσεις τι κανετε?
    γιατι μην μου πειτε οτι ησασταν εκει ....
    55 μοτοσικλετεσ ημασταν ολλοι και ολλοι . εσεις οι υπολυποι ειχατε παει για μπανιο. οποτε γιατι κλεγεστε. το μπανακι σας το κανατε και το ευχαριστηθηκατε και ηπιατε και μπυριστα στην υγεια του καθε μαλακα απο εμας που αντι να παμε για μπανιο λιοσαμε στα διοδια.
    ΔΕΝ δικεουστε να λετε κουβεντα για αυτο το θεμα . ειδατε το παλουκι και αντι να παλεψετε μαζι μας να το σπασουμε το προσπερασατε αδιαφορα. τωρα ομως το παλουκι μπενει σε ολους μας. οχι μονο σε εμας τους 55 που παλεψαμε αλλα και σε εσας που αδιαφορισατε .... και το παλουκι ολο και μεγαλονη......
    περαστηκα μας κυριες και κυριοι .... και στην επομενη διαμαρτιρια να πατε παλι για μπανιο .....
    καποιοι μαλακες σαν και εμας θα παμε παλι να διαματηριθουμε.

και να ξερετε το παλουκι δεν εχει χρωμα κανενος κοματος ολλα τα κομματα συμφωνουν να το βαζουν και οτι κομμα και αν ψηφιζουμε το ιδιο μας ποναει......

Οσοι μιλουν λογικα....

..

παρακαλω να σταματησουν.....

Εδω πιασιαρικο ειναι μονο το π@π@ριασμα και η μουφα.
    (εχω τον ροσι για τα @ρχ#$% μου κλπ...)

Τελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    γιατι παραπονιεστε?

οταν μερικοι απο εμας διαργανοσαμε με την προτοβουλια μοτοσικλετιστων διαμαρτιρια για της τιμες των διοδιων και ειχαμε μειρασει επι ενα μηνα εντυπα σε οποιον ειχε μοτο και γραφαμε σε ολλα τα φορουμ πανω απο ενα μηνα για την ημερα που θα γηνοταν εσεις τι κανετε?
    55 μοτοσικλετεσ ημασταν ολλοι και ολλοι . εσεις οι υπολυποι ειχατε παει για μπανιο. οποτε γιατι κλεγεστε. το μπανακι σας το κανατε και το ευχαριστηθηκατε και ηπιατε και μπυριστα στην υγεια του καθε μαλακα απο εμας που αντι να παμε για μπανιο λιοσαμε στα διοδια.
    ΔΕΝ δικεουστε να λετε κουβεντα για αυτο το θεμα . ειδατε το παλουκι και αντι να παλεψετε μαζι μας να το σπασουμε το προσπερασατε αδιαφορα. τωρα ομως το παλουκι μπενει σε ολους μας. οχι μονο σε εμας τους 55 που παλεψαμε αλλα και σε εσας που αδιαφορισατε .... και το παλουκι ολο και μεγαλονη......
    περαστηκα μας κυριες και κυριοι .... και στην επομενη διαμαρτιρια να πατε παλι για μπανιο .....

και να ξερετε το παλουκι δεν εχει χρωμα κανενος κοματος ολλα τα κομματα συμφωνουν να το βαζουν και οτι κομμα και αν ψηφιζουμε το ιδιο μας ποναει......
    +1000000

Ωραιος...

πες τα ρε φιλε...

γιατι παραπονιεστε?

Eτσι είναι εχει δίκιο η Γιαγιά Αρκούδα... θυμάμαι που το συζητάγαμε ...

Υ.Γ (ουτε εγω ειχα έρθει τότε..αν και δε θυμάμαι το λόγο)

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    γιατι παραπονιεστε?

+10000000000000

edit: Μήπως θα ήταν καλό να ξανα-κανονιστεί μια επίσκεψη στα διόδια;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    γιατι παραπονιεστε?

+1000 γιωργο !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    παιδιά πέστε με αδαή , ηλίθιο ή οτι άλλο θέλετε...

Ας πούμε οτι ήμασταν 200-300 με μηχανές στα διόδια .. .τι θα άλλαζε ακριβώς με αυτή την κίνηση;
    Πέρα απο την ταλαιπωρία των υπαλλήλων και του νομικού τμήματος της όποια ιδιωτικής κοινοπραξίας έργου που της έχει δοθεί η Εθνική - Αττική - Ιονία οδός;

Τι ακριβώς θα ήταν εκείνο που θα έκανε να ιδρώσει το αυτάκι του κάθε ιδιοκτήτη-μέτοχου της πιο πάνω κοινοπραξίας;

Να σοβαρευτούμε λίγο;...

Πέρα απο την δράση του πολίτη που είναι άκρως σεβαστή κτλ.. ο μόνος δρόμος για να κάνεις κάποιον να σε προσέξει είναι μέσα απο το ίδιο το σύστημα. Να κάνεις δηλαδή αγωγή , μήνυση, καταγγελια σε ανώτατο όργανο (Ε.Ε. ) για την μη τήρηση προδιαγραφών ασφαλείας στα σχετικά έργα κοκ...

Αυτά περί κίνηση και διαμαρτυρίας και τα λοιπά , είναι για να νιώθουμε εμείς καλά (και αυτό καλό είναι) , αλλά σίγουρα δεν τους αγγίζει στο παραμικρό , όταν 10.000 οχήματα την ημέρα θα πληρώνουν στα διόδια στο πήγαινε έλα απο Λαμία Χαλκίδα Αθήνα. Περίπου 50-70.000 ευρώ την ημέρα λέμε!!!!! Τι μου λέτε τώρα για να πάμε 200-300 με μηχανές και να μην πληρώσουμε;... και να βγούμε και για 10-15 λεπτά στα ΜΜΕ προς το τέλος του δελτίου;

Υπάρχει καμιά νομική κίνηση απο τον οποιοδήποτε προς το καθεστώς αυτό;.. .γιατί αν δεν υπάρχει μπορούμε να πάμε άλλη μια και να βαυκαλιζόμαστε οτι πήγαμε μια βόλτα μέχρι τα διόδια και δεν πληρώσαμε τσαμπουκά... και αμέσως μετά απο εμάς στο επόμενο δευτερόλεπτο, όλοι οι υπόλοιποι πλήρωσαν κανονικά.

Μου θυμίζει το θέμα με τις πυρκαγιές...

Να πάμε λέει να διαδηλώσουμε, να κάνουμε, να ράνουμε... και ελάχιστοι είπαν να κάνουμε κάτι πρακτικό...

Η διαμαρτυρία είναι καλή για να νιώσουμε εμείς καλά, αλλά αυτούς δεν τους αγγίζει. Μόνο όταν τοςυ δυσκολεύεις το έργο ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κάνεις κάτι... απο εκεί και πέρα .. λόγια να αγαπιόμαστε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ας πούμε οτι ήμασταν 200-300 με μηχανές στα διόδια .. .τι θα άλλαζε ακριβώς με αυτή την κίνη

Τι ακριβώς θα ήταν εκείνο που θα έκανε να ιδρώσει το αυτάκι του κάθε ιδιοκτήτη-μέτοχου της πιο πάνω κοινοπραξίας;

Να σοβαρευτούμε λίγο;...

Πέρα απο την δράση του πολίτη που είναι άκρως σεβαστή κτλ.. ο μόνος δρόμος για να κάνεις κάποιον να σε προσέξει είναι μέσα απο το ίδιο το σύστημα. Να κάνεις δηλαδή αγωγή , μήνυση, καταγγελια σε ανώτατο όργανο (Ε.Ε. ) για την μη τήρηση προδιαγραφών ασφαλείας στα σχετικά έργα κοκ...

Αυτά περί κίνηση και διαμαρτυρίας και τα λοιπά , είναι για να νιώθουμε εμείς καλά (και αυτό καλό είναι) , αλλά σίγουρα δεν τους αγγίζει στο παραμικρό , όταν 10.000 οχήματα την ημέρα θα πληρώνουν στα διόδια στο πήγαινε έλα απο Λαμία Χαλκίδα Αθήνα. Περίπου 50-70.000 ευρώ την ημέρα λέμε!!!!! Τι μου λέτε τώρα για να πάμε 200-300 με μηχανές και να μην πληρώσουμε;... και να βγούμε και για 10-15 λεπτά στα ΜΜΕ προς το τέλος του δελτίου;

Υπάρχει καμιά νομική κίνηση απο τον οποιοδήποτε προς το καθεστώς αυτό;.. .γιατί αν δεν υπάρχει μπορούμε να πάμε άλλη μια και να βαυκαλιζόμαστε οτι πήγαμε μια βόλτα μέχρι τα διόδια και δεν πληρώσαμε τσαμπουκά... και αμέσως μετά απο εμάς στο επόμενο δευτερόλεπτο, όλοι οι υπόλοιποι πλήρωσαν κανονικά.

Να πάμε λέει να διαδηλώσουμε, να κάνουμε, να ράνουμε... και ελάχιστοι είπαν να κάνουμε κάτι πρακτικό...

Η διαμαρτυρία είναι καλή για να νιώσουμε εμείς καλά, αλλά αυτούς δεν τους αγγίζει. Μόνο όταν τοςυ δυσκολεύεις το έργο ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κάνεις κάτι... απο εκεί και πέρα .. λόγια να αγαπιόμαστε.

Gandalf
    Τι να σου πω αλλο ρε φιλαρακι ?
    Στο ιδιο μήκος κυματος ειμαστε....πάντα.
    ΕΥΓΕ !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	verneigen.gif 
Προβολές:	311 
Μέγεθος:	8,0 KB 
ID:	175855

εγω σημερα που παω Βολο (ακους Αργυρη???)
    τι θα πλερωκω?

Α! και την εχω βασιμες υποψιες πως θα χασω τιν πινακιδα στον δρομο, αυτα τα νεα διοδια εχουν μπαρες?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ας πούμε οτι ήμασταν 200-300 με μηχανές στα διόδια .. .τι θα άλλαζε ακριβώς με αυτή την κίνηση;
    Πέρα απο την ταλαιπωρία των υπαλλήλων και του νομικού τμήματος της όποια ιδιωτικής κοινοπραξίας έργου που της έχει δοθεί η Εθνική - Αττική - Ιονία οδός;

Να σοβαρευτούμε λίγο;...

Gandalf
    αρα...ειστε γραφικοι οσοι προσπαθειτε αφ εαυτου να κινηθειτε μπας και αλλαξει κατι ενω εμεις ειμαστε αδαης και ηλιθιοι που πιστευουμε οτι θα τρεξουμε σε δικαστηρια κλπ στην εε και το κρατος δε γραψει και την εε και εμας στα @@ του οπως κανει χρονια τωρα για τοσα αλλα πραματα.ωραια να διαλεξω τωρα η να το τυλιξουμε να το παρω για το σπιτι?
    γιατι στη προταση σου μαγε παλι δε θα αλλαξει τπτ.το καλο μας κρατος θα πληρωσει προστιμα αλλα επειδη τα λ7 ειναι πολλα θα συνεχισει να μη συμορφωνεται με τας υποδειξεις των εταιρων.συν τοις αλλης ωραια μας τα πες.γιατι δεν ηγησαι εσυ της κινησης που προτεινεις?και τελος εχεις καμια ιδεα ποσο ειναι το παραβολο για να πας στο ευρωπαικο δικαστηριο?αν εσενα τα σηκωνει η τσεπη σου καντο.εγω σε τελικη αναλυση σηκωνω πιο ευκολα 15 ευρω μπετζινα και νταηλικι εκει που πεφτει το χαρατσι.

αντε γιατι απο θεωρια πηξαμε.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιώργο σε άλλους πέστα.. .γιατί κινήσεις έχω κάνει και μόνος μου στο παρελθόν...

Θυμίσου λίγο το θέμα με την πινακίδα κυκλοφορίας.

Και δεν είναι ανάγκη να πας Ε.Ε. αμέσως. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ διαμαρτυρία που θα ανακοινώσεις στο κοινοβούλιο της Ελλάδος. Σε αφήνουν να μπείς για κάτι τέτοιο... το έχω ξανακάνει.

Αν θες πάλι να πάς μια βόλτα μέχρι τα διόδια και πάλι δικαίωμα σου είναι και καλά κάνεις... αλλά το οτι το κάνεις εσύ και άλλοι 100 δεν σημαίνει οτι υποχρεούνται και άλλοι να το κάνουν για να έχουν δικαίωμα να μιλάνε. Ίσως κάποιοι να βλέπουν και την πρακτική πλευρά του θέματος και μια τέτοια βόλτα να μην τους καλύπτει.

Οπότε άσε τα κυρήγματα κατά μέρος σε κανά πιτσιρικά , γιατί αυτά που λές δεν με αγγίζουν. Όποιος θέλει να κάνει κάτι μπορεί να το κάνει ... κανείς δεν του απαγορεύει... αλλά καλό είναι την πράξη του και το όφελος της , να το κρατεί για τον εαυτό του και να μην θεωρεί οτι όποιος δεν το κάνει ώς αυτόν, είναι "τεμπέλης πολίτης" και δεν δικαιούται "κριτικής". Έτσι;

Όσον αφορά γενικότερα τώρα το θέμα διόδια και συμβάσεις/πράξεις έργων.. οχι το κράτος δεν θα πληρώσει πρόστιμα. Κάνεις λάθος. Η ιδιωτική εταιρία θα υποχρεωθεί να το κάνει , καθώς εκείνη είναι πλέον υπεύθυνη για το θέμα. Η πράξη/σύμβαση αν θεωρηθεί οτι παραβιάζει όρους , τότε είναι άκυρη. Αλλά αυτό θέλει ψάξιμο απο νομικούς. Και όπως είπα... δεν είναι ανάγκη να πας στο Ε.Ε. δικαστήριο σε πρώτη φάση.

Τώρα λες να το αναλάβω εγώ ή όποιος άλλος... γιατί οχι και εσύ ή κάποιος απο αυτούς που μετείχε της διαμαρτυρίας;.. γιατί θα μου πείς δεν μπορεί λόγω άλλων υποχρεώσεων. Δεκτό και σεβαστό. Αλλά απο εκεί και πέρα, το ίδιο δεκτό και σεβαστό θα πρέπει να είναι και η άρνηση κάποιων να μετέχουν σε μια βόλτα , που για αυτούς τουλάχιστον είναι μη πρακτικό. Προτιμώ προσωπικά να κάνω κάτι πολύ πιο σοβαρό για εμένα πρώτα απο όλα, εσένα και εκείνους αλλά ίσως άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γιώργο σε άλλους πέστα.. .γιατί κινήσεις έχω κάνει και μόνος μου στο παρελθόν...

Θυμίσου λίγο το θέμα με την πινακίδα κυκλοφορίας.
    ειλικρινα δεν θυμαμαι.αν μπορεις να με βοηθησεις...

Και δεν είναι ανάγκη να πας Ε.Ε. αμέσως. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ διαμαρτυρία που θα ανακοινώσεις στο κοινοβούλιο της Ελλάδος. Σε αφήνουν να μπείς για κάτι τέτοιο... το έχω ξανακάνει.
    δεν εχουν αρκετο κωλοχαρτο? να τους παω κι αλλο?

Αν θες πάλι να πάς μια βόλτα μέχρι τα διόδια και πάλι δικαίωμα σου είναι και καλά κάνεις... αλλά το οτι το κάνεις εσύ και άλλοι 100 δεν σημαίνει οτι υποχρεούνται και άλλοι να το κάνουν για να έχουν δικαίωμα να μιλάνε. Ίσως κάποιοι να βλέπουν και την πρακτική πλευρά του θέματος και μια τέτοια βόλτα να μην τους καλύπτει.
    κανεις δεν υποχρεουται να κανει τπτ μαγε.μονο κριτικη!!!ΩΡΑΙΟΣ!!!

Οπότε άσε τα κυρήγματα κατά μέρος σε κανά πιτσιρικά , γιατί αυτά που λές δεν με αγγίζουν. Όποιος θέλει να κάνει κάτι μπορεί να το κάνει ... κανείς δεν του απαγορεύει... αλλά καλό είναι την πράξη του και το όφελος της , να το κρατεί για τον εαυτό του και να μην θεωρεί οτι όποιος δεν το κάνει ώς αυτόν, είναι "τεμπέλης πολίτης" και δεν δικαιούται "κριτικής". Έτσι;ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ!!!οποιος κανει κατι κραταει τη πραξη και το οφελος της για παρτυ του!!!αρα αμα εγω με καποιον τροπο καταφερω κατι να σε γραψω στα @@ μου ετσι?αλα συλλογικοτητα!!!!και θα σε εχω μετα αφου τραβηξα ολο το κουπι να με κριτικαρεις κιολας!!!δε σε ειχα κοψει για ετσι...

Όσον αφορά γενικότερα τώρα το θέμα διόδια και συμβάσεις/πράξεις έργων.. οχι το κράτος δεν θα πληρώσει πρόστιμα. Κάνεις λάθος. Η ιδιωτική εταιρία θα υποχρεωθεί να το κάνει , καθώς εκείνη είναι πλέον υπεύθυνη για το θέμα. Η πράξη/σύμβαση αν θεωρηθεί οτι παραβιάζει όρους , τότε είναι άκυρη. Αλλά αυτό θέλει ψάξιμο απο νομικούς. Και όπως είπα... δεν είναι ανάγκη να πας στο Ε.Ε. δικαστήριο σε πρώτη φάση.
    ναι αλλα το παραβολο δε μου ειπες ξερεις ποσο ειναι?αντε να μη σε παω στο ευρωπαικο.πες μου για τον αρειο παγο το παραβολο.και θα πας εσυ να τα βαλεις με εταιριες και θα νικησεις.απαλασεσαι λογω αφελειας.

Τώρα λες να το αναλάβω εγώ ή όποιος άλλος... γιατί οχι και εσύ ή κάποιος απο αυτούς που μετείχε της διαμαρτυρίας;.. γιατί θα μου πείς δεν μπορεί λόγω άλλων υποχρεώσεων. Δεκτό και σεβαστό. Αλλά απο εκεί και πέρα, το ίδιο δεκτό και σεβαστό θα πρέπει να είναι και η άρνηση κάποιων να μετέχουν σε μια βόλτα , που για αυτούς τουλάχιστον είναι μη πρακτικό. Προτιμώ προσωπικά να κάνω κάτι πολύ πιο σοβαρό για εκείνους αλλά ίσως άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα.

Gandalf
    σου εξηγησα οτι δεν εχω τα φραγκα και τη δυναμη για κατι τετοιο.εν παση περιπτωση δε θελω να συνεχισω.οτι και να μου γραψεις δεν προκειται να απαντησω

ας μεινουμε στο οτι διαφωνουμε.

spam on

edit by MikeG Δε θα υπάρξει επόμενη φορά. Moto.Gr Moderation Team

Ασφαλως οχι...μονο εμας μπορουν να κρινουν οχι να κρινουμε και εμεις ε;

spam off

Ο καθενας εχει τον τροπο του να διαμαρτυρεται....

Δεν ειμαστε ολοι για ολα.....αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε αποψη....

κανουμε οτι θεωρουμε σωστο....αρκει να μην ενοχλουμε τους αλλους...

καλη και η τυροπιτα καλη και η μπουγατσα....

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ 17/01/2010
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 21:48
  2. Απαντήσεις: 283
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 00:08
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  4. διοδια
    από alex14 στο forum Νέα