Ναι αλλιώς θα μας έλεγαν γραφικούς..
Ο φίλος μου ο 675heat που χάθηκε?
Ο φίλος μου ο 675heat που χάθηκε?
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Svx , αρχισε να ξεβρακωνεις το εργαλειο, μεχρι να μεινουν σωληνες, ροδες και μοτερ, και παρε τους δρομους για να μας βγαλεις ασπροπροσωπους..
Κανενα Busa για κοντρα??![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Είσαι off topic....Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Κανενα Busa για κοντρα??![]()
[/B]
Θες να κοντράριστείς με κανα σκούτερ?
Δεν εφυγα, εδω ειμαι και σε καμαρωνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ο φίλος μου ο 675heat που χάθηκε?![]()
Ευτυχώς που είσαι και εσύ φίλε..κάτι τέτοια μου λες και νιώθως οτι τους έχει όλους η μοτοσκουτερ μου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Δεν εφυγα, εδω ειμαι και σε καμαρωνω!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ευτυχώς που είσαι και εσύ φίλε..κάτι τέτοια μου λες και νιώθως οτι τους έχει όλους η μοτοσκουτερ μου!!
![]()
Ωρα ομως να ανοιξεις κανενα καινουργιο scooter thread γιατι αυτο οδευει στο τελος του![]()
Μη λες τέτοια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Ωρα ομως να ανοιξεις κανενα καινουργιο scooter thread γιατι αυτο οδευει στο τελος του![]()
UP UP UP
Ρε τα σκούτερ είναι οι μοτοσυκλέτες του μέλλοντος λέμε..
ε?Ε?
Άψογο?
Στο αμάξι πίσω..παρκάρεις στα προάστεια..το βγάζεις και πας στη δουλειά σου..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Άψογο?
ερχεσαι στα λογια μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
H μοτοσυκλετα ειναι ενας συνειδητος τροπος ζωης (και συμπεριφορων).....
το Scooter δεν ειναι μοτοσυκλετα....ειναι κακεκτυπο μοτοσυκλετας που ερχεται σαν συμπληρωματικο ΜΕΣΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ και επιλεγεται κατα κορον απο κατοχους αυτοκινητων για αυτον τον λογο......
Accipere quam facere praestat injuriam
Kαι αμα λαχει, κανεις και ενα Paris Dacar.. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Άψογο?
Φίλε SVX δεν είναι ένα συμπλήρωμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς το scooter..κι αν είναι..είναι και όλα τ άλλα δίκυκλα μαζί του.
Το σκουτεράκι που έδειξες..είναι ένα συμπλήρωμα αυτοκινήτου, camper κτλ..και είναι άψογο γι αυτή τη δουλειά.
Πάμε στα λόγια μου τώρα..το δικό μου σκούτερ..είναι ένα μέσο που κάνει έυκολα 70km καθημερινές μέσα στην κίνηση, με χαμηλή κατανάλωση-κούραση (και εμένα και του μοτέρ του) σε συνδυασμό με προστασία απο βροχή κτλ..καθώς το δουλεύω και χειμώνα..
Απο εκεί και πέρα..τα weekends άνετα ξεκινάει δικάβαλο και τριβάλιτσο απο Πάτρα μέχρι Βόλο, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη..ή όπου αλλού θέλω..σύντομα λέω να βγω και έξω..
Σίγουρα δεν έχει τα γκάζια ενός ss αλλά στο ταξίδι..πάει χαλαρά τα 160..σταθερά..(παραπάνω έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι με 2ο και έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι στον Ελληνάρα δρόμο μας)
Μιας και μπορεί να συνδυάσει ΟΛΑ τα παραπάνω ΜΕ αξιοπιστία, και σε λίγα χρόνια θα συνδυάσει ΚΑΙ το περισσότερο γκάζι-τεχνολογία..είναι μια μοτοσυκλέτα του μέλλοντος..με όλο και περισσότερη απήχηση στον κόσμο, θες δε θες... ;-)
675heat..πες μου τώρα οτι έκλεισε το θέμα..όχι πες μου δλδ :P
ayta poy les ta kaneis k me ena papaki thelisi kai pisti na yparxei k ola ok.Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Φίλε SVX δεν είναι ένα συμπλήρωμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς το scooter..κι αν είναι..είναι και όλα τ άλλα δίκυκλα μαζί του.
Το σκουτεράκι που έδειξες..είναι ένα συμπλήρωμα αυτοκινήτου, camper κτλ..και είναι άψογο γι αυτή τη δουλειά.
Πάμε στα λόγια μου τώρα..το δικό μου σκούτερ..είναι ένα μέσο που κάνει έυκολα 70km καθημερινές μέσα στην κίνηση, με χαμηλή κατανάλωση-κούραση (και εμένα και του μοτέρ του) σε συνδυασμό με προστασία απο βροχή κτλ..καθώς το δουλεύω και χειμώνα..
Απο εκεί και πέρα..τα weekends άνετα ξεκινάει δικάβαλο και τριβάλιτσο απο Πάτρα μέχρι Βόλο, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη..ή όπου αλλού θέλω..σύντομα λέω να βγω και έξω..
Σίγουρα δεν έχει τα γκάζια ενός ss αλλά στο ταξίδι..πάει χαλαρά τα 160..σταθερά..(παραπάνω έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι με 2ο και έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι στον Ελληνάρα δρόμο μας)
Μιας και μπορεί να συνδυάσει ΟΛΑ τα παραπάνω ΜΕ αξιοπιστία, και σε λίγα χρόνια θα συνδυάσει ΚΑΙ το περισσότερο γκάζι-τεχνολογία..είναι μια μοτοσυκλέτα του μέλλοντος..με όλο και περισσότερη απήχηση στον κόσμο, θες δε θες... ;-)
675heat..πες μου τώρα οτι έκλεισε το θέμα..όχι πες μου δλδ :P
emeis to na pame me ti moto apo do mexri thesalloniki de mas noiazei i anesi..(an mas enoiaze kai o skopos itan i thesaloniki tha pigename me to treno poy einai pio aneto apo to kanape soy) alla i diadromi.
to ti kanei to scooter de mas afora giati de mas prosferei kamia apolaysi se ayta poy kanei.
an esena to orio apolaysis soy sta ditroxa einai to na mi vraxeis..kai to na metakinise pio grigora apo to amaxi...
apla den eisai motosykletistis.
Αγαπητε sf V4 μη ανησυχεις, εμενα μ'εχεις βγαλει νοκ αουτ εδω και πολυ καιρο,
δεν ειμαι τρελος να σου αντιμιλω πια..
Παντως οποτε ανεβεις Θεσσαλονικη κερναω καφε![]()
oyte ego filaraki den antimilao mi arxiseis na moy xoneis..
scooter k pali sccoter..k ego to gamo symplekti ton exo varethei..