Παιδια δεν εχω αντιρηση να παρω scooter,
αν με δει ομως κανενας γνωστος?![]()
Ηταν να έρθω το επόμενο weekend..αλλά τελικά προέκυψε λίμνη πλαστήρα..θα έρθω πάντως και θα κεράσω sf1n4k14Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Αγαπητε sf V4 μη ανησυχεις, εμενα μ'εχεις βγαλει νοκ αουτ εδω και πολυ καιρο,
δεν ειμαι τρελος να σου αντιμιλω πια..
Παντως οποτε ανεβεις Θεσσαλονικη κερναω καφε![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
oyte ego filaraki den antimilao mi arxiseis na moy xoneis..
scooter k pali sccoter..k ego to gamo symplekti ton exo varethei..
Άνοιξε γκάζι και δε θα προλάβει να σε δει..Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
![]()
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Όχι ρε πστμ κι εκεί θα με κυνηγάς??? Φτού!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ηταν να έρθω το επόμενο weekend..αλλά τελικά προέκυψε λίμνη πλαστήρα..θα έρθω πάντως και θα κεράσω sf1n4k14
θα είσαι εκεί με το mb?Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Όχι ρε πστμ κι εκεί θα με κυνηγάς??? Φτού!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νταξ, θ ανοίξουμε το thread live..axaXXAxa
Με το καλό να πάμε αδερφέ
byron?Τι μας κλείνετε?Αφού δε βγάλαμε ακόμα συμπέρασμα...
Τελικά τι είναι τα σκούτερ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καμμιά δυο ωρες μέρες έχει ζωή το threadάκιον και μετά![]()
Ο λόγος παρακαλώ??![]()
![]()
Εγώ λέω αν δε πάρει ο DUKASII και ο sakisvolos scooter..να μη κλείσει το thread..
SVX και 675heat εσάς σας έχω σίγουρους..κρυφοσκουτεράδες..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Εγώ λέω αν δε πάρει ο DUKASII και ο sakisvolos scooter..να μη κλείσει το thread..
SVX και 675heat εσάς σας έχω σίγουρους..κρυφοσκουτεράδες..![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Μην τολμησετε και κλεισετε το thread και αφησετε τον sf 1/2 χωρις δουλεια.
Εξαλου που θα βρουμε καλυτερα?![]()
Μην ανησυχείς και το χω σκεφτεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Μην τολμησετε και κλεισετε το thread και αφησετε τον sf 1/2 χωρις δουλεια.
Εξαλου που θα βρουμε καλυτερα?![]()
νέο thread tmax500 vs strom 650
![]()
![]()
![]()
αστο....το στρομα δεν εχει τελικηΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Μην ανησυχείς και το χω σκεφτεί..
νέο thread tmax500 vs strom 650
![]()
![]()
![]()
αξια μοτοσυκλετας ...7000 ευρω
αξια κρανους....500 ευρω
αξια τζακετ.....600 ευρω
τελικη στρομ.....ανεκτιμητη
για ολα τα αλλα υπαρχει ....το μοτο.γρ
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Είναι τελικά τραγικά δύσκολο να πείσεις κάποιον ότι ο ροδάτος σου καναπές είναι μοτοσυκλέτα.
Σκέφτομαι όμως ότι αυτή η άρνηση των κατόχων δίκυκλου μηχανοκίνητου οχήματος με σειριακό επιλογέα σχέσης μπορεί να είναι μια στάση άμυνας. Μήπως βγαίνει ένα κόμπλεξ ανωτερώτητας, μια εκδήλωση κοινωνικού άγχους? Μια κραυγή απόγνωσης όλο συντηρητισμό που αρνείται να πει το ναι στο αύριο, στη νέα εποχή? Στα πλαστικά που θα κυκλώσουν τα μηχανάκια σας και θα γίνουν όλα σκούτερ αυτόματα γυναικεία και αναπηρικά? (Ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας ε?)
Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Καλύτερα να γκρινιάζετε γιατί δε φοράτε κράνος και σωστό εξοπλισμό παρά για το τι όνομα χαρακτηρίζει ένα δίκυκλο.
Πιο σωστό θα ήταν να αναρωτιόμαστε αν είμαστε μοτοσικλετιστές με σωστή συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση στον ευατό μας και στους τριγύρω και μετά αν αυτό που έχουμε στα πόδια μας είναι αγωνιστικό, εντούρο, τσοπερ, άλογο ή απλά μια αυτόματη χαζομάρα με ρόδες.
Για να μην αναρωτιέστε ένα παλιοκαναπέ αυτόματο έχω με ρόδες.
ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
Είναι τελικά τραγικά δύσκολο να πείσεις κάποιον ότι ο ροδάτος σου καναπές είναι μοτοσυκλέτα.
Σκέφτομαι όμως ότι αυτή η άρνηση των κατόχων δίκυκλου μηχανοκίνητου οχήματος με σειριακό επιλογέα σχέσης μπορεί να είναι μια στάση άμυνας. Μήπως βγαίνει ένα κόμπλεξ ανωτερώτητας, μια εκδήλωση κοινωνικού άγχους? Μια κραυγή απόγνωσης όλο συντηρητισμό που αρνείται να πει το ναι στο αύριο, στη νέα εποχή? Στα πλαστικά που θα κυκλώσουν τα μηχανάκια σας και θα γίνουν όλα σκούτερ αυτόματα γυναικεία και αναπηρικά? (Ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας ε?)
Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Καλύτερα να γκρινιάζετε γιατί δε φοράτε κράνος και σωστό εξοπλισμό παρά για το τι όνομα χαρακτηρίζει ένα δίκυκλο.
Πιο σωστό θα ήταν να αναρωτιόμαστε αν είμαστε μοτοσικλετιστές με σωστή συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση στον ευατό μας και στους τριγύρω και μετά αν αυτό που έχουμε στα πόδια μας είναι αγωνιστικό, εντούρο, τσοπερ, άλογο ή απλά μια αυτόματη χαζομάρα με ρόδες.
Για να μην αναρωτιέστε ένα παλιοκαναπέ αυτόματο έχω με ρόδες.
ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση!
Δεν ξερω που κολαει ολο αυτο στην πλακιτσα που κανουμε εδω μεσα.
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν καταλαβα και πολλα πραγματα απο αυτα που λες.
Χωρις παρεξηγηση.
πολυ σωστος ο φιλος απο πανω(οχι εκεινος που δεν καταλαβε...),ανοιξτε λιγο το μυαλο σας παιδια,σκεφτητε μην κινησθε παραλληλα κ με την κατευθηνση που ακολουθει η μαζα μονο και μονο για την στηριξη καποιον κατεστημενων ιδεων!